kasia14 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Trafiłam na watek przez bannerek, i aż oczom nie wierzę, że Loluś przeszedł tak kosmiczna metamorfozę! :) Trzymam kciuki za Lolka! ;) Quote
pom-pon Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='diuna_wro']Sto milionów lolusiowych postów temu pisałam o leku UBRETID, poprawiającym przewodnictwo nerwowe w pęcherzu. [/QUOTE] na razie spróbujmy z Ditropanem- to się daje sukom sterylizowanym, które nie trzymają moczu. Jak nie będzie efektu to wejdziemy z Ubretidem. Zaproponowaliśmy jeszcze Gasprid na ułatwienie opróżniania prostnicy, bo u Lolusia to nie do końca jest problem ze zwieraczem, bo on "reaguje na dotyk", myślę, że szwankuje czucie w prostnicy.... Zobaczymy jak zareaguje na to leczenie. Oby pozytywnie :) Quote
Tymonka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Szukam kogoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej z Wisły , nie macie kogoś ? Bardzo mi zależy bo domek wydaje się super ! Quote
ona03 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [B]Pom-pony [/B]się wzięły za [B]Lolcia :loveu::loveu::loveu: [/B]może...... A mnie to bardzo interesuje :evil_lol: jak [B]pom-pon [/B]trafił na [B]Lolusia [/B] przeciez jest tyle sierotek na dogo, dlaczego właśnie Loluś przykuł uwagę ????? ;) Quote
pom-pon Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 na Lolusia trafiłam przez pewną bidę pudelkowatą o imieniu Supełek, który to niestety hasa już za TM (nosówka). Ktoś z wątku (chyba nawet energy) miała baner Lolusia i jak już wspominałam wpadłam jak śliwka w kompot przy pierwszym zdjęciu Jaśnie Pana Gada :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:to chyba było przeznaczenie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pom-pon Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Togaa szykuj się, bo 30-31 stycznia jedziemy na narty do Wisły :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:i zamierzamy Was odwiedzić!!!!! Proszę do tego czasu zjeść ciasteczka, bo mam nowy wspaniały przepis do wypróbowania :p Quote
ona03 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 O kurcze :evil_lol: nowe ciasteczka ;) muszę coś wymyślić:evil_lol: może jakieś narty :roll: Tylko mam problem :mad::mad::mad: Znajoni wyjechali na urlop /30 dni :crazyeye:/ zostawili u mnie swoje trzy psy i samochód :razz: plus moje dwa psy i trzy koty, na dwa samochody damy radę :diabloti: [B]togaa :loveu::loveu::loveu: [/B] Wstaję rano i z uśmiechem powtarzam sobie :evil_lol: jeszcze tylko 26 dni, jeszcze tylko 25 dni ...............:evil_lol: Quote
Energy Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='pom-pon']na Lolusia trafiłam przez pewną bidę pudelkowatą o imieniu Supełek, który to niestety hasa już za TM (nosówka). Ktoś z wątku (chyba nawet energy) miała baner Lolusia i jak już wspominałam wpadłam jak śliwka w kompot przy pierwszym zdjęciu Jaśnie Pana Gada :loveu:[/QUOTE] No ładnie wpadłaś:evil_lol:tak to ja byłam na wątku Supełka z Lolka banerkiem;) O to dzięki mnie Loluś podjada ciasteczka:multi::multi::multi::evil_lol: [quote name='pom-pon']Togaa szykuj się, bo 30-31 stycznia jedziemy na narty do Wisły :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:i zamierzamy Was odwiedzić!!!!! Proszę do tego czasu zjeść ciasteczka, bo mam nowy wspaniały przepis do wypróbowania :p[/QUOTE] Nie ma sprawiedliwości na świecie:placz: Loluś może cię chociaż Pom-pon ode mnie wycałuje i wymizia:loveu: Quote
Energy Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='ona03']Znajoni wyjechali na urlop /30 dni :crazyeye:/ zostawili u mnie swoje trzy psy i samochód :razz: plus moje dwa psy i trzy koty, na dwa samochody damy radę :diabloti: [B]togaa :loveu::loveu::loveu: [/B] Wstaję rano i z uśmiechem powtarzam sobie :evil_lol: jeszcze tylko 26 dni, jeszcze tylko 25 dni ...............:evil_lol:[/QUOTE] A potem ja Ci przywiozę moje suczydła:diabloti::evil_lol: Quote
ona03 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Energy']A potem ja Ci przywiozę moje suczydła:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Samochód też ????????????????? :multi: Quote
Energy Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='ona03']Samochód też ????????????????? :multi:[/QUOTE] Pewnie:multi:moją 12- letnią astrę:evil_lol: Quote
christoph Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [B]Ubranko[/B] [IMG]http://img517.imageshack.us/img517/3541/ubranko.jpg[/IMG] [B]Idę[/B] [IMG]http://img62.imageshack.us/img62/4752/ide.jpg[/IMG] [B]Nie idę[/B] [IMG]http://img64.imageshack.us/img64/8959/16nieide.jpg[/IMG] Quote
