feliksik Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Czy LOluś ma ogłoszenia na cafeanimal - jeżeli nie to mogę go ogłosić. PO wyjeździe naszego Itulca, czuję jakąś pustkę i muszę to gdzieś spożytkować. Jeżeli nie macie nic przeciw, mogę zacząć robić ogłoszenia dla Lolusia, bo to podobna historia, tylko trochę bardziej mu się poszczęściło z tym kręgosłupem. Quote
ona03 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [B]Loluś[/B] na Wawelu super :loveu: [B]Togaa[/B] koniecznie odwiedź z [B]Lolciem[/B] Kościół św. Gereona, tylko jak go przemycisz :lol: Albo chociaż Złodziejską Basztę /ja tam wierzę w cuda/ :evil_lol: Udanej wycieczki :lol: Quote
feliksik Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Jaką rasą jest Loluś - może ogłoszenia poprawią jego finanse i nie tylko Quote
ona03 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [B]Lolusia[/B] to chyba zjadł Smok Wawelski :placz: znowu się nie odzywa :evil_lol: A co z [B]Lolusiowymi[/B] wakacjami??? :cool3: Quote
Energy Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='feliksik']Jaką rasą jest Loluś - może ogłoszenia poprawią jego finanse i nie tylko[/QUOTE] Jedyną w swoim rodzaju:loveu: [quote name='ona03'][B]Lolusia[/B] to chyba zjadł Smok Wawelski :placz: znowu się nie odzywa :evil_lol:[/QUOTE] Niemożliwe Loluś to rezolutny i odważny psiak na pewno ze smokiem by sobie poradził:evil_lol: Loluś prawda, że cię nic nie zjadło??? Quote
feliksik Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 To zrobiłam mu cafeanimal: [url=http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Lolus,2177]Loluś - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl[/url] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='togaa']Rzeczywiście, Lolo opalał sie dzisiaj w ogródku..Prawie cały dzień bez majtek! Juz nie obsikuje sobie łapek i brzuszka jak kiedyś! Jutro czeka go wycieczka do Krakowa...! Ciekawe,jak mu sie będzie podobać?[/QUOTE] o ja szkoda ze wczoraj nie pojechal bym go poznala przynajmniej :cool3::loveu::loveu::loveu: gratulacje braku majtek:multi::razz::razz: Quote
diuna_wro Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Togaa, czy używasz do higieny Lolka chusteczek nawilżanych, takich dla niemowląt? Pytam, bo dostałam dziś paczuszke dla Itcia z 3 op. takich chusteczek. Jesli tak - podaj mi adres na PM. I rozmiar/rodzaj pieluch, zostało mi czterdziesci pare zł, to kupię i prześlę wszystko. Pozdrawiam Ciebie, a cmokasy w Lolkowy pysio. Quote
togaa Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Przepraszam, ale mam gości i dużo sie u mnie dzieje....Nie wyrabiam... Diuna...Lolo uzywa Happy 5. Chusteczki jak najbardziej!.Uzywane są przy każdej zmianie pieluchy...Bardzo dziekuje że pamietasz o posikańcu...:lol: Huskyy... bezmajtkowy Lolek może występować tylko w wersji ogrodowo-spacerowej. Niestety,w domu po staremu...Za chęć poznania Lolka - dzieki!:lol: feliksiku! tak jak pisała Pinczerka ogłaszaj gdzie tylko możesz.Niech jak najwiecej osób sie o Lolusiu dowie! W końcu musi sie znależć ten idealny, najlepszy pod słońcem domek...! Lolus jest terierowaty.Przynajmniej charakter w 100%teriera! Gad,ale b.mądry,posłuszny i ułożony. Naprawdę! Ona3 ...! Lolus w Krakowie stanowił trzon komitetu powitalnego bliskiej mi osoby. Obejrzał i obszedł parking w Balicach i...tyle! A wakacje...? Loluś ma nieustające wakacje! Dużo gorzej ze mną...:shake: Poker...przyznaje że nie eksperymentowałam z czopkiem.Musze pamietac by je kupić..! Ale Lolo nie ma czucia w dupince na 100% ! Widać to , jak mu ją kilka razy dziennie wycieram! Widać tez na spacerze bez pieluchy. Maszeruje, a tu kupa wyłazi a Lolo jakby nigdy nic. Czasem ta kupa ugrzężnie i tez, żadnej reakcji. Jak jest to w domu i kupsko nie może się zdecydować, to proszę by mąż zapukał w drzwi albo zadzwonił do bramki..Lolo wtedy szczeka i kupy wylatuja jak z katapulty.. Do każdego jedzonka dostaje i siemie lniane i oliwę z oliwek a bywa że z kupą jest problem... Dzięki że zaglądacie na wątek nawet wtedy gdy ja sie gdzieś zapodzieję..:loveu: W końcu Lolo,to praca zespołowa! To czas,wysiłek,starania i serce wielu osób! To nasz cud! Quote
