Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy LOluś ma ogłoszenia na cafeanimal - jeżeli nie to mogę go ogłosić. PO wyjeździe naszego Itulca, czuję jakąś pustkę i muszę to gdzieś spożytkować. Jeżeli nie macie nic przeciw, mogę zacząć robić ogłoszenia dla Lolusia, bo to podobna historia, tylko trochę bardziej mu się poszczęściło z tym kręgosłupem.

Posted

[B]Loluś[/B] na Wawelu super :loveu:
[B]Togaa[/B] koniecznie odwiedź z [B]Lolciem[/B] Kościół św. Gereona, tylko jak go przemycisz :lol:
Albo chociaż Złodziejską Basztę /ja tam wierzę w cuda/ :evil_lol:
Udanej wycieczki :lol:

Posted

[quote name='feliksik']Jaką rasą jest Loluś - może ogłoszenia poprawią jego finanse i nie tylko[/QUOTE]

Jedyną w swoim rodzaju:loveu:

[quote name='ona03'][B]Lolusia[/B] to chyba zjadł Smok Wawelski :placz:
znowu się nie odzywa :evil_lol:[/QUOTE]

Niemożliwe Loluś to rezolutny i odważny psiak na pewno ze smokiem by sobie poradził:evil_lol:
Loluś prawda, że cię nic nie zjadło???

Posted

To zrobiłam mu cafeanimal:
[url=http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Lolus,2177]Loluś - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl[/url]

Posted

[quote name='togaa']Rzeczywiście, Lolo opalał sie dzisiaj w ogródku..Prawie cały dzień bez majtek!
Juz nie obsikuje sobie łapek i brzuszka jak kiedyś!

Jutro czeka go wycieczka do Krakowa...! Ciekawe,jak mu sie będzie podobać?[/QUOTE]

o ja szkoda ze wczoraj nie pojechal bym go poznala przynajmniej :cool3::loveu::loveu::loveu:

gratulacje braku majtek:multi::razz::razz:

Posted

Togaa, czy używasz do higieny Lolka chusteczek nawilżanych, takich dla niemowląt?

Pytam, bo dostałam dziś paczuszke dla Itcia z 3 op. takich chusteczek. Jesli tak - podaj mi adres na PM. I rozmiar/rodzaj pieluch, zostało mi czterdziesci pare zł, to kupię i prześlę wszystko.

Pozdrawiam Ciebie, a cmokasy w Lolkowy pysio.

Posted

Przepraszam, ale mam gości i dużo sie u mnie dzieje....Nie wyrabiam...

Diuna...Lolo uzywa Happy 5. Chusteczki jak najbardziej!.Uzywane są przy każdej zmianie pieluchy...Bardzo dziekuje że pamietasz o posikańcu...:lol:

Huskyy... bezmajtkowy Lolek może występować tylko w wersji ogrodowo-spacerowej. Niestety,w domu po staremu...Za chęć poznania Lolka - dzieki!:lol:

feliksiku! tak jak pisała Pinczerka ogłaszaj gdzie tylko możesz.Niech jak najwiecej osób sie o Lolusiu dowie! W końcu musi sie znależć ten idealny, najlepszy pod słońcem domek...! Lolus jest terierowaty.Przynajmniej charakter w 100%teriera! Gad,ale b.mądry,posłuszny i ułożony. Naprawdę!

Ona3 ...! Lolus w Krakowie stanowił trzon komitetu powitalnego bliskiej mi osoby. Obejrzał i obszedł parking w Balicach i...tyle!
A wakacje...? Loluś ma nieustające wakacje! Dużo gorzej ze mną...:shake:

Poker...przyznaje że nie eksperymentowałam z czopkiem.Musze pamietac by je kupić..! Ale Lolo nie ma czucia w dupince na 100% ! Widać to , jak mu ją kilka razy dziennie wycieram! Widać tez na spacerze bez pieluchy.
Maszeruje, a tu kupa wyłazi a Lolo jakby nigdy nic. Czasem ta kupa ugrzężnie i tez, żadnej reakcji.
Jak jest to w domu i kupsko nie może się zdecydować, to proszę by mąż zapukał w drzwi albo zadzwonił do bramki..Lolo wtedy szczeka i kupy wylatuja jak z katapulty.. Do każdego jedzonka dostaje i siemie lniane i oliwę z oliwek a bywa że z kupą jest problem...

