NikaEla Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Łojeny , faktycznie Lolo kudłaty , bym gadziorka nie poznała . kubraczka na zimę nie będzie trzeba zakładać Quote
ona03 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Lolisiu jesteś cudny http://images70.fotosik.pl/290/59324e3e60df1c78med.jpg :evil_lol: W końcu rozliczyłam badylkowy uzbieraliśmy 1.426,00 i tak :) 800 zł ------ będzie na paliwo wakacyjne 626 zł------- na bieżące potrzeby Lolusia / z tego już zapłacono jedzonko 176,22 i dziś togusia zamówiła pieluszki, które bezlitośnie się wykańczają / Quote
Poker Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 ona, jesteś niesamowita .Podziwiam za wkład pracy w badylkowy bazarek.Fajnie ,że Lolcio jest zabezpieczony na jakiś czas. Quote
Energy Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Oneczka potrafi bazzarro robić :wub: Nie odnajduję się na dogo po zmianach, jestem rzadko i dlatego dopiero zobaczyłam Twój podpis Poker... Bardzo mi przykro z powodu odejścia Waszego Pokerka :( Quote
togaa Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Oneczka - mróweczka ! A raczej Królowa Matka !!! Bazar to nie wszystko ! Zarządza finansami , ustawia do pionu. Goni, jak z czymś zwlekam. Byłby Lolo goły i wesoły i dyrdał by dwa razy do roku do Żar na piechotę, gdyby nie ONA !!! :calus: Quote
Poker Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Głównie ONA , ale kilka cioteczek też skromne swoje trzy grosze dorzucają do Gamonia. Quote
ona03 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Głównie ONA , ale kilka cioteczek też skromne swoje trzy grosze dorzucają do Gamonia. Pokerku :loveu: kochany, ja to zawsze wspominam pierwszy bazarek na Lolcia zrobiony przez Ciebie i zawrotną kwotę za łyżeczki plastikowe chyba z danonków, poszły po 50 zł za szt. :klacz: , ależ były szaleństwa. Quote
Poker Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Pokerku :loveu: kochany, ja to zawsze wspominam pierwszy bazarek na Lolcia zrobiony przez Ciebie i zawrotną kwotę za łyżeczki plastikowe chyba z danonków, poszły po 50 zł za szt. :klacz: , ależ były szaleństwa. nie po 50 zł tylko po 300 i 200 zł Quote
ona03 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 nie po 50 zł tylko po 300 i 200 zł Ależ skleroza :evil_lol: zapamiętałam parę łyżeczek po 50 zł i wyszła ogromna kwota a tu proszę po 300 zł, no cóż skleroza w modzie ostatnio :megagrin: Quote
togaa Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 nie po 50 zł tylko po 300 i 200 zł Też pamiętam że po 300 !!!! I Na bazarkach obowiązywała moralność, etyka... Gdzie te czasy ? Teraz bazarek często jest traktowany jako okazja do obkupienia się za pół darmo... Głównie ONA , ale kilka cioteczek też skromne swoje trzy grosze dorzucają do Gamonia. Pokerku, bez dwóch zdań !!!!! Zawsze to podkreślam , gdy ktoś nowy interesuje sie historią Lolusia . Loluś to 'praca zbiorowa", serce , pamięć i wymierna pomoc dogomaniackich CIOĆ. Aż mnie skręca gdy piszę "Cioć", bo jakoś nie trawię tego dogomaniackiego Ciotkowania, ale w przypadku Lolusia nie ma trafniejszego określenia... :P Quote
Poker Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Mnie kiedyś ciocie wkurzały ,ale na dogomanii jakoś zaakceptowałam.Bo niby kim mam być dla dziewczyn młodszych ode mnie prawie o pół wieku ? Quote
Smyku Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Na Pokerowym bazarku właśnie poznałam Lolusia , fajny to był bazarek . Quote
ona03 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Na Pokerowym bazarku właśnie poznałam Lolusia , fajny to był bazarek . A masz jeszcze łyżeczkę, czy się gdzieś zapodziała Quote
Smyku Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 O ile mnie pamięć nie myli przekazałam na nast. bazarek . Quote
ona03 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 To gdzie ta Nasza praca zbiorowa :evil_lol: się chowa, togusiu dawaj fotki najnowsze musimy nacieszyć oko :) Quote
togaa Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Z tym cieszeniem oka to raczej kiepsko! Moje dziecko komentując z dużą dezaprobatą weekendowe fotki , stwierdziło że LOLO wygląda jak owca . Jak chlopaka ufryzuję to pokażę, bo teraz to będziecie nas do metamorfoz wstawiać; Tu Lolo u Oneczki03 :happy1: , a tu u Togi :eek2: . Quote
NikaEla Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Z tym cieszeniem oka to raczej kiepsko! Moje dziecko komentując z dużą dezaprobatą weekendowe fotki , stwierdziło że LOLO wygląda jak owca . Jak chlopaka ufryzuję to pokażę, bo teraz to będziecie nas do metamorfoz wstawiać; Tu Lolo u Oneczki03 :happy1: , a tu u Togi :eek2: . To ogól i bedziem skarpetki dziergać na bazarek :D Quote
ona03 Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Z tym cieszeniem oka to raczej kiepsko! Moje dziecko komentując z dużą dezaprobatą weekendowe fotki , stwierdziło że LOLO wygląda jak owca . Nie to nie, znalazłam sama naszą owieczkę :megagrin: i będziemy się cieszyć Quote
Smyku Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Popierdółka w takim ale by się wyśpiochała Quote
ona03 Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Popierdółka w takim ale by się wyśpiochała Ale togusia by się nie zmieściła, a bez togusi maleństwo nie zaśnie :megagrin: togusiu opowiedz jak Wam się dziś spało :evil_lol: Quote
togaa Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Ale togusia by się nie zmieściła, a bez togusi maleństwo nie zaśnie :megagrin: togusiu opowiedz jak Wam się dziś spało :evil_lol: Ach, dzisiaj to było….. Loluś zazwyczaj śpi wtulony we mnie, ale jak mu za gorąco to wypełza na kołdrę, a potem znowu nurkuje pod…. Raz na górze, raz na dole. Czwarta nad ranem, a Lolo wybitnie ożywiony; depcze mi po plecach, włazi na głowę. Parska przy tym, prycha, kicha…No wściekł się czy co??? :mad: Średnio przytomna próbowałam go z pleców zrzucić, nawet łokciem kuksańca zasadziłam by się opamiętał, a On swoje… Zapalam nocną lampkę ; Lola nie ma…… :hmmmm: Biedak wsunął się nie pod kołdrę a w poszwę kołdry, gdzie zamotał się na amen..…. Ileż było radości gdy go z tej poszwy wydobyłam… :multi: Drąc japę zrobił co najmniej dziesięć kursów ‘góra-dół” stawiając dom na nogi. Quote
Recommended Posts