zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Przypominamy Elzę!!! To jeszcze bardzo młodziutka sunia, tylko bardzo sterana!:-( Poszukam czegoś na bazarek!...przeliczę w portfelu! Elza...trzymaj się!:loveu::loveu::loveu: Quote
ANETTTA Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 aaaaaa moze tu taj cos znajdziecie cioooooooooooo http://www.dogomania.pl/forum/f99/srebro-na-ratowanie-elzy-koniec-20-marca-133477/#post11955060 http://www.dogomania.pl/forum/f99/srebro-na-ratowanie-bernardynow-133473/#post11954915 xxxxxxxxxxx Quote
BajkaB Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Jade niedługo do Elzy,a potem wszystko napisze..No i fotki oczywiście dam nowe Quote
stokrotka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Cura, chura, chura :multi: :sweetCyb: :cunao::sweetCyb: :multi: :drink1: :painting: :hand: Uwielbiam takie wiadomości. :loveu: Quote
BajkaB Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Tak moi Drodzy..Cuda czasem sie zdarzają.. Dzisiaj musiałam zabrać Elzę ze szpitalika,bo jej miejsce zajął koszmarnie ranny Emir.I do głowy mi nie przyszło kiedy ja odbierałam,ze za kilka godzin zawioze ja do jej WŁASNEGO DOMU! Pani Barbara i jej mąz nie otrząsnełi sie jeszcze po śmierci swojego 7 -mio letniego rottka,któremu rak płuc nie dał żadnych szans.Przez dwa tygodnie opłakiwali go codziennie.Nie planowali na razie psiaka,ale kiedy zobaczyli Elzę.. Decyzja była błyskawiczna,tak błyskawiczna,ze zawróciłam z drogi,bo juz wiozłam Elzę do DT. Rodzina jest wspaniała,a warunki to psi raj:dom ,podwórze i duży ogród,a za płotem las.. Państwo świadomi byli stanu w jakim jest Elza,konieczności jej leczenia,długiego i kosztownego.Postanowili dać jej dom i wyleczyć.W ten własnie sposób chca uczcić pamieć swojego ukochanego rottka. A na marginesie,Pani Barbara jest listonoszka w rejonie gdzie mieszkaja moi rodzice i znaja sie dobrze..:evil_lol: Cała 3 osobowa rodzina zakochała sie w Elzie natychmiast.. Jeszcze nie moge ochłonąc z wrazenia.. Quote
Lidan Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 :Cool!: Ależ cudowna wiadomość :bigcool: Powodzenia w nowym domku, Elzo :loveu: Quote
ANETTTA Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 alez to cuda cuda świat jednak jeszcze ma kilku dobrych ludzi ............. Quote
ANETTTA Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 a co tu taka cisza .......................................... skakac z radości .......... Elza w domku Quote
BajkaB Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Ja ciesze sie niesamowicie,a jednocześnie martwie,bo pozostały długi do zapłaty..Kto moze do kapelusika coś dorzucić na zapłącenie za leczenie Elzy? Quote
Peter Beny Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Co za cudowna wiadomość z rana :loveu::loveu: Hip hip huraaa:multi::multi::multi::multi: Quote
bela51 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Wspaniała wiadomość ! Jak dobrze, że wciąż są jeszcze ludzie o Wielkich sercach, na tym ( niestety) okrutnym świecie. Edytko, pisz ile tych dlugów zostało. Przecież pomoże my je splacic, prawda dogomaniacy?:lol: Quote
zuzlikowa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 :-(:-(:-(:-(:-(....nim zacznę skakać zryczałam się jak bóbr!!!! Elzunia...nie tylko uratowana,ale ma też swój dom...bezpieczny,cieplutki...z kochającymi ludźmi!!!! ...jeszcze se pobucze:-(:-(:-(:-(...tak się cieszę! Dzięki...dzięki... :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:...Elzuniu,smakuj każdą chwilkę szczęścia!Jesteś bezpieczna! Quote
