Jump to content
Dogomania

GALERIA YORKOW - tylko foty, żadnych komentarzy

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewelina, Tosi skeili uszka w YorkCentrum w Warszawie. Szczerze mowiac, to ja nawet nie widzialam jak oni to robia. Maja tam swoje sposoby na klapniete uszka. To wyglada na jakas paste klejaca. Ma to nosic 2 tygodnie i zobaczymy czy uszka stana.

Posted

[quote name='edi,feti,gusia']Oto pewna dama,którj tu juz baaardzo długo nie było.Ktos pamieta?

Tak,to Feti vel Kundelek,a teraz ukochana córcia babci i dziadka,czyli moich rodziców :-)

Oczywiscie pamietam,faktycznie dawno Jej nie pokazywałaś.Najwazniejsze ,ze jest szczęsliwa:loveu:

Posted

[quote name='edi,feti,gusia']Miamka :-)

oraz nudy na warszawskiej wystawie ;-)

no i piesek, ale slicznota, Edi jezeli ją ostrzygniesz, to nie daruję:mad:

Posted

A dla mnie to jest dziwne,ze nie mozna skomentowac zdjecia które jest pokazane.:cool1:
Doskonale wiem ,ze wtedy robi sie więcej stron,ale to chyba ŻADEN PROBLEM:razz:

Posted

[quote name='duszek01']A dla mnie to jest dziwne,ze nie mozna skomentowac zdjecia które jest pokazane.:cool1:
tak jest:cool1: jak ja pochwalę Miamkę, jezeli jej nie ma w innych tematach:diabloti:

Posted

[quote name='duszek01']A dla mnie to jest dziwne,ze nie mozna skomentowac zdjecia które jest pokazane.:cool1:
MOŻNA SKOMENTOWAĆ, ALE W KNAJPIE. Nie bez powodu ten temat został stworzony, nie bez powodu w taki sposób, i nie bez powodu WIELKIMI LITERAMI w tytule napisano ŻADNYCH KOMENTARZY. Jest tak od lat i jakoś nikt nigdy go nie zaśmiecał. Więc trochę szacunku dla tradycji, ok :mad:?

Wind, skasuj tę pogadankę ślicznie Cię proszę.

Posted

[quote name='Czarnulaa']Ewelina, Tosi skeili uszka w YorkCentrum w Warszawie. Szczerze mowiac, to ja nawet nie widzialam jak oni to robia. Maja tam swoje sposoby na klapniete uszka. To wyglada na jakas paste klejaca. Ma to nosic 2 tygodnie i zobaczymy czy uszka stana.

ok dzięki rozumiem :)
ile twoja yorkusia ma w tej chwili ?

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...