togaa Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [QUOTE]Basieńko , przypominam , że Lolo jest cudo kochane i owszem ale nasze , wspólne .[/QUOTE] tak,tak....dobro narodowe nieomal. I niech tak zostanie. Oj, Haniu, Haniu !:loveu: A moja Niunia gaśnie i wciąż nie wiadomo co Jej jest..? Same przypuszczenia. Za 2 miesiące skończy dopiero 12 lat, nigdy nie chorowała. To nie wiek do psiego umierania. Dużo śpi . Lolo w ciągu dnia czy wieczora często zaszywa się w mojej sypialni i tam sobie urządza przedspanko. A Niunia zawsze obok mnie. Całe życie. Gdzie tylko się w domu ruszyłam, na przodzie zawsze Niunia. Jak ta forpoczta. Mąż nazywał Ją 'namol" , 'przebrzydła lizawka". Na każde powitanie gości przypuszczała atak ze swoim jęzorem... A teraz taka bidusia. Same kosteczki. Dupinkę muszę podnosić, bo sama wstać nie może. Ale jak się rozchodzi, to jakoś jest... Tak się 'trzymała" do tego lata, po strzyżeniu wyglądała jak psia nastolatka, a teraz ...? Quote
Poker Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Biedna sunia, co jej moze być? Jak tak wychudła, to moze jakiś stwór tyłem chodzący trawi. Quote
Smyku Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Przyszłam z pozdrowieniami i życzeniami wszystkiego dobrego . Mam troszkę fantów dla Cięciunia . Kto poratuje i wystawi bazarek , prześlę zdjęcia i opisy . Basiu wycałuj nasze szczęście . Quote
togaa Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Dzień dobry[B] Smyczku ![/B] Nudy i nas ( z psiego puktu widzenia ). Ogród w śniegu, nic się nie dzieje.... Jedyne co ożywia menażerię, to pudło ze żwaczami. [B]Lolowi[/B] oczywiście nie mogę odmówić, więc potem pupa do mycia. Znalazłam w necie hurtownię gdzie żwacze można kupić na kilogramy po przystepnej cenie i zrobiłam ogoniastym prezent. Może przestaną "sprzątać" kocie kuwety. Przyszły dzisiaj nowe szeleczki od kochanej [B]taks[/B] !!!! Takie wiosenne, w żółtą kratę. Śliczne i na wymiar,oczywiście. Dziękujemy pięknie, kochana[B] taks[/B] !!!!! Zaraz wstawie zdjecie. Quote
togaa Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [IMG]http://img717.imageshack.us/img717/2448/sam1807j.jpg[/IMG] [IMG]http://img213.imageshack.us/img213/1848/sam1819l.jpg[/IMG] Quote
NikaEla Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Takie same szeleczki licytuję dla Niki :) jeśli mi się uda, to będą jak rodzeństwo ;) Quote
koelka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Pamiętam cegiełki na allegro dla Lolusia dawno temu, wtedy nie chodził. Potem rzadko bywałam na dogo, wątku nie widziałam, aż dziś się natknęłam i zobaczyłam.... biegającego Lolusia:):):) Aż się wzruszyłam... Cieszę się, że Loluś jest taki szczęśliwy i w dobrych rękach:) Quote
kado Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Energy']No Lolo jest we wspaniałych rękach:)[/QUOTE] W takie ręce,to ja też bym chciała trafić. Zarówno w te bielskie jak i te żarowskie:evil_lol: Quote
ona03 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='koelka']Pamiętam cegiełki na allegro dla Lolusia dawno temu, wtedy nie chodził. Potem rzadko bywałam na dogo, wątku nie widziałam, aż dziś się natknęłam i zobaczyłam.... biegającego Lolusia:):):) Aż się wzruszyłam... Cieszę się, że Loluś jest taki szczęśliwy i w dobrych rękach:)[/QUOTE] [B]Lolcio[/B] :loveu: jest bardzo szczęśliwy, a My razem z Nim :evil_lol:. Ale jak można trafić do Lolcia jak banerki nie działają :cool3: [B]Smyczku, togusia, Energy[/B] i kto tam jeszcze ;) bardzo poproszę o naprawienie banerków, żaden nie działa :mad:. Szeleczki Księciunia cudniaste, wygląda jak kurczątko, togusiu wrzucisz fotki do galerii[B] taks [/B]:loveu: Quote
kado Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 A ja przekopiowałam od [B]oneczki[/B] banerek i w mojej sygnaturze też nie działa.... Quote