Agmarek Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 bela51 napisał(a):Wspaniała wiadomość ! Jak dobrze, że wciąż są jeszcze ludzie o Wielkich sercach, na tym ( niestety) okrutnym świecie. Edytko, pisz ile tych dlugów zostało. Przecież pomoże my je splacic, prawda dogomaniacy?:lol: Zgadzam się z Tobą Bela. Więc ile jeszcze zostało do zapłaty? Bardzo się cieszę że Elza znalazła dom :multi: Quote
ANETTTA Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Zuzlikowa Elza juz szczesliwa i bezpieczna ale zeby nie było tak bajkowo i kolorowo dług pozostał ....................ale mamy nowego kolege Emira pieknego spokojnego psiunia stan :-(:-(:-(:-( sami zobaczcie Zmasakrowane łapy Emira wołaja o RATUNEK!POMOCY! - Strona 3 - Dogomania Forum :-(:-(:-(:-(:-( Quote
Nadziejka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 :loveu::Rose::ylsuper:pieknie dziekujemy za ratowanie Elzuni:sweetCyb::ylsuper::Cool!: a nowy domek ...poprostu cuuudo , niechaj wam szczescie sprzyja zawsze :multi::loveu: Elzuniu zdarzyl sie cud , zes na swej drodze Bajke spotkala :multi::loveu::loveu: Quote
Dea Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Wiesz Bajka Ty to tak trochę jak Czarodziejka jesteś, albo Czarownica:evil_lol: Nie dość, że Elza na Twój widok stanęła na własne łapy, to jeszcze tak szybko cudowny dom znalazłaś, dziękuję:loveu: Quote
BajkaB Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Dea napisał(a):Wiesz Bajka Ty to tak trochę jak Czarodziejka jesteś, albo Czarownica:evil_lol: Nie dość, że Elza na Twój widok stanęła na własne łapy, to jeszcze tak szybko cudowny dom znalazłaś, dziękuję:loveu: Dea,to Ty jeszcze nie wiedziałaś,ze ja Czarownica to na pewno jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niektórzy to alergii dostaja na mój widok:evil_lol::evil_lol: No ale przede wszystkim pamiętaj,ze ja mam w domu prywatnego Psiego Anioła(Brajla) i za jego sprawa dzieją sie cuda:loveu: Rozmawiałam wczoraj z Panią Basia.Zgodnie z przykazaniami byli w klinice na zmianie opatrunku i będa codziennie jeździć.Elza za basia chodzi krok w krok,a pani Basia to najchętniej by teraz pracę porzuciła zeby byc z Elzą..No tylko za co by wtedy dziewuszkę stawiała na łapy?:evil_lol: Quote
ANETTTA Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 lepeij trafic nie mogła .....Dea Bajka i Basia Quote
Lidan Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Cudownie, że są ludzie, którzy zakochują się w dorosłych dużych i nieszczęśliwych psach, że mają odwagę i chęć zabrać do siebie schorowanego onka i zapewnić mu miłość, opiekę i dach nad głową. Trzymanie kciuków za Elzę przyniosło efekty...no i to czarownie Bajki ;) Jutro postaram się wysłać resztę bazarkowych rzeczy i najpóźniej w czwartek przeleję ok 150 zł na Elzę. Quote
zuzlikowa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Cioteczko A...Hopam:multi::multi::multi: ze szczęścia Elzy... i mimo złych doświadczeń nadal... wierzę,że dobrych ludzi jest bardzo wielu!Każda taka historia przekonuje mnie o tym!Pozwala nie opuszczać rąk. Wszystkie dobre duchy Elzuni pozdrawiam i dziękuję!:loveu::loveu::loveu::loveu: ...no,a teraz do innych psiaków...może one też swoje dobre duchy spotkają:oops: Quote
Lidan Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Przelałam przed chwilą 200 zł z bazarku dla Elzy. Sunia znalazła dom ale dług po leczeniu pewnie pozostał. Czy wiadomo co u szczęściary słychać i jak się w nowym domku zachowuje? Quote
Agmarek Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 No właśnie. Chcielibyśmy wiedzieć co u Elzuni :p Quote
BajkaB Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Oj dzieje sie,dzieje:shake:Elzie dupsko odżywa i rozrabia :evil_lol: Przedwczoraj została sama w domu na jakiś czas i prawie przemeblowała mieszkanie:roll:W każdym razie na parapetach nie moze być zadnej dekoracji:evil_lol: Quote
Recommended Posts