Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja Onka na początku kiedy zostawała sama też próbowała swoich możliwości dekoratorskich :evil_lol: Niestety my nie byliśmy z tego zbyt zadowoleni. Uprzątnęliśmy jej co atrakcyjniejsze przedmioty i przeszło. Ona to robi z tęsknoty. Boi się że ludź wyszedł i nie wróci.

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludziska ja tak kochaja,ze nawet nie myśła w kategoriach wybaczania.
Elza niestety przestawia mieszkanie,bo ma na szyji ,,abażur,, i strąca nim co chwilke cos:evil_lol:
Ludziki Elzowe juz sami robia opatrunki,ale jutro jada do lecznicy na kontrole.Poza tym Elza musi dostac surowice,no niestety jechała w moim aucie bezpośrednio po Emirze,a on juz pewnie był zainfekowany

Posted

Z tymi fotami to jest teraz problem,bo Elza jest w swoim domku i niestety nie widuje jej tak jak kiedys.
Wiem tylko,ze rozrabia..Zrzuciła klatke i usiłowała sie z kanarkiem bawic:diabloti:Tyle,ze kanarek nie bardzo był chętny,a ludziki mało zawału nie dostały:shake:

Posted

Zrzuciła klatke i usiłowała sie z kanarkiem bawicTyle,ze kanarek nie bardzo był chętny,a ludziki mało zawału nie dostały
To znaczy, że klatka kanarkowa źle była ustawiona :cool3: Ptak czuje się bezpiecznie gdy ma klatkę na wysokości wzroku człowieka lub wyżej. Teraz pewnie przekwaterowali śpiewaka na jakąś szafę z korzyścią dla wszystkich.
Mieliśmy kiedyś owczarka Elzę, która przez całe swoje życie polowała na naszą wolno latającą papugę. Na szczęście nigdy tej papugi nie złapała [SIZE="1"](inną niestety tak :-()

Posted

BajkaB napisał(a):
Wiem tylko,ze rozrabia..Zrzuciła klatke i usiłowała sie z kanarkiem bawic:diabloti:Tyle,ze kanarek nie bardzo był chętny,a ludziki mało zawału nie dostały:shake:

Zdrowa dziewczyna, co jej coś żółtego będzie konkurencje robiło. :shock:

Posted

Z najnowszych wieści to doniesiono mi,ze Elza ma absolutnego fijoła na punkcie swojego Pana.Poza tym kiedy zostaje sama w domu to otwiera wszystkie drzwi i wszędzie światło zaświeca,taka sprytna
Tylko patrzec jak obiad ugotuje dla Pąństwa i poda jak z pracy wróca:evil_lol::evil_lol:

Posted

Spotkałam w lecznicy Elze i jej opiekunów.To juz nie ten sam pies.Zaokrągliła sie ,wypiękniała,nabrała pewności siebie.Rana jeszcze brzydka,ale goi sie coraz lepiej.

Posted

ewa36 napisał(a):
Wesołych Świat dla Domu Suni i Elzuni :loveu:
Wiele szczęścia wiosny przez cały rok :loveu:
Życzą Ewa z psiarnią :cool3:

Przyłączam się do życzeń!:loveu::loveu::loveu:
Choć nie często piszę na bieżąco śledzę losy Elzuni! :lol:

• 2 weeks later...