Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
12 godzin temu, Poker napisał:

A po ila te chrupeczki? Bo mam chętną z osiedla.

Po 6 zł za 100 g, tak jak ostatnio. ale wszystkie zostały już rozparcelowane, wczoraj poleciały do smakoszy, została tylko Smyczkowa porcyjka :)

Przez to zwariowane dogo nie było jak napisać.

Posted
7 godzin temu, Smyku napisał:

Niusiu by się wypłacił , tylko nie wie na które  konto , SBM czy Kado ?

Smyczku na SBM -rozliczenie zrobione u Braciszków :)

Posted

Lolusiu mój kofffany,  zobacz jakie ptaszydło poluje u mnie na ptaszki, nie wiem czy nie porwie Ciebie za pieluszkę, wielgachne to jakieś, przylatuje kilka razy dziennie i czatuje........

PICT3005m.jpg

Posted
9 godzin temu, ona03 napisał:

Lolusiu mój kofffany,  zobacz jakie ptaszydło poluje u mnie na ptaszki, nie wiem czy nie porwie Ciebie za pieluszkę, wielgachne to jakieś, przylatuje kilka razy dziennie i czatuje........

PICT3005m.jpg

Eeee Loluś chyba nie dałby się porwać takiemu ptaszysku.

Buziaczki Lolo na dobranoc.

Posted

Lolcio  pozdrawia  i ślicznie dziękuje za Walentynkowe serducha !  :-)

Dzieje się u nas dużo, ( za dużo), a jak się dzieje, to czasu i sił na dogo nie starcza. Zwłaszcza że dogo  samo w sobie doprowadza do rozpaczy.

Z nowinek Lolusiowych ; chłopak został zaopatrzony w obrożę FORESTO ( b.dziękuję :-)). Myślałam że dotrzymamy do wiosny, ale tak się zaczął drapać, że nie było rady. Bo jak  Lolka coś swędzi, to zazwyczaj  pod pieluchą i w środku nocy.  A że śpimy  w jednym łóżku,   moje poranne przebudzenie potrafi zaskoczyć..:-)

Dzisiejszy Lolo. Jakiś taki poważny. .Zauważam niebieską mgiełkę na Jego oczach.To chyba jeszcze nie starość?   Lolo stary ???  Abstrakcja.

SAM_5180.JPG

SAM_5178.JPG

Posted
13 minut temu, elficzkowa napisał:

Niebieska mgiełka na Jego cudnych oczętach to oznaka niebieskiej ( szlachetnej ) krwi, która w nim płynie. 

Cmok, cmok w cudny nosek Lolciowy.

Niech będzie elficzku, że to ze szlachetności...;-)

Posted

No wreszcie, bo jeszcze trochę i zapomnimy jak cudaczek wygląda.

Miny jak zwykle powalające. Słodzizna zarośnięta na mopka. oneczko , czy Ty to widzisz?

Buziaki dla Księciunia i całej ferajny.

Posted

Nareszcie ! Pojawił się Cięciunio :), togusiu przecież Lolcio ma 1,5 roku, max. 2, jaki On stary......

Jak Lolcio przyjeżdża do Nas taki zarośnięty i od razu jest oporządzany, to po obcięciu śmiejemy się z mężusiem, że to Nasz Loluś.

Posted
O 19.02.2016o10:20, mama_Alfika napisał:

Przelałam za ciasteczka 125 zł. Przepraszam za zwłokę. Wciąż jestem na L4. W życiu nie myślałam, że grypa tak mnie powali.

Dziękujemy Alficzku bardzo , bardzo ! ;-)

Jestem cała precz. Jutro moja stareńka,19 letnia koteczka będzie miała usunięte oko.

Nie udało się go wyleczyć.  To wszystko moja wina. Zwlekałam z pójściem do Lecznicy, odkładałam wizytę. Gdy poszłam, choroba była juz b. zaawansowana.

Mam nadzieję że przeżyje zabieg, narkozę. Że nie zabije Jej stres.  Jest taka krucha....

Posted

Ojej ,a co się stało. biedulinka. Trzymam kciuki za powodzenie.

A tam Twoja wina.Gdyby człowiek wiedział ,ze padnie, to by poduszkę podłożył.