ANETTTA Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 gdzie nasza ELza:evil_lol::evil_lol: podmieniliście psa ...!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:!!!!!!111cuuuuuudoo Quote
BajkaB Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Dzisiaj odwiedziłam Elze.Właściwie to ja nie wiem czy ja faktycznie byłam u Elzy,czy u psiej pieknosci?Kopara mi tak opadła,ze do tej pory jej zebrac nie moge.Elza trafiła do raju,a jej opiekunowie po prostu na jej punkcie maja fijoła. To nie ten sam pies!Piękna i do tego grzeczna,spokojna,ułozona..Nie,niemozliwe zeby to Elza była.Zreszta sami zobaczcie: Quote
Poker Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Bomba :multi::multi:, ale jej się domek trafił :loveu:, ślicznie sunia wyglada, bądź szczęśliwa dziewczynko :lol: Quote
a.piurek Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Śliczniste dzięki Bajko za zdjęcia Elzuni, jest po prostu piękna. CUDA SIę NAPRAWDę ZDARZAJą, tylko czasem musi im pomóc jakieś kochające serce. Całuski dla cudownych właścicieli Elzuni. Quote
Dea Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Co dwie Elzy to nie jedna, bo z tego co widzę, to się sunieczce co nieco przytyło:evil_lol: Piękna! Quote
Recommended Posts