mar.gajko Posted June 5, 2017 Author Posted June 5, 2017 3 minuty temu, helli napisał: Oboje śliczni :) psiak waży już chyba więcej od Pańci Prawda? Albiś piękny i jego ludzie też. Pani Julita wyjątkowo ładna dziewczyna jest. Quote
helli Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Ale ma tę paszczę (Albin) hehe, juz rozumiem skad ta sila -specjalna budowa, inne tak nie mają Quote
Tola Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 23 godziny temu, mar.gajko napisał: Prawda? Albiś piękny i jego ludzie też. Pani Julita wyjątkowo ładna dziewczyna jest. Poznałam, potwierdzam :) Quote
UlaFeta Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 13 minut temu, mar.gajko napisał: 13 minut temu, mar.gajko napisał: Przecudne zdjecie:))))))Szczesliwy Albis. Lepszego nie widziałam:) Quote
azalia Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 Na Albinka to można patrzeć i patrzeć...świetny chłopak. Quote
julka i arek Posted June 14, 2017 Posted June 14, 2017 w imieniu Albina i swoim dziekuje za komplement zesmy ladni :) no Leszek wazy 43kg , a ja waze cale 6 kg wiecej niz on :P :) pozdrawiam wszystkich z dogomani i dziekuje ze pozwoliliscie nam adoptowac Albinowskiego :) mam nadzieje ze w pszyszlosci pozwolicie nam adoptowac jeszcze nie jednego piesia :D jak zmienimy auto na wieksze to przygarniemy jakiegos mniejszego niz Albin :) 3 Quote
mar.gajko Posted June 14, 2017 Author Posted June 14, 2017 Pani Julko, śliczni jesteście. I Albiś taki wyluzowany. Z tymi rozwalonymi łapkami :) To miód na serce. A dzisiaj go potrzebuję, bo moja Duża Kaśka straciła dom. Tak piękna dziewczyna. Wraca właśnie do hotelu. Rok była u ludzi. Złość mi już przeszła i tylko mi żal straszny. Quote
Tola Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 11 godzin temu, mar.gajko napisał: Pani Julko, śliczni jesteście. I Albiś taki wyluzowany. Z tymi rozwalonymi łapkami :) To miód na serce. A dzisiaj go potrzebuję, bo moja Duża Kaśka straciła dom. Tak piękna dziewczyna. Wraca właśnie do hotelu. Rok była u ludzi. Złość mi już przeszła i tylko mi żal straszny. Wiem i jest mi strasznie smutno, ze Kaśce się nie udało. Zyczę dziewczynie takiego domu i takiej rodziny, jaką trafiła się Albinkowi. A Albinek cudny, cudny, cudny. Pieszczoch słodki:) Quote
mar.gajko Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 A ja dzisiaj miałam gości :) był u mnie Albinek z Julitą i Arkiem. Mam kilka zdjęć wkleję jutro jak przerzucę z komórki. Albin fantastyczny, byliśmy na spacerku, do psów idealny, do ludzi też. Kochany, zadowolony, usmiechnięty. Był z państwem Paryżu na wycieczce :) przesle mi p. Julita zdjęcia. Zadbany, grubiutki w miarę, spokojny, taki "siła spokoju", grzeczny. Państwo Albinkowe zadowolone z Albisia, a ja bardzo zadowolona z Państwa :) Uroczy, ciepli, mili ludzie. Bardzo mi wielką radość sprawiło to spotkanie. Bardzo. 6 Quote
Murka Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 2 godziny temu, mar.gajko napisał: A ja dzisiaj miałam gości :) był u mnie Albinek z Julitą i Arkiem. Mam kilka zdjęć wkleję jutro jak przerzucę z komórki. Albin fantastyczny, byliśmy na spacerku, do psów idealny, do ludzi też. Kochany, zadowolony, usmiechnięty. Był z państwem Paryżu na wycieczce :) przesle mi p. Julita zdjęcia. Zadbany, grubiutki w miarę, spokojny, taki "siła spokoju", grzeczny. Państwo Albinkowe zadowolone z Albisia, a ja bardzo zadowolona z Państwa :) Uroczy, ciepli, mili ludzie. Bardzo mi wielką radość sprawiło to spotkanie. Bardzo. Wow, Albinek w Paryżu! Quote
Tola Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 20 godzin temu, mar.gajko napisał: A ja dzisiaj miałam gości :) był u mnie Albinek z Julitą i Arkiem. Mam kilka zdjęć wkleję jutro jak przerzucę z komórki. Albin fantastyczny, byliśmy na spacerku, do psów idealny, do ludzi też. Kochany, zadowolony, usmiechnięty. Był z państwem Paryżu na wycieczce :) przesle mi p. Julita zdjęcia. Zadbany, grubiutki w miarę, spokojny, taki "siła spokoju", grzeczny. Państwo Albinkowe zadowolone z Albisia, a ja bardzo zadowolona z Państwa :) Uroczy, ciepli, mili ludzie. Bardzo mi wielką radość sprawiło to spotkanie. Bardzo. Wyprzytulałaś Albinka od nas;) Zazdroszczę Ci tego spotkania, a Albinkowi - Paryża;) Quote
terra Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Ale niespodzianka :) Albinek światowcem :) Quote
UlaFeta Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Poprosimy obiecane zdjęcia,niekoniecznie z Paryza:-) 1 Quote
AgaG Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Poprosimy obiecane zdjęcia,niekoniecznie z Paryza:-) Paryż jest faktycznie brzydki jak noc, więc co tam Paryż. :) Za to niejeden paryżanin pewnie zwrócił uwagę na pieknego psa na ulicy, zwłaszcza, ze tam tak strasznie mało psów na ulicach, skwerach, że az szok. :) Ja to czekam na foty domowe Albinka, te z kiedyś dziś obejrzałam i bardzo fajne są. Pies szczesliwy to widać Quote
mar.gajko Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 4 minuty temu, AgaG napisał: Paryż jest faktycznie brzydki jak noc, więc co tam Paryż. :) Za to niejeden paryżanin pewnie zwrócił uwagę na pieknego psa na ulicy, zwłaszcza, ze tam tak strasznie mało psów na ulicach, skwerach, że az szok. :) Ja to czekam na foty domowe Albinka, te z kiedyś dziś obejrzałam i bardzo fajne są. Pies szczesliwy to widać Pani Julita mówiła, że obcy ludzie ich zaczepiali i pytali, czy mogą sobie zrobic zdjęcie z Albinkiem :) 1 Quote
mar.gajko Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 Poznikały zdjęcia, nei wiem dlaczego. Ale za to w końcu moje kiepściutkie zdjęcia jak Albiś wizytował Kraków :) 2 Quote
mar.gajko Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 Albinek zażywający rozrywek wszelakich: 1 Quote
Recommended Posts