Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
10 minut temu, Poker napisał:

Takiego spojrzenia jak ma Lolcio to chyba żadem pies nie ma. On się patrzy jak człowiek.

5 minut temu, EVA2406 napisał:

I to taki bardzo myślący i wszystko rozumiejący.

ON naprawdę jest inny. Pod wieloma względami...

"Dzidzi co na oczka nie widzi..." .Jutro o 10-tej fryzjer !!!  I będzie po grzywce.

SAM_5603.JPG

Posted

No faktycznie był bardzo dzielny. Mam nadzieję,że coś zostało z jego grzywki.

Na tym zdjęciu jego wzrok jest bardzo wymowny,Lolcio jest czujny ,o pańcia mu grzebie w okolicy klejnocików.

5.thumb.JPG.60b672360784616cfc7e91f0bf21

Posted
O 21.04.2016o23:14, EVA2406 napisał:

i już może rozglądać się za pannami ;)

( Smyczku nie czytaj..)

I to robi ... Znowu nawiał z ogrodu, cichaczem. Nie wiem ile go nie było ?. 15 minut, 20-ścia ? Kierunek ten sam.Las! Coś zaskoczył ostatnio. Szczęście że wraca.                                                                                                                                                               Wzmogłam czujność wjeżdżając do ogrodu..;-)

Cała moja piątka dorwała się dziiś wieczorem do suchej psiej karmy, co to dostaliśmy kiedyś od młodej Pary (zamiast kwiatów). Własnie  pakowałam worki do samochodu, gdy coś mnie odciągnęło , no i zapomniałam...Nawet się dziwiłam, że psy nie  lamentuja pod drzwiami jak to zazwyczaj bywa.. Wracam po godzinie , a na około same porozrywane torby biedronkowych "przysmaków". Nie wiem ile tego zeżarły ? Patrząc na ich wzdęte brzuchy, raczej sobie nie żałowały....

Posted

A ja mogę czytać ?

togusiu, On chyba do mnie pędził, dziś śniło mi się, że przyjechał i to bez zapowiedzi.... :)

Twoje futrzaki chyba za małe racje żywnościowe dostają, to dobrały się po cichu......

• Upvote 1
Posted
O 27.04.2016o11:14, ona03 napisał:

togusiu, On chyba do mnie pędził, dziś śniło mi się, że przyjechał i to bez zapowiedzi.... :)

Nie kracz....

O 27.04.2016o23:04, EVA2406 napisał:

Martwią mnie te jego wyprawy samotne. Rozwłóczy się dziadzisko ;)

Sama jestem zdziwiona.  Lolo to taki  mamisynuś raczej . Dzisiaj jak tylko nos wyścióbił poza bramę, dostał taki op...., że zmykał w podskokach do domu.

Posted

Łypie okiem spod grzywki chyba jeszcze przed fryzjerem.

Loluś postanowił dokonać rewolucji w swoim życiu. Ciągle dostaje zewsząd całe pokłady miłości, to może teraz on chce się nią podzielić z  jakąś wybranką serca?

togusiu, oneczka skradła Ci Lolka !!! A Ty nic na to ?

• Upvote 1
Posted
50 minut temu, Poker napisał:

Łypie okiem spod grzywki chyba jeszcze przed fryzjerem.

Grzywka  wczorajsza....:-)

Posted

Jestem , nie czytam , nie czytam bo zejdę przez gadziora .

Lolo piorunie trzymaj się domu bo jeszcze cię ktoś ukradnie . Innych wersji sama się strasznie boję .

Posted
2 godziny temu, Smyku napisał:

Buziaki dla łajzy w grzywkę .

Wycałowany..

A to na uspokojenie... 

Moja ulica to w zasadzie uliczka dojazdowa do posesji. Ślepa. A tych 'posesji" tyle co kot napłakał; 8 numerów...

Lolusiowa droga 'DO  LASU " Szeroka na jeden samochód..

572523be2f4e6_SAM_5673(2).thumb.JPG.033e

Z drugiej strony uliczkę zamyka  mało kiedy używana brama sąsiadów przyjeżdżajacych głównie na wakacje....

SAM_5668.thumb.JPG.bdee549dfcc3edf5c465d

Muszę mieć wszystko pod kontrolą....

SAM_5674.thumb.JPG.2379511b715e93827be43

SAM_5675.JPG.858fb656f3275637185cced99ae