ona03 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Jak tam Nasz [B]Loluniu[/B] dzisiaj :loveu: Zimno, skończyło się beztroskie bieganie po polku, trzeba siedzieć w domku :evil_lol:. Czy nie, czy Lolcio dalej biega po mokrej trawce ;). [B]Togaa[/B] - jak tam :lol: Quote
Poker Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 czy u togaa nie dzieje się nic złego? Może ktoś ma do niej telefon i może zadryndać? Quote
Energy Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Bubu dzięki za dobre wieści:lol: Togaa ma gości a my się martwimy:mad::diabloti: Quote
Poker Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ufff, to całe szczęscie, a my niepotrzebnie sie martwimy :mad: Quote
togaa Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Sorry...bardzo przepraszam. Neostrada mi padła, płytka sie zgubiła, nie mozna bylo ponownie zainstalować...:mad: Ogolnie mam urwanie głowy.!!! Dzieje sie u mnie jak nigdy... Nie bylo wyjścia, musiałam sie szybko pozbierać... Za to Lolus ma mocno zaczerwienione dziasła i gorne i dolne.Bubu to odkryła,jak ostatnio jeden dzień był u niej. Przez te pół roku jak jest u mnie,zdążył mu sie osadzić kamień .Może to jest powód? O czyszczeniu Lolkowi zębów mowy nie ma.Ja sobie z nim nie radzę... Chapie nie na żarty... Quote
Energy Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 No Togaa:diabloti: w końcu:loveu::loveu::loveu: Może Lolusiowi by dawać denta stix, albo czyszczące ciasteczka? Moje dziewczyny jedzą i całkiem im się trzymają ząbki, a jedzą puszki. Nie rób nam więcej takich numerów, bo się denerwujemy o Was:p Quote
togaa Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Kochane Ciocie...!!:loveu: Właśnie odstawiłam Lolka do bubu na cały jutrzejszy dzień; z łóżeczkiem,pieluchami i...szczoteczka do zębów. Jutro togaa ma wychodne... Quote
ona03 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 To miłego wychodzenia :evil_lol: życzymy :evil_lol: A Lolcio masz być grzeczny i dać czyścić ząbki :cool3: bo jak nie :mad: to doktorek się za Ciebie weżmie ;) Quote
Energy Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ciekawe czy Bubu będzie miała całe palce?:diabloti::evil_lol: Miłego wychodnego:lol: Quote
togaa Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Wszystko po staremu...czyli 6 rano i pobudka,bo piekielny Lolus jest juz wyspany! Ja go kiedyś zamorduje za to ranne budzenie.:angryy: Zeby choć parę minut dospać,muszę pod kołdra leżeć nieruchomo... i cała zdrętwiała udawać trupa. Zresztą sypiam w osobliwych warunkach,bo łóżko na noc mam całe obstawione kartonami i czym się da.... Barykada anty-Lolusiowa. Lolek budził mnie wykonując skok prosto ze swojego łóżeczka na moje! Na to natychmiast reagował Pepi i dochodziło do regularnej bitwy na kołdrze... Koszmarne kurduple !!! Aaa.....Cały czas aktualna prośba o pomoc w opiece nad Lolusiem we wrześniu i pażdzierniku....Bardzo proszę....!!!! Quote
togaa Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Wszystko po staremu...czyli 6 rano i pobudka,bo piekielny Lolus jest juz wyspany! Ja go kiedyś zamorduje za to ranne budzenie.:angryy: Zeby choć parę minut dospać,muszę pod kołdra leżeć nieruchomo... i cała zdrętwiała udawać trupa. Zresztą sypiam w osobliwych warunkach,bo łóżko na noc mam całe obstawione kartonami i czym się da.... Barykada anty-Lolusiowa. Lolek budził mnie wykonując skok/ z pełną,poranną pieluchą / prosto ze swojego łóżeczka na moje! Na to natychmiast reagował Pepi i dochodziło do regularnej bitwy na kołdrze... Koszmarne kurduple !!! Zdublowało sie,jak dopisywałam prośbę o pomoc w opiece nad L. we wrześniu i pażdzierniku! Sorry! Quote
ona03 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Właśnie wróciłam, też miałam wychodne :evil_lol: Cały czas myślę :cool1: Lolcio trzymaj się :lol: Quote
togaa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Pytała Diuna, pytały inne osoby jak to jest z Lolusiowa sikawką? Gdy po ogrodzie Lolo chodzi bez pieluchy,zdarza sie że podniesie nogę i jest maleńkie siu... Ale na 100 takich podniesień, to siuu..zdarzy sie 1,2 razy. A i wtedy Lolo idzie, a siu.. kapie dalej. Myślę więc,że to bardziej przypadek niż celowe działanie. Z kupą bez zmian. Wprawdzie codziennie biegnie do ogrodowego lasu na kooo..., kuca,natęza sie zagrzebuje i w podskokach zadowolony biegnie do domu... Tyle tylko że w majtkach nic nie ma.Nawet śladu jego wysiłku... Quote
diuna_wro Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='togaa'] Z kupą bez zmian. Wprawdzie codziennie biegnie do ogrodowego lasu na kooo..., kuca,natęza sie zagrzebuje i w podskokach zadowolony biegnie do domu... Tyle tylko że w majtkach nic nie ma.Nawet śladu jego wysiłku...[/quote] Przedziwne:shake: Tak jakby wiadomość z jelit do mózgu docierała z kilkugodzinnym opóźnieniem. Quote
ona03 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [B]togaa[/B] - a nie możesz piekielnemu [B]Lolusiowi[/B] zmienić godzin wstawania :evil_lol: 6 rano to troszkę za wcześnie :mad: może wytłumacz mu, że ludziska wolą dłużej pospać :diabloti: Ta barykada łóżkowa też całkiem, całkiem :razz: Ja cały czas mam nadzieję, że kranik się naprawi. Quote
Energy Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ja też kciuki trzymam za lolusiowy kranik:p Togaa a po co barykada jak mały i tak wskakuje?:cool3::evil_lol: Quote
togaa Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Lolus właśnie sprzedany na 2-3 dni.. Bubu jakos lepiej sobie z nim radzi..U Niej nie ma rannej pobudki...! Widać żle go wychowałam...:razz: Quote
ona03 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [B]Togaa [/B]jakie źle, jakie źle :evil_lol: ktoś go musi rozpieszczać :evil_lol:. On i tak pokrzywdzony przez los. Ale wakacje to mu się jeszcze nie skończyły cały czas zmienia kwaterę :razz: Tylko mu pozazdrościć, narozrabia u jednej Cioteczki i myk do drugiej :diabloti: oj cwaniak z tego [B]Lolusia[/B] Quote
ona03 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [B][I]Loluniu, Loluniu - [/I][/B]gdzie się podziewasz :evil_lol: [B]bubu[/B] go schowała i nic nie pisze :cool3: Quote
togaa Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Loluś weekend spędził u[B] bubu..[/B] Wrócił dopiero dzisiaj i powitaniem troche mnie zaskoczył...Pod bramą szczekał,a jak go wpuściłam to minął mnie obojętnie i pędem pognał do ogrodu...:mad: Czyzby to kudłata roztaczała aromaty, bo cieczka tuż,tuż... Lolusiowi szykują sie miesięczne wakacje...:razz: Narazie cicho sza..! Niech ta kochana Cioteczka sama się ujawni....!;) Quote
ona03 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [B]Loluniu[/B] jak mogłeś minąć swoją Pańcie obojętnie :mad: O ty zdrajco :evil_lol: Ciekawe co [B]Loluś[/B] na tak długie wakacje :razz: a jak mu się nie spodoba nowa Cioteczka :cool1: Quote
togaa Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [B]Bubu [/B]jak tylko usłyszała o ewentualnych wakacjach LOlusia, natychmiast zapaliło Jej sie w głowie czerwone światełko z napisem 'JAJA"... /sorry [B]bubu[/B],wiesz że Cie lubię..;)/ No i nie ma wakacji, aż Lolo bedzie szczekał cienkim głosem.:shake: A to że stara Ciotka Togaa bokami robi,jest zmęczona i chciałaby odpocząć to jakos zeszło na plan dalszy... Quote
Poker Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Bubu ma chyba jakąś jajoobsesję :evil_lol:, ciekawe skąd sie u niej to wzięło :eviltong: nie może sobie dziewczyna wyobrazic ,że Loluś juz nie ma klejnotów? :crazyeye: Quote
Recommended Posts