Energy Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='togaa'][B]MakS[/B] ..wielkie,wielkie dzięki ! :buzi: Pod ostatnim zdjęciem Lola na pierwszej stronie,czerwoną kursywą jest nr. konta Stowarzyszenia.:oops: Z pieluchą nie ma problemu. Zero odparzeń...Ale też zmieniane są średnio co 2 godz. :razz:[/QUOTE] Pańcia dba o zasiurańca małego:evil_lol:to i odparzeń nie ma:loveu: Trochę lepiej jest pewnie w ciepłych porach roku, kiedy wentyluje dupinkę, a tak strasznie dużo pieluch idzie, ale nie ma wyjścia:roll: Quote
Poker Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 przelałam z opóźnieniem 25 zł z bazarku za zakupy ona3, przepraszam,że dopiero teraz,ale coś mi się zwoje w mojej szanownej korze prostują . Mam nadzieję,że Was nie zasypało, u nas dziś piękne słońce i za parę godzin będą potrzebne kajaki na ulicach. Quote
togaa Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Ach[B] Poker[/B] ! sama wiesz że ziarnko do ziarnka....Wielkie dzieki !!!!!:multi: Znajomi mnie ostatnio "pocieszają " że taka "szczekajaca pielucha" to w życiu domku nie znajdzie itp.... A dzisiaj usłyszałam taka historię; Przyjaciółka prowadzi DT dla kotów.Trafił do Niej "koci artysta" załatwiajacy sie wylącznie poza kuwetą. Ogolnie kot super, tylko ta reszta.... Byłyśmy pewne że kot nieadopcyjny i zostanie w DT na wieki . Aż tu zgłosił sie pan szukajacy tow. dla swojego kota.. Wybrał naszego 'artyste', ponieważ ma kota z ta sama przypadłością co nasz . ...Dla pana to nie problem..;) Quote
MakS Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='togaa'][B]MakS[/B] ..wielkie,wielkie dzięki ! :buzi: To chyba pierwsza,stała deklaracja [B]Lolusiowa[/B].!!!! Oby [B]Cie[/B] tylko chłopak do bankructwa nie doprowadził,bo raczej z tej z tej pieluchy nie wyrośnie...Chyba że pójdzie na własny garnuszek.. Pod ostatnim zdjęciem Lola na pierwszej stronie,czerwoną kursywą jest nr. konta Stowarzyszenia.:oops: Z pieluchą nie ma problemu. Zero odparzeń...Ale też zmieniane są średnio co 2-3 godz. :razz:[/QUOTE] dzięki:) solidarność pieluszkowców musi być;) Quote
Energy Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Togaa czy Lolusiowi zdażyło się jeszcze takie kontrolowane siusianie? Są jakieś postępy? Quote
Poker Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 kot mojej koleżanki też załatwiał się obok kuwety latami,:mad: aż wpadła na pomysł i zmieniła super żwirek na byle jaki. I ten spodobał się kotu, problem się skończył. Te zwierzaki cudaki :loveu: Quote
togaa Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [B]Lolo[/B] miał dzisiaj odwiedziny państwa [B]pom-ponów[/B] z [B]panną LOLĄ..[/B] [B]Panna Lola[/B] jest cudowna !!!!!!. Pomijając urodę, to wyjątkowo subtelna, urocza , kochająca cały świat sunieczka. [B]Lolo[/B] zakochał sie od pierwszego wejrzenia, niestety bez wzajemności. :shake: Maniery [B]Lolka[/B] a zwłaszcza obcesowe zaloty nie spodobały sie panience.[B] Lola[/B] burczała,[B]Loluś[/B] był niepocieszony i popłakiwał.... Mam nadzieje że[B] Lolo[/B] nie jest łowcą posagów...Bo[B] Lola[/B] nie dość że przyjechała prosto od fryzjera, cała piękna,pachnąca i czyściusia to jeszcze na szyjce miała wytworną czarną, skórzaną obróżkę z brylantową sprzączką i brylantami wysadzanym napisem; [B]L O L A ![/B]!!!:lol: Aaaa...[B]pom-pony Kochane[/B]. Zapomniałam podziekować za przywiezione pieluchy ! Bardzo,bardzo dziękuję!:multi: Quote
