Jump to content
Dogomania

GALERIA YORKOW - tylko foty, żadnych komentarzy

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kropek jest naprawde cudowny i strasznie podobny do mojej Miamki jak była mała,bo szczeniaczki są owszem do siebie podobne,ale mają rózne typy.Kropek to moja Miamka :-) Z miłą checia będe podgladała jak sie rozwija.Z jakiej jest hodowli?

Posted

Edyto, jesli chodzi o pochodzenie Kropka to nie wiem zbyt wiele a to dlatego, ze byl to prezent :)
Wiem, ze pochodzi z Poznania od Pani Ewy Nagolskiej, z ktora jestem caly czas w kontakcie telefonicznym...Nawet nie spodziewalam sie, ze az tak bedzie interesowac sie losem swojego podopiecznego. To naprawde bardzo mile...
Wiec to tyle co wiem...Moge ewentualnie sprobowac sie dowiedziec.

Pozdrawiam

Posted

[quote name='Aya']przedstawiam wam moją kochaną Momo, ma teraz 3m-ce:)) 65dag

śliczności, jak bym widziała moją w tym wieku, a teraz 2 lata i 3 kg. więcej wyglądam tak - po strzyżeniu.

na przywitanie podam wam łapkę

Posted

[quote name='beatkacg']śliczności, jak bym widziała moją w tym wieku, a teraz 2 lata i 3 kg. więcej wyglądam tak - po strzyżeniu.

na przywitanie podam wam łapkę

BOŻE !!! JAKI CUDNY YORKUŚ!!!!!-JESTEM POD WRAŻENIEM !!!!

Posted

skippy napisał(a):
Edyto, jesli chodzi o pochodzenie Kropka to nie wiem zbyt wiele a to dlatego, ze byl to prezent :)
Wiem, ze pochodzi z Poznania od Pani Ewy Nagolskiej, z ktora jestem caly czas w kontakcie telefonicznym...Nawet nie spodziewalam sie, ze az tak bedzie interesowac sie losem swojego podopiecznego. To naprawde bardzo mile...
Wiec to tyle co wiem...Moge ewentualnie sprobowac sie dowiedziec.

Pozdrawiam

moze teraz warto sie skontaktowac z uwagi ze choroba jest wirusowa...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...