Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Energy']A ja nie zdążyłam, no jaja normalnie:crazyeye:, jak za komuny:eviltong:[/QUOTE]

[B]Energy,[/B] jakże bym mogła pominąć Twoje karakuły i [B]Alfika i Synusia[/B] [B]Smyczkowego [/B].;)

Posted

[quote name='togaa'][B]Energy,[/B] jakże bym mogła pominąć Twoje karakuły i [B]Alfika i Synusia[/B] [B]Smyczkowego [/B].;)[/QUOTE]

Będzie dla nas cosik ??? :) :loveu::multi:

Posted

[quote name='Energy']Będzie dla nas cosik ??? :) :loveu::multi:[/QUOTE]

Będzie, będzie.....Właśnie siedzi w piekarniku.;)

Posted (edited)

Lolusia chyba dacie do adopcji co?,nie ma cos takiego jak dożywotnie dt dla zdrowego młodego psa,piszecie ze macie mase długu.te trzy dziewczyny co maja lolusia proszę spisac umowe adopcyjną i tyle.teraz sa za ciężkie czasy żeby sobie robić żarty.

Edited by majku33krakow
Posted

[quote name='majku33krakow']Lolusia chyba dacie do adopcji co?,nie ma cos takiego jak dożywotnie dt dla zdrowego młodego psa,piszecie ze macie mase długu.te trzy dziewczyny co maja lolusia proszę spisac umowe adopcyjną i tyle.teraz sa za ciężkie czasy żeby sobie robić żarty.[/QUOTE]

A to przepraszam co???

Posted

[quote name='majku33krakow'],

nic.ale spytałem dziewczyn czy jest lolus do adopcji to powiedziały że nie chca go oddać a zbierają od ludzi kasę na lolka.[/QUOTE]hmmmmmmm to rzeczywiście jest niezgodne z zasadami bazarków

Posted (edited)

[quote name='majku33krakow']Lolusia chyba dacie do adopcji co?,nie ma cos takiego jak dożywotnie dt dla zdrowego młodego psa,piszecie ze macie mase długu.te trzy dziewczyny co maja lolusia proszę spisac umowe adopcyjną i tyle.teraz sa za ciężkie czasy żeby sobie robić żarty.[/QUOTE]

Posłuchaj no kolego/koleżanko ( bo w tych czasach to już nic nie wiadomo). To,że zbieramy kasę na Lolcia,to tylko i wyłącznie nasza sprawa. Nie chcesz,nie dokładaj do niego. Jakoś nigdy nie widziałam wpłaty od ciebie,więc kwestie finansowe raczej ciebie nie dotyczą. To po pierwsze.

Po drugie: Zbieramy tu kasę nie tylko dla Lolcia!!!!

Po trzecie: To obecny DT decyduje o tym, czy zgłaszające się potencjalne DS są odpowiednie dla niego czy nie. Jeżeli uznaje,że dom sobie nie poradzi z opieką nad Lolciem,to go tam poprostu nie daje. Widocznie nie pojawił się jeszcze TEN dom stały dla niego.

Nie chcesz,nie dokładaj do niego kasy,ale tez nie się fermentu na wątku. Są tu osoby,którym naprawdę na Lolciu zależy i czy się to komuś podoba czy nie kasa dla Niego będzie zbierana!!!!!!!!!

[quote name='majku33krakow'],

nic.ale spytałem dziewczyn czy jest lolus do adopcji to powiedziały że nie chca go oddać a zbierają od ludzi kasę na lolka.[/QUOTE]

O ile dobrze sobie przypominam,a pamięć mam jeszcze w miarę sprawną,to nie DT powiedział,że nie chce Lolcia oddawać,tylko jego miłośniczki!!!!

[quote name='Nikaragua']hmmmmmmm to rzeczywiście jest niezgodne z zasadami bazarków[/QUOTE]

Nika, w oparciu o powyższe,co według Ciebie jest tu niezgodne z zasadami bazarków??????????????????
Lolo nie jest w DS,tylko w DT,więc dopóki tam jest, wszystko jest zgodne za zasadami bazarków!!!!!

Edited by kado
Posted

[quote name='kado']Posłuchaj no kolego/koleżanko ( bo w tych czasach to już nic nie wiadomo). To,że zbieramy kasę na Lolcia,to tylko i wyłącznie nasza sprawa. Nie chcesz,nie dokładaj do niego. Jakoś nigdy nie widziałam wpłaty od ciebie,więc kwestie finansowe raczej ciebie nie dotyczą. To po pierwsze.

Po drugie: Zbieramy tu kasę nie tylko dla Lolcia!!!!

Po trzecie: To obecny DT decyduje o tym, czy zgłaszające się potencjalne DS są odpowiednie dla niego czy nie. Jeżeli uznaje,że dom sobie nie poradzi z opieką nad Lolciem,to go tam poprostu nie daje. Widocznie nie pojawił się jeszcze TEN dom stały dla niego.

Nie chcesz,nie dokładaj do niego kasy,ale tez nie się fermentu na wątku. Są tu osoby,którym naprawdę na Lolciu zależy i czy się to komuś podoba czy nie kasa dla Niego będzie zbierana!!!!!!!!![/QUOTE]

Podpisuję się pod tym jeśli mogę Kado, dokładnie tak samo myślę!

