Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może jednak bubu upewnić się jeszcze u innego weta bo jeśli istnieje ryzyko, że kastracja może powodować nietrzymanie moczu, to u Lolusia może się to pogłębić. A tak w ogóle to może Togaa się namyśli:roll:

Posted

[quote name='togaa']No i wyszło na to że od mojej deklaracji adopcyjnej zależy los Lolusiowych klejnotów..?!:roll:[/QUOTE]

tak a więc bierz sie do roboty i dobrze pomyśl :p:evil_lol::loveu::cool3:
to od Cie zależy czy Loluś ma klejnotki czy nie xD

Posted

[quote name='togaa']No i wyszło na to że od mojej deklaracji adopcyjnej zależy los Lolusiowych klejnotów..?!:roll:[/QUOTE]

Masz całkowitą rację Togaa nasza kochana:loveu::loveu::loveu:
A Lolusia klejnoty takie są piękne:cool3::loveu:

Posted

[B]bubu[/B] wydaje mi sie że jakby go obciąć to jest podobny do Lulusia,ale nic więcej nie wiem o nim zobacz:[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/majkel-ala-pon-znow-zostal-na-lodzie-juz-tak-dlugo-czeka-114181/[/URL]

Posted

[quote name='norka1911'][B]bubu[/B] wydaje mi sie że jakby go obciąć to jest podobny do Lulusia,ale nic więcej nie wiem o nim zobacz:[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/majkel-ala-pon-znow-zostal-na-lodzie-juz-tak-dlugo-czeka-114181/[/URL][/quote]

Majkel jest PONem, rzeczywiście wygląda jak kopia Lolusia, tylko nieco większa :evil_lol: charakterek Majki ma też, ale jest kochanym psem. Czeka już bardzo długo na domek, niedawno pani się przymierzała do adopcji, ale zrezygnowała :-( Majki to taki DUŻY LOLUŚ :)

Posted

[quote name='ona03']Czyżby[B] Loluś[/B] już wyjechał na wakacje i wypoczywa :lol::lol::lol:

Czy [B]bubu[/B] robi mu bubu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
ooooooooooo ,NIE :mad::angryy:

Posted

Loluś kochany jeszcze kompletny....

Ale cały przyszły tydzień bedzie w rekach [B]bubu[/B]....:shake::-(:shake:

Posted

[quote name='togaa']Loluś kochany jeszcze kompletny....

Ale cały przyszły tydzień bedzie w rekach [B]bubu[/B]....:shake::-(:shake:[/quote]
na koloniach takich rzeczy się nie robi :mad:, one mają być wypoczynkiem, :evil_lol:

Posted

Dziewczyny Frelcia z Bielska potrzebuje pomocy, a tam taaaakie pustki na wątku :-(:-(. Zajrzyjcie proszę
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/staruszka-frela-bezproblemowa-kochana-pilnie-tymczas-od-20-lipca-prosimy-137005/index29.html#post12595718[/url]

Posted

A jutro Frele czeka operacja...:-(

To smutne , że taka kochana, madra, łagodna sunieczka jest bezdomna.
ihabe tyle dla niej zrobiła, ale nie może jej dłużej zatrzymac....
Kto znajdzie bezproblemowej Freli dom..?

A artysta Lolo / ze swoim łóżeczkiem/ pojechał dzisiaj wieczorem na jeden dzień do bubu....:razz:
Bez obaw....bubu nie zdąży mu nic złego zrobić,bo odbieram gada jutro po południu...;)

bubu właśnie napisała że chodzi ofuczany... :evil_lol:/ ciekawe kto zna to słowo?/

Posted

chyba fuka na wszystkich :evil_lol:
Całe szczęscie ,że na 1. dzień, to nie zdąży go pozbawić klejnotów rodzinnych :multi:

Posted

[quote name='togaa']bubu właśnie napisała że chodzi ofuczany... :evil_lol:/ ciekawe kto zna to słowo?/[/QUOTE]

Myślę, że nie jest zbyt zadowolony:evil_lol:fukając daje znać co myśli o oddawaniu klejnotów:diabloti:

[quote name='Poker']chyba fuka na wszystkich :evil_lol:
Całe szczęscie ,że na 1. dzień, to nie zdąży go pozbawić klejnotów rodzinnych :multi:[/QUOTE]

Tak, całe szczęście:loveu: