Energy Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Może jednak bubu upewnić się jeszcze u innego weta bo jeśli istnieje ryzyko, że kastracja może powodować nietrzymanie moczu, to u Lolusia może się to pogłębić. A tak w ogóle to może Togaa się namyśli:roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Jeśli faktycznie nie ma przeciwwskazań to po co wstrzymywać się od zabiegu? Wszystkie nasze psiaki są kastrowane/sterylizowane. Przecież to nic nie zmienia. A ciotki biadolą... :diabloti: Quote
togaa Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 No i wyszło na to że od mojej deklaracji adopcyjnej zależy los Lolusiowych klejnotów..?!:roll: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='togaa']No i wyszło na to że od mojej deklaracji adopcyjnej zależy los Lolusiowych klejnotów..?!:roll:[/QUOTE] tak a więc bierz sie do roboty i dobrze pomyśl :p:evil_lol::loveu::cool3: to od Cie zależy czy Loluś ma klejnotki czy nie xD Quote
Energy Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='togaa']No i wyszło na to że od mojej deklaracji adopcyjnej zależy los Lolusiowych klejnotów..?!:roll:[/QUOTE] Masz całkowitą rację Togaa nasza kochana:loveu::loveu::loveu: A Lolusia klejnoty takie są piękne:cool3::loveu: Quote
Poker Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 togaa,zostaw go u siebie na bezterminowym DT :evil_lol:, Quote
Energy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Poker']togaa,zostaw go u siebie na bezterminowym DT :evil_lol:,[/QUOTE] O i to jest super pomysł:loveu: Quote
norka1911 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [B]bubu[/B] wydaje mi sie że jakby go obciąć to jest podobny do Lulusia,ale nic więcej nie wiem o nim zobacz:[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/majkel-ala-pon-znow-zostal-na-lodzie-juz-tak-dlugo-czeka-114181/[/URL] Quote
leni356 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='norka1911'][B]bubu[/B] wydaje mi sie że jakby go obciąć to jest podobny do Lulusia,ale nic więcej nie wiem o nim zobacz:[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/majkel-ala-pon-znow-zostal-na-lodzie-juz-tak-dlugo-czeka-114181/[/URL][/quote] Majkel jest PONem, rzeczywiście wygląda jak kopia Lolusia, tylko nieco większa :evil_lol: charakterek Majki ma też, ale jest kochanym psem. Czeka już bardzo długo na domek, niedawno pani się przymierzała do adopcji, ale zrezygnowała :-( Majki to taki DUŻY LOLUŚ :) Quote
_bubu_ Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 doszły wpłaty za bazarek Poker - 137zł dla Lolusia i 95zł dla Lollusia i Żuczka :loveu::loveu: ślicznie dziekuję ! Quote
ona03 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Czyżby[B] Loluś[/B] już wyjechał na wakacje i wypoczywa :lol::lol::lol: Czy [B]bubu[/B] robi mu bubu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Poker Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='ona03']Czyżby[B] Loluś[/B] już wyjechał na wakacje i wypoczywa :lol::lol::lol: Czy [B]bubu[/B] robi mu bubu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] ooooooooooo ,NIE :mad::angryy: Quote
togaa Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Loluś kochany jeszcze kompletny.... Ale cały przyszły tydzień bedzie w rekach [B]bubu[/B]....:shake::-(:shake: Quote
Poker Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='togaa']Loluś kochany jeszcze kompletny.... Ale cały przyszły tydzień bedzie w rekach [B]bubu[/B]....:shake::-(:shake:[/quote] na koloniach takich rzeczy się nie robi :mad:, one mają być wypoczynkiem, :evil_lol: Quote
betka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Dziewczyny Frelcia z Bielska potrzebuje pomocy, a tam taaaakie pustki na wątku :-(:-(. Zajrzyjcie proszę [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/staruszka-frela-bezproblemowa-kochana-pilnie-tymczas-od-20-lipca-prosimy-137005/index29.html#post12595718[/url] Quote
togaa Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 A jutro Frele czeka operacja...:-( To smutne , że taka kochana, madra, łagodna sunieczka jest bezdomna. ihabe tyle dla niej zrobiła, ale nie może jej dłużej zatrzymac.... Kto znajdzie bezproblemowej Freli dom..? A artysta Lolo / ze swoim łóżeczkiem/ pojechał dzisiaj wieczorem na jeden dzień do bubu....:razz: Bez obaw....bubu nie zdąży mu nic złego zrobić,bo odbieram gada jutro po południu...;) bubu właśnie napisała że chodzi ofuczany... :evil_lol:/ ciekawe kto zna to słowo?/ Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 No to BUbu nie zdąży:evil_lol::evil_lol: ofuczany hmmm chyba chodzi o takiego ofukniętego :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
Poker Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 chyba fuka na wszystkich :evil_lol: Całe szczęscie ,że na 1. dzień, to nie zdąży go pozbawić klejnotów rodzinnych :multi: Quote
Energy Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='togaa']bubu właśnie napisała że chodzi ofuczany... :evil_lol:/ ciekawe kto zna to słowo?/[/QUOTE] Myślę, że nie jest zbyt zadowolony:evil_lol:fukając daje znać co myśli o oddawaniu klejnotów:diabloti: [quote name='Poker']chyba fuka na wszystkich :evil_lol: Całe szczęscie ,że na 1. dzień, to nie zdąży go pozbawić klejnotów rodzinnych :multi:[/QUOTE] Tak, całe szczęście:loveu: Quote
_bubu_ Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Loluś Fuczy głównie na kota , który ładuje się do jego łóżeczka :p Quote
Energy Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='_bubu_']Loluś Fuczy głównie na kota , który ładuje się do jego łóżeczka :p[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wisełka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='_bubu_']Loluś Fuczy głównie na kota , który ładuje się do jego łóżeczka :p[/quote] No i ma rację, kto ma spać w jego wyrku jak nie on sam! :p Quote
Recommended Posts