Energy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ale macie wesoło:lol:i jeszcze dziewczyny do Lolka przyjeżdżają:loveu: Pom-pony zazdroszczę Wam możliwości takich wizyt, ech:roll: Quote
pom-pon Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Lola poznała Lola :p a co do pieluch to Lolo zawsze może nie mnie liczyć :razz: aż się boje co będzie jak minie zima i nie będzie już nart....cóż chyba zacznę uskuteczniać piesze wędrówki po górach... dla możliwości odwiedzenia Lola i Togii zrobię wszystko :cool3: Quote
ona03 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ooooooooo widzę, że [B]pom-pon [/B]pozytywnie zakręcona :evil_lol: na punkcie [B]Lolcia.[/B] [B] JPG :loveu: [/B]to ma szczęście, nawet panienki posażne do niego przyjeżdżają ;) I gdzie mu będzie lepiej. :cool3: Jak [B]Lola [/B]taka cudowna to poproszę zdjęcie :lol:, może z [B]Lolciem [/B]chociaż jedno jest ???? Quote
Energy Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='ona03'][B] JPG :loveu: [/B]to ma szczęście, nawet panienki posażne do niego przyjeżdżają ;) I gdzie mu będzie lepiej. :cool3: [/QUOTE] Oj nie wiem czy takie miejsce istnieje:cool3: A teraz Ona03 uciakamy obie:evil_lol: Quote
togaa Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Energy']Oj nie wiem czy takie miejsce istnieje:cool3: A teraz Ona03 uciakamy obie:evil_lol:[/QUOTE] Ja cały czas widze co obydwie knujecie...!:mad::mad::mad: Szykujecie mi areszt domowy przez najbliższych kilkanaście lat....! Bardzo , bardzo Wam dziekuję.! Ale niedoczekanie Wasze !!!!!:eviltong: [B]Lolo cały czas szuka domu !!!!!![/B] Quote
ona03 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Energy']Oj nie wiem czy takie miejsce istnieje:cool3: A teraz Ona03 uciakamy obie:evil_lol:[/QUOTE] Masz jakąś kryjówkę ?????? :cool1: Już tydzień siedzę nad Lolciowym bazarkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Idzie mi to jak nie powiem co :diabloti: [B]Loluniu [/B]chodź no tu i pomóż ;) Quote
Energy Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='ona03']Masz jakąś kryjówkę ?????? :cool1: Już tydzień siedzę nad Lolciowym bazarkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Idzie mi to jak nie powiem co :diabloti: [B]Loluniu [/B]chodź no tu i pomóż ;)[/QUOTE] No u mnie na odludziu, przyjeżdżaj mogę Cię też schować:evil_lol: Chociaż nie wiem czy to nam coś pomoże:diabloti: Quote
ona03 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakieś 600 km z hakiem mam do Ciebie :cool3: A jak Togaa mnie przechwyci w połowie drogi :razz: [B]Togaa :mad: [/B]pilnujemy [B]Lolcia z Energy.[/B] Quote
Energy Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='ona03']Hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakieś 600 km z hakiem mam do Ciebie :cool3: A jak Togaa mnie przechwyci w połowie drogi :razz: [B]Togaa :mad: [/B]pilnujemy [B]Lolcia z Energy.[/B][/QUOTE] No teraz to nawet odległość nas nie uratuje, Togaa nas dorwie i jak nic:mad::evil_lol: Ale sie nie boimy:eviltong:pilnujemy Lolka a pewnie:loveu: Quote
pom-pon Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='ona03']Jak [B]Lola [/B]taka cudowna to poproszę zdjęcie :lol:, może z [B]Lolciem [/B]chociaż jedno jest ????[/QUOTE] niestety fotka wspólna nie została zrobiona...może następnym razem :p a tymczasem Lolkowa panienka [IMG]http://i48.tinypic.com/35338mo.jpg[/IMG] [IMG]http://i46.tinypic.com/vzzs6c.jpg[/IMG] [IMG]http://pl.tinypic.com/r/35338mo/6[/IMG] i jeszcze sławna już obroża :) (mało widoczna,a le jedyna fotka jaką mam) [IMG]http://i50.tinypic.com/n4d4r9.jpg[/IMG] [IMG]http://pl.tinypic.com/r/35338mo/6[/IMG] [IMG]http://pl.tinypic.com/r/35338mo/6[/IMG] [IMG]http://pl.tinypic.com/r/vzzs6c/6[/IMG] [IMG]http://pl.tinypic.com/r/vzzs6c/6[/IMG] [IMG]http://pl.tinypic.com/r/vzzs6c/6[/IMG] Quote