christoph Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [B]Manolo i Pan[/B] [IMG]http://img685.imageshack.us/img685/4254/manolopan.jpg[/IMG] [B]Na Dębowcu[/B] [IMG]http://img64.imageshack.us/img64/5526/nadebowcu.jpg[/IMG] [B]Z Lolkiem-Manolkiem[/B] [IMG]http://img682.imageshack.us/img682/8739/zmano.jpg[/IMG] Quote
joanna83 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Śliczny Loluś :) A tak apropo ubranek dla psiaków, to może jest ktoś, kto szyje na miarę? Mam takie "niestandardowe" łysulce,a jakoś na bazarkach nie mogę nic znaleźć. Quote
ona03 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [B]joanna83[/B] bardzo proszę :lol: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/126514-CiEPA-E-ZIMOWE-KUBRAKI-DLA-PSA-W-BEZDOMNYCH-KTOA-JESZCZE-CHAE-TNY[/URL] dziewczyny szyją również dla psów prywatnych tylko cena jest troszkę inna ;) Co dziś porabia [B]JPG :evil_lol: [/B]w kubraczku czy bez ;) Quote
togaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Miały być zdjęcia psa, a są głównie moje....:mad: Ale że na psy zeszłam,to przemilczę. Niektóre tytułował mąż ... wynika z tego że nie całkiem wiedział gdzieśmy doszli.... Górka to[B] Kozia Górk[/B]a. Całe 600m npm. Coniedzielna Mekka emerytów , rodzin z dziećmi i psami.... /Wszyscy moi goście musza zaliczyć test sprawnościowy w postaci zdobycia Koziej/.:razz: Lolo dzielnie truchtał tam i z powrotem.W drodze powrotnej drogę przecięły nam 2 sarny.Byłam ciekawa co Lolo na to a on nic. Zero reakcji.Nawet nosem nie pociągnął.... Przy schronisku oczywiście kręcili sie ludzie z psami. Lolkowi podpadł sympatyczny Labek i Lolo pienił sie i szczekał i rwał do bitki... A że był bez pieluchy, to jak to Lolo. Katapultował swoje koo a rozrzut miał całkiem spory.....Trzeba się było chować za zaspy, bo zaczął wzbudzać sensację.... Po Labku zjawili sie jeżdzcy na koniach z dużym,chudym psiakiem. I trzeba było zbierać sie do domu bo Lolo już był nie do wytrzymania. Za to spacer tak go wykończył, że cały wieczór psa nie było. Dopiero prze północa wrócił do życia.... Quote
Energy Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Basiu jak miło Cię widzieć z Lolusiem:loveu: Uśmiałam się strasznie, przepraszam wiem, że nie powinnam, ale jak sobie wyobraziłam Lolkowe katapulty w stronę turystów :evil_lol::oops: JPG nie lubi większych od siebie:diabloti:kurczak kochany:loveu: Gdyby było napisane, że to Smocza górka też uwierzę, bo nigdy w Waszych stronach nie byłam:cool3: Zdjęcia cudne, bardzo misię podoba idę-nie idę:lol: Quote
togaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 idę..nie idę....to tytuł[B] christopha.[/B] Wysłałam [B]Mu[/B] jeszcze inne zdjęcia do wstawienia , ale widac ma opory!;):evil_lol: Na jednym sa siurki Lolka. Kontrolowane siur !!!! Lolo podniósł noge i wynikło z tego to co na zdjęciu. No ale zdjecie [B]christoph[/B] ocenzurował. I jest foto z propozycją ciasteczek dla gada. Ale też ocenzurowane ...:eviltong:,!!!! No cóż, nie ma co marudzić,bo [B]chrisoph [/B]odmówi wspołpracy i zostaniemy wyłącznie ze słowem pisanym....;) Quote
ona03 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Oooooooooooooooo [B]togaa [/B]chyba narozrabiałaś :mad: Nie dość, że zniechęciłyśmy Wszystkich z wątku opisem Lolcia ;) to jeszcze [B]christopha [/B]chcesz wystraszyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) Quote
Energy Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='togaa']idę..nie idę....to tytuł[B] christopha.[/B] Wysłałam [B]Mu[/B] jeszcze inne zdjęcia do wstawienia , ale widac ma opory!;):evil_lol: Na jednym sa siurki Lolka. Kontrolowane siur !!!! Lolo podniósł noge i wynikło z tego to co na zdjęciu. No ale zdjecie [B]christoph[/B] ocenzurował.[/QUOTE] O nie takie zdjęcie trzeba pokazać, Christoph poproszę zdjęcie siurającego Lolka:lol: Takie zdjęcie jak Lolo siusia:multi::multi::multi::multi::multi: Ona03 no zrób coś:razz: Quote
ona03 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Już robię..............................................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]coś :razz:[/B]:evil_lol: Quote
Energy Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='ona03']Już robię..............................................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]coś :razz:[/B]:evil_lol:[/QUOTE] Ona03:mad::mad::mad:jajków sobie nie rób, grzecznie proszę:razz::evil_lol: Quote
christoph Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Jeżeli chodzi o ciasteczka, to Loluś do mnie dzwonił, że następnym razem mają być dla niego takie... [IMG]http://img709.imageshack.us/img709/8764/pernicky.jpg[/IMG] Quote
togaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Ciekawe co na to nasza [B]pom-pon[/B]! ? Quote
Recommended Posts