Dzięki że zaglądacie na wątek nawet wtedy gdy ja sie gdzieś zapodzieję..:loveu:
W końcu Lolo,to praca zespołowa!
To czas,wysiłek,starania i serce wielu osób! To nasz cud!

Posted

Itiemu też nie działały zwieracze odbytu, i albo rehabilitacja pomogła, albo samo powróciło. Wiem, że Ewa rehabilitantka robiła mu ćwiczenia na to. Stymulacja ogona i coś tam jeszcze. Może chcesz zadzwonić do niej?

Togaa, podaj adres, postaram się jak najszybciej wysłać paczkę.

Posted

[quote name='togaa']Jak jest to w domu i kupsko nie może się zdecydować, to proszę by mąż zapukał w drzwi albo zadzwonił do bramki..Lolo wtedy szczeka i kupy wylatuja jak z katapulty.. [/quote]

A to dobre jest:grins:

Posted

Oj[B] Lolcio, Lolcio[/B] kto tak kuuuuuuuuuu robi :crazyeye:

A ktoś za nim biegnie i toooooooooo zbiera :evil_lol:
Czyżby wszystko przede mną :diabloti:

Posted

ojej, ale mi się udało. dzisiaj wysłałam Lolusia na Onet.pl i już się ukazał. Przydaje się wiedza, jaką zdobyłam przecierając drogi dla Itka. Niech też innemu psiaczkowi się poszczęści. Oto link:
[URL="http://pies.onet.pl/34030,26,0,zlamany_kregoslup_-_czy_to_wyrok,artykul.html"]Onet.pl Pies[/URL]

Posted

[quote name='togaa']Jak jest to w domu i kupsko nie może się zdecydować, to proszę by mąż zapukał w drzwi albo zadzwonił do bramki..Lolo wtedy szczeka i kupy wylatuja jak z katapulty.. [/QUOTE]

Togaa to jak Cię ktoś wkurzy:razz:to trzeba tylko Lolusia w odpowiednią stronę wtedy ukierunkować i efekt terapii wstrząsowej murowany:diabloti:

[quote name='Poker']Tekst super.Szkoda ,że nie można zdjęcia umieścić, bo w przypadku Lolka to wielki atut :evil_lol:[/QUOTE]

Fakt wielki atut, on jest rzeczywiście przecudnym psiakiem:loveu:

Posted

[quote name='Energy']Togaa to jak Cię ktoś wkurzy:razz:to trzeba tylko Lolusia w odpowiednią stronę wtedy ukierunkować i efekt terapii wstrząsowej murowany:diabloti:

No nie ,zaplułam monitor ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Poker']Tekst super.Szkoda ,że nie można zdjęcia umieścić, bo w przypadku Lolka to wielki atut :evil_lol:[/quote]

tak, ale może ktoś wejdzie na mój album, czy informacje o autorze,które są poniżej a tam jest zdjęcie Lolka (tak tylko można to było zrobić). U Itka to chyba podziałało. Dzisiaj juz jest ten artykuł jako główny z tytułe: złamany kręgosłup-czy to wyrok [URL]http://pies.onet.pl/[/URL], wczoraj był jeszcze jako jeden wielu w tle.

Posted

jeszcze dzisiaj dodałam go w radiu bielsko [URL="http://www.radiobielsko.pl/ogloszenia/szczegoly/56435-_Zlamany_Kegoslup_LOLUs.html"]Nieruchomości Bielsko[/URL], tylko nie wiem czemu link jest do nieruchomości - jak on taki ruchomy :evil_lol:, a ja zaznaczałam zwierzęta i potwierdziłam faktycznie jest w zwierzętach.

[B]Togaa[/B], czy ten telefon w pierwszym poście to do Ciebie, bo go podaję