ona03 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Teraz to ja się wcale nie dziwię, że [B]Lolcio i Togaa [/B]są pod urokiem [B]Loli[/B].:loveu: Kiedy następny wyjazd ????;) Jadę z Rudą Maupą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Energy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='ona03']Teraz to ja się wcale nie dziwię, że [B]Lolcio i Togaa [/B]są pod urokiem [B]Loli[/B].:loveu: Kiedy następny wyjazd ????;) Jadę z Rudą Maupą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] To może zrobimy wspólny nalot:diabloti::evil_lol: Lola piękna, nie dziwne, że Loluś się zakochał:loveu: Quote
togaa Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 No właśnie,[B] Lola[/B] w całej swej wytworności....! Wiec sie nie dziwcie że głupio sie poczułam z bandą moich okłaczonych,podtytych i nie kąpanych latami psów... Lola to wielki świat a u mnie niziny społeczne.....Jak w życiu.. Quote
Energy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='togaa']No właśnie,[B] Lola[/B] w całej swej wytworności....! Wiec sie nie dziwcie że głupio sie poczułam z bandą moich okłaczonych,podtytych i nie kąpanych latami psów... Lola to wielki świat a u mnie niziny społeczne.....Jak w życiu..[/QUOTE] No ale Togaa wymyśliłaś:crazyeye::evil_lol:chyba z Twoimi pięknymi, zadbanymi wspaniałymi psiakami:loveu: niziny no ja się załamię:shake: Quote
pom-pon Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='togaa']Wiec sie nie dziwcie że głupio sie poczułam z bandą moich okłaczonych,podtytych i nie kąpanych latami psów... Lola to wielki świat a u mnie niziny społeczne.....Jak w życiu..[/QUOTE] Togaaaaaa :mad: Toga tylko zapomniała dodać, ze Lola jak u niej przebywała to nie była taka piękna jak na zdjęciu ;), bo teraz zimno jest i jej dawno już nie strzygłam, więc chwilowo ma fryzurę[URL="http://portalwiedzy.onet.pl/112803,,,,la,haslo.html"][/URL] a la pies śmietnikowy :eviltong: Quote
ona03 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='togaa']No właśnie,[B] Lola[/B] w całej swej wytworności....! Wiec sie nie dziwcie że głupio sie poczułam z bandą moich okłaczonych,podtytych i nie kąpanych latami psów... Lola to wielki świat a u mnie niziny społeczne.....Jak w życiu..[/QUOTE] Chyba nie tylko troszeczkę przesadziłaś :mad: [B]Lolcio [/B]jest najpiękniejszy w świecie :loveu: [B]Pepelek [/B]cudny diabełek :evil_lol: [B]Mikuś [/B]pełna kultura, jak na piesa prosto z ulicy przystało :razz: [B]Niunia [/B]delikatna sunieczka :lol: I [B]Królowa Togaa [/B]nad nimi Wszystkimi panująca :eviltong: [B]Lola [/B]zauważyła ich wyjątkowość i dlatego tak ładnie z nimi brykała po śniegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pom-pon Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='ona03'][B]Lola [/B]zauważyła ich wyjątkowość i dlatego tak ładnie z nimi brykała po śniegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] podpisuję się pod tym obiema rękami, obiema nogami i Lola też się podpisuje czterema łapkami :loveu: Quote
madcat1981 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Przelałam z bazarku ciuszków dziecięcych 62 zł. Proszę o potwierdzenie wpływu przy najbliższej okazji, to ważne dla zakończenia bazarku i wystawienia kolejnego:cool3: Quote
Recommended Posts