Posted

A może majku33krakow tak się dopytuje o Lolcia , bo się zakochał w nim i chce dać mu wspaniały DS z myciem pupy co 3 godziny i przewijaniem,co się wiąże z uwiązaniem opiekuna w domu i brakiem możliwości wychodzenia z niego dłużej niż na 3 godziny ?
I czy się komuś podoba to czy nie, to i tak Lolka będziemy w wspomagać jak to robimy od pierwszych chwil.

Posted

[quote name='Poker']A może majku33krakow tak się dopytuje o Lolcia , bo się zakochał w nim i chce dać mu wspaniały DS z myciem pupy co 3 godziny i przewijaniem,co się wiąże z uwiązaniem opiekuna w domu i brakiem możliwości wychodzenia z niego dłużej niż na 3 godziny ?
I czy się komuś podoba to czy nie, to i tak Lolka będziemy w wspomagać jak to robimy od pierwszych chwil.[/QUOTE]

ale wy go nawet nie ogłaszacie do adopcji,sa ludzie którzy by go kochali i myli by mu pupe,nie przesadzajcie,NIE SIEJE FERMENTU TYLKO NIE CIERPIE NIE UCZCIWOSCI W CZASIE KIEDY O KASE TRUDNO.

Posted

[quote name='majku33krakow']ale wy go nawet nie ogłaszacie do adopcji,sa ludzie którzy by go kochali i myli by mu pupe,nie przesadzajcie,NIE SIEJE FERMENTU TYLKO NIE CIERPIE NIE UCZCIWOSCI W CZASIE KIEDY O KASE TRUDNO.[/QUOTE]

Zawsze możesz porobić mu ogłoszenia lub wykupić na jakimś bazarku,żaden problem. Wtedy to będzie bardzo uczciwe i zgodne z zasadami bazarków:) A ty będziesz w końcu miał satysfakcję,że przyczyniłeś się do tego,aby tej nieuczciwości położyć kres:)

Posted

To niech ci ludzie się ujawnią i przejdą normalną procedurę adopcyjną.
Nie ma żadnej nieuczciwości. Lolek potrzebuje pieluch , chusteczek i jedzenia. I na to musi być kasa tak samo jak dla wielu psów na dogo, które są w BDT i niestety nie tylko wiele lat.
To MY płacimy na Lolka i inne psy jak chcemy i możemy. I wcale nie jest powiedziane ,ze pieniądz e, które ida na pomoc Lolkowi byłyby przeznaczone na inne psy.
Nikt nie zmusza nikogo do płacenia na Lolka.

Posted

Dawno się tak nie ubawiłam....Naprawdę !

[B]Lolek[/B], pakuj się gadzie ! Jedziesz do [B]majku[/B], do Krakowa.;)

A swoją drogą [B]chłopie[/B], skoro masz czas wypisywać bzdury i się czepiać, to faktycznie poświęć kasę i wenę twórczą na o g ł o s z e n i a .
Znajdzie się dom, który zostanie przez [B]Lolusia[/B] i Stowarzyszenie zaakceptowany, to tylko będziemy się cieszyć.
Na dogo, jak zapewnie nie zauważyłeś, są wątki innych zasiedziałych naszych tymczasów .
Może Filutkowi pomożesz nalezć dom, bo też zbieramy kasę na jego utrzymanie w DT , czy może stareńkiemu Marcelkowi, albo może Pętelce czy Papijonkowi? A może Fizi , Zuzi, Łatkowi, Kajtkowi, Maxowi, Gapkowi, Buni ?
O 40-stu kotach nie wspomnę...:razz:

Oj, [B]majku, majku[/B]...Gdyby nie Ty, kto by nam podniósł ciśnienie ?:razz:
Jesteś jak kolorowy ptak , na jakikolwiek wątek na dogo wejdziesz, od razu robi się co najmniej weselej...:lol:

Posted

[quote name='majku33krakow']A moze ja chce lolusia?wzieliscie to pod uwage?(oczywiscie to tylko pytanie),znam jego sprawe od samego poczatku.[/QUOTE]

Właśnie sugerowałam to w tej wypowiedzi.
Czyli pytanie retoryczne? Tylko po co ?

[quote name='Poker']A może majku33krakow tak się dopytuje o Lolcia , bo się zakochał w nim i chce dać mu wspaniały DS z myciem pupy co 3 godziny i przewijaniem,co się wiąże z uwiązaniem opiekuna w domu i brakiem możliwości wychodzenia z niego dłużej niż na 3 godziny ?
.[/QUOTE]

Posted

Toguniu , napisało , że skrzynka przepełniona .
Szlag mnie jasny trafi na miejscu .
Problemów jak sądze każda z nas ma więcej niż włosów na głowie to przyjdzie coś i dowali głupotą .

Posted

[quote name='Smyku']Toguniu , napisało , że skrzynka przepełniona .
Szlag mnie jasny trafi na miejscu .
Problemów jak sądze każda z nas ma więcej niż włosów na głowie [B]to przyjdzie coś i dowali głupotą[/B] .[/QUOTE]

moze masz racje,nie nazwał bym to głupota lecz żle dobranymi słowami.