Havanka Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Cieszę się, ze udało się ze zdjeciami ! Nareszcie sunia ma swoją ukochaną Rodzinę ! Ale chyba na spacerach czuje się jeszcze trochę niepewnie, bo ogonek nisko opuszczony. Zapewne nie jest przyzwyczajona do takich przestrzeni. 1 Quote
Gusiaczek Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Za oknami zimno, a u Bajeczki kochane ciepełko :) Quote
Tola Posted October 15, 2016 Author Posted October 15, 2016 15 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Grażka, nawet nie wiesz jak bardzo obchodzi!!! Zawsze zaglądałam, zaglądam i będę zaglądała na watek suni, a teraz z utęsknieniem czekam na Twoje wpisy. I cieszę się, że Bajka ma taki domek. Jesteście wspaniali!! Bajeczka na zawsze pozostanie w pamięci wielu dogomaniaków, więc nigdy nie będzie dość informacji o niej i zdjęć :) Bajeczka przy kominku, Bajeczka na spacerku - patrzę i napatrzeć się nie mogę Quote
Tola Posted October 15, 2016 Author Posted October 15, 2016 Co dzieje się z linkami do niektórych wątków, kto wie - zamiast widocznego linku jest info, ze nie ma uprawnień ... Większość linków do bazarków dla Bajeczki na 1 stronie jest niewidoczna... Quote
Jo37 Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Marta - pojawił się chyba admin i zostały wywalone bazarki zakończone. Nawet te nierozliczone . Quote
Tola Posted October 15, 2016 Author Posted October 15, 2016 1 minutę temu, Jo37 napisał: Marta - pojawił się chyba admin i zostały wywalone bazarki zakończone. Nawet te nierozliczone . Kolejne utrudnienia? Wątek suczki bez oka jest, ale tez nie można wstawić linku... Quote
Alaskan malamutte Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 23 minut temu, Tola napisał: Wątek suczki bez oka jest, ale tez nie można wstawić linku... Być może jest tak, że wątek może wstawiać tylko ta osoba, która go założyła...zaraz zobaczę, czy da się wstawić wątek chorej suczki Quote
Alaskan malamutte Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Bajeczka już w cudownym domku. W tym samym schroniskowym boksie znajduje się ta starsza, chora sunia...Czy i do niej uśmiechnie się los?? Zaglądajcie, proszę.... Quote
Tola Posted October 15, 2016 Author Posted October 15, 2016 Godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Być może jest tak, że wątek może wstawiać tylko ta osoba, która go założyła...zaraz zobaczę, czy da się wstawić wątek chorej suczki Chyba nie, bo wątki Bogusik, Anuli, gabi i anecik wstawiam bez problemu... Quote
Alaskan malamutte Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Zapraszam na bazarek imienny dla chorej suczki http://www.dogomania.com/forum/topic/337305-chora-sunia-z-zamościa-prosi-o-tak-niewieleprosi-o-imię-do-2310godz2000/ Quote
Havanka Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Jeszcze tu, zaproszę na bazarek dla 3 psiaczków : Limitu żadnego nie ma ! Świnki kwestują i przyjmują każdy pieniądz ! Quote
Anecik Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 Na koncie Bajki pozostało 2067,04 zł. Co z nimi robimy ? Quote
Jo37 Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 Moim zdaniem większość powinna przejść na chorą suczkę bo ma mało deklaracji , jest wiekowa i wymaga leczenia .Decyzję zostawiam jednak Toli . 1 Quote
Tola Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 23 minut temu, Jo37 napisał: Moim zdaniem większość powinna przejść na chorą suczkę bo ma mało deklaracji , jest wiekowa i wymaga leczenia .Decyzję zostawiam jednak Toli . Tola akceptuje decyzję większości - czyli 2/3 dla chorej suni, 1/3 dla Aresa - oba psy są z zamojskiego schroniska . Pamiętamy o suni z oczkiem - oby tylko Ares szybko znalazł dom 3 Quote
Alaskan malamutte Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 18 minut temu, Tola napisał: Tola akceptuje decyzję większości - czyli 2/3 dla chorej suni, 1/3 dla Arsa - oba psy są z zamojskiego schroniska . W imieniu suczki bardzo dziękuję !! Quote
Murka Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Chciałam tylko napisać, żeby nie było wątpliwości, że otrzymałam wpłatę 381 zł od anecik - niniejszym Halinka jest u mnie na 0 :) Quote
Anecik Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 3 godziny temu, Murka napisał: Chciałam tylko napisać, żeby nie było wątpliwości, że otrzymałam wpłatę 381 zł od anecik - niniejszym Halinka jest u mnie na 0 :) Dziękuję Murko :) 1/3 pieniążków po Bajeczce czyli 690 zł zostanie przelane na konto Aresa a 1377,04 zł na konto Liski :) Przelanie pieniędzy na konto Liski potwierdzam :) a elik (skarbnika Aresa) proszę - po podaniu nr konta - o potwierdzenie wpływu. 1 Quote
elik Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Wielkie dzięki anecik A nr kona ten, z którego wpłynął pieniążki dla Twojej Tyci. Zrobiłam przelew wczoraj więc pewnie jutro będą na Twoim koncie :) Quote
Aldrumka Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 To ja przerzucę swoją deklarację na Aresa - teraz on jest biedniejszy :) czyli konto Elik tak ? Quote
Jo37 Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 4 godziny temu, Aldrumka napisał: To ja przerzucę swoją deklarację na Aresa - teraz on jest biedniejszy :) czyli konto Elik tak ? Bardzo dziękujemy. Zaraz Ci prześlę konto psiaka u elik. Każdy psiak ma inne. Quote
elik Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 7 godzin temu, Jo37 napisał: Bardzo dziękujemy. Zaraz Ci prześlę konto psiaka u elik. Każdy psiak ma inne. Jo37 bardzo dziękuję za pilnowanie interesu Dzisiaj od rana do popołudnia ciężko pracowaliśmy z TZem na cmentarzu i niedawno usiadłam do kompa. Quote
elik Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Z radością i przyjemnością donoszę, że dzisiaj na koncie Aresa zameldowała się wielka kwota - 690,00 zł. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Grażka123 Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Coś mi się nie udaje nic dopisać i pozdrowienia od Bajki dla wszystkich czekają. Jak to się dopisze to przesyłamy pozdrowienia. Bajka ma się dobrze, nawet zaczyna ustawiać Blondynę ale na razie nie ma powodu do interwencji, poza tym, że kocica ma pazury (ale też dobre serduszko). Widocznie zwierzaki się nudzą. Na spacerach wesoła, w domu bardzo grzeczna i spokojna; wszyscy bardzo ją kochamy i myślę, że zadomowiła się u nas. 3 Quote
Recommended Posts