Agmarek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Moja Onka na początku kiedy zostawała sama też próbowała swoich możliwości dekoratorskich :evil_lol: Niestety my nie byliśmy z tego zbyt zadowoleni. Uprzątnęliśmy jej co atrakcyjniejsze przedmioty i przeszło. Ona to robi z tęsknoty. Boi się że ludź wyszedł i nie wróci. Quote
zuzlikowa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Młode to i gupie:loveu:...a jeszcze tyle musi odreagować! Oby ludziska nie stracili cierpliwości!To wszystko się uspokoi!:loveu: Quote
Dea Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Ludziska psy kochają, to jej pewnie wybaczą, na pewno zmądrzeje psica:p Quote
Agmarek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Dea napisał(a):Ludziska psy kochają, to jej pewnie wybaczą, na pewno zmądrzeje psica:p Jak kochają to faktycznie - wybaczą :evil_lol: Quote
BajkaB Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Ludziska ja tak kochaja,ze nawet nie myśła w kategoriach wybaczania. Elza niestety przestawia mieszkanie,bo ma na szyji ,,abażur,, i strąca nim co chwilke cos:evil_lol: Ludziki Elzowe juz sami robia opatrunki,ale jutro jada do lecznicy na kontrole.Poza tym Elza musi dostac surowice,no niestety jechała w moim aucie bezpośrednio po Emirze,a on juz pewnie był zainfekowany Quote
ewa36 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Najlepszego w nowym domu sunieczko a dla Ciebie Bajeczko szczególny ukłon :multi: Quote
bela51 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 A jakieś nowe fotki Elzuni, można prosić...:lol: Quote
ewa36 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Foty zawsze mile widziane zwłaszcza tak napawające optymizmem :loveu: Quote
BajkaB Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Z tymi fotami to jest teraz problem,bo Elza jest w swoim domku i niestety nie widuje jej tak jak kiedys. Wiem tylko,ze rozrabia..Zrzuciła klatke i usiłowała sie z kanarkiem bawic:diabloti:Tyle,ze kanarek nie bardzo był chętny,a ludziki mało zawału nie dostały:shake: Quote
bela51 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Trudno sie dziwić. Na pewno dziewczyna nigdy wczesniej kanarka nie widziała.:evil_lol::evil_lol: Quote
ewa36 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Jak rozrabia, to znaczy że czuje się u siebie. Nauczy się grzeczności czy raczej zostanie jej nauczona :cool3: dziewczynka kochana Quote
Lidan Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Zrzuciła klatke i usiłowała sie z kanarkiem bawicTyle,ze kanarek nie bardzo był chętny,a ludziki mało zawału nie dostały To znaczy, że klatka kanarkowa źle była ustawiona :cool3: Ptak czuje się bezpiecznie gdy ma klatkę na wysokości wzroku człowieka lub wyżej. Teraz pewnie przekwaterowali śpiewaka na jakąś szafę z korzyścią dla wszystkich. Mieliśmy kiedyś owczarka Elzę, która przez całe swoje życie polowała na naszą wolno latającą papugę. Na szczęście nigdy tej papugi nie złapała [SIZE="1"](inną niestety tak :-() Quote
stokrotka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 BajkaB napisał(a):Wiem tylko,ze rozrabia..Zrzuciła klatke i usiłowała sie z kanarkiem bawic:diabloti:Tyle,ze kanarek nie bardzo był chętny,a ludziki mało zawału nie dostały:shake: Zdrowa dziewczyna, co jej coś żółtego będzie konkurencje robiło. :shock: Quote
BajkaB Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Z najnowszych wieści to doniesiono mi,ze Elza ma absolutnego fijoła na punkcie swojego Pana.Poza tym kiedy zostaje sama w domu to otwiera wszystkie drzwi i wszędzie światło zaświeca,taka sprytna Tylko patrzec jak obiad ugotuje dla Pąństwa i poda jak z pracy wróca:evil_lol::evil_lol: Quote
BajkaB Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Spotkałam w lecznicy Elze i jej opiekunów.To juz nie ten sam pies.Zaokrągliła sie ,wypiękniała,nabrała pewności siebie.Rana jeszcze brzydka,ale goi sie coraz lepiej. Quote
Dea Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Pychol uśmiechnięty, widać, że suka w pełni szczęścia:loveu: Quote
bela51 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Piękny pyszczek Elzuni i usmiech w oczach. Chociaż łapka jeszcze biedna. Quote
Peter Beny Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Łapka się zagoi i będzie dobrze :loveu::loveu::loveu: Quote
ewa36 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Wesołych Świat dla Domu Suni i Elzuni :loveu: Wiele szczęścia wiosny przez cały rok :loveu: Życzą Ewa z psiarnią :cool3: Quote
zuzlikowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 ewa36 napisał(a):Wesołych Świat dla Domu Suni i Elzuni :loveu: Wiele szczęścia wiosny przez cały rok :loveu: Życzą Ewa z psiarnią :cool3: Przyłączam się do życzeń!:loveu::loveu::loveu: Choć nie często piszę na bieżąco śledzę losy Elzuni! :lol: Quote
BajkaB Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Nie wiem czy poznacie tę panne,ale to naprawde nasza Elza! Quote
Poker Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Piękna sunia, a najwazniejsze,że zdrowa :multi: Quote
a.piurek Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Dla takich chwil i takich zdjęć warto żyć. Serdeczne pozdrowienia dla cudownych właścicieli Elzuni:lol: Quote
Recommended Posts