diuna_wro Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Itiemu też nie działały zwieracze odbytu, i albo rehabilitacja pomogła, albo samo powróciło. Wiem, że Ewa rehabilitantka robiła mu ćwiczenia na to. Stymulacja ogona i coś tam jeszcze. Może chcesz zadzwonić do niej? Togaa, podaj adres, postaram się jak najszybciej wysłać paczkę. Quote
diuna_wro Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='togaa']Jak jest to w domu i kupsko nie może się zdecydować, to proszę by mąż zapukał w drzwi albo zadzwonił do bramki..Lolo wtedy szczeka i kupy wylatuja jak z katapulty.. [/quote] A to dobre jest:grins: Quote
ona03 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Oj[B] Lolcio, Lolcio[/B] kto tak kuuuuuuuuuu robi :crazyeye: A ktoś za nim biegnie i toooooooooo zbiera :evil_lol: Czyżby wszystko przede mną :diabloti: Quote
feliksik Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ojej, ale mi się udało. dzisiaj wysłałam Lolusia na Onet.pl i już się ukazał. Przydaje się wiedza, jaką zdobyłam przecierając drogi dla Itka. Niech też innemu psiaczkowi się poszczęści. Oto link: [URL="http://pies.onet.pl/34030,26,0,zlamany_kregoslup_-_czy_to_wyrok,artykul.html"]Onet.pl Pies[/URL] Quote
Poker Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Tekst super.Szkoda ,że nie można zdjęcia umieścić, bo w przypadku Lolka to wielki atut :evil_lol: Quote
Energy Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='togaa']Jak jest to w domu i kupsko nie może się zdecydować, to proszę by mąż zapukał w drzwi albo zadzwonił do bramki..Lolo wtedy szczeka i kupy wylatuja jak z katapulty.. [/QUOTE] Togaa to jak Cię ktoś wkurzy:razz:to trzeba tylko Lolusia w odpowiednią stronę wtedy ukierunkować i efekt terapii wstrząsowej murowany:diabloti: [quote name='Poker']Tekst super.Szkoda ,że nie można zdjęcia umieścić, bo w przypadku Lolka to wielki atut :evil_lol:[/QUOTE] Fakt wielki atut, on jest rzeczywiście przecudnym psiakiem:loveu: Quote
Diuna B. Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='Energy']Togaa to jak Cię ktoś wkurzy:razz:to trzeba tylko Lolusia w odpowiednią stronę wtedy ukierunkować i efekt terapii wstrząsowej murowany:diabloti: No nie ,zaplułam monitor ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
feliksik Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Poker']Tekst super.Szkoda ,że nie można zdjęcia umieścić, bo w przypadku Lolka to wielki atut :evil_lol:[/quote] tak, ale może ktoś wejdzie na mój album, czy informacje o autorze,które są poniżej a tam jest zdjęcie Lolka (tak tylko można to było zrobić). U Itka to chyba podziałało. Dzisiaj juz jest ten artykuł jako główny z tytułe: złamany kręgosłup-czy to wyrok [URL]http://pies.onet.pl/[/URL], wczoraj był jeszcze jako jeden wielu w tle. Quote
feliksik Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 jeszcze dzisiaj dodałam go w radiu bielsko [URL="http://www.radiobielsko.pl/ogloszenia/szczegoly/56435-_Zlamany_Kegoslup_LOLUs.html"]Nieruchomości Bielsko[/URL], tylko nie wiem czemu link jest do nieruchomości - jak on taki ruchomy :evil_lol:, a ja zaznaczałam zwierzęta i potwierdziłam faktycznie jest w zwierzętach. [B]Togaa[/B], czy ten telefon w pierwszym poście to do Ciebie, bo go podaję Quote
Energy Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Togaa z Lolusiem przyjmują gościa więc trochę tu cicho:cool3: Quote
ona03 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Więc ja też włażę i cisza :evil_lol: Feliksik tak się stara, że może [B]Lolcio[/B] już w nowym domku :cool3: Quote
Energy Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Loluś na pewno chodzi na spacerki z Togą i przyjmuje ważnego gościa:loveu: Quote
ona03 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Tak, tak [B]Loluś [/B]na pewno spaceruje ;) Bez tego nie ma kooooooooooo :cool3: Quote
Energy Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 No Loluś tak tu cicho u ciebie, hop pięknoto :loveu: Quote
Recommended Posts