ona03 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='kado']A ja przekopiowałam od [B]oneczki[/B] banerek i w mojej sygnaturze też nie działa....[/QUOTE] To chyba go zepsułaś :evil_lol: Edytuj sygnaturę i w "globusik" wstaw link do Lolcia Quote
Poker Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 łale jelegancki facecik z Lolusia w nowych szeleczkach.:loveu: togusiu, szykuj sztucer , bo panienki zechcą Ci go szturmem odbić :evil_lol: Quote
koelka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 A wierszyk o Lulusiu z pierwszego postu jest rewelacyjny :) "Znacie Lolusia?..." :) Quote
NikaEla Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 :oops::oops::oops::oops:[quote name='koelka']A wierszyk o Lulusiu z pierwszego postu jest rewelacyjny :) "Znacie Lolusia?..." :)[/QUOTE] Quote
koelka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Nikaragua']:oops::oops::oops::oops:[/QUOTE] Gratuluję talentu :) Wierszyk znam już prawie na pamięć, tak mi się spodobał :) Quote
togaa Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 Witaj [B]koelka[/B] ! Fajnie że pamiętasz.... Sygnaturki sobie w końcu naprawiłam. Trzeba stary link wykasować i wstawić go na nowo. Zauważyłam , że[B] Iga[/B] sekutnica daje chłopakom wycisk. Kłapie w powietrzu bez ostrzeżenia, jak tylko który sie zbliży do fotela .[B] Lolo[/B] oburzony na takie traktowanie, ale potulnie odchodzi, mamrocząc pod nosem... Quote
togaa Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Smyku']Przyszłam z pozdrowieniami i życzeniami wszystkiego dobrego . Mam troszkę fantów dla Cięciunia . Kto poratuje i wystawi bazarek , prześlę zdjęcia i opisy . Basiu wycałuj nasze szczęście .[/QUOTE] Kto pomoże bazarkowo ??? Dziewczyny kochane, bardzo, bardzo prosimy.:modla: Quote
NikaEla Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='togaa']Kto pomoże bazarkowo ??? Dziewczyny kochane, bardzo, bardzo prosimy.:modla:[/QUOTE] Niestety nie dam rady. Mam teraz 5 bazarków, nie ogarnę kolejnego. Quote
Malgoska Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Smyku']Przyszłam z pozdrowieniami i życzeniami wszystkiego dobrego . Mam troszkę fantów dla Cięciunia . Kto poratuje i wystawi bazarek , prześlę zdjęcia i opisy . Basiu wycałuj nasze szczęście .[/QUOTE] [quote name='togaa']Kto pomoże bazarkowo ??? Dziewczyny kochane, bardzo, bardzo prosimy.:modla:[/QUOTE] Smyku, jeśli masz zdjęcia i opisy to zrobię; i wysyłka byłaby od Ciebie tak? Bo mam teraz rozliczenie jednego bazaru i zaraz puszczam drugi, jeśli Twój byłby z Twoimi zdjęciami i opisami i wysyłka od Ciebie, to ja reszte poprowadze; mail znasz. Quote
togaa Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 (edited) [B]Malgoska !![/B]! masz nasza dozgonną wdzięczność !:buzi: Moja [B]Niunia[/B] ciupinę żwasza , to i we mnie wraca życie. Tak sobie żyje na 50 % dawnej Niuni, ale żyje. Tylko dupinkę trzeba podsadzać, a potem jakoś sobie drepcze... [B]fona[/B],badania robiłam 'na wszystko" ,niezależnie w dwóch lecznicach i kilkakrotnie powtarzałam. Oprócz jednorazowej "złej" morfologii, reszta nic nie wykazała. Ani rtg, usg, testy różnorakie itd...Nic. Za to kolejny mój geriatryk zaczyna szwankować. Zauważyłam że wciąż mam świeżo pokapane podłogi mimo że pielucha[B] Lolkow[/B]a sucha. A to mój kochany [B]Mikuś Halny[/B] tak kropi. Dzisiaj odkryłam że rano jego kołderka cała zsiurana. Ręce opadają. Tego wariata to za Chiny nie zaciągnę do Lecznicy. Będzie musiał być leczony zaocznie, albo 'korespondencyjnie"...:hmmmm: Narazie sobie żartuję , ale wolę nie myśleć co będzie... [B]Niunia (mniejsza) i Mikus Halny....[/B] pół roku temu. [IMG]http://img850.imageshack.us/img850/1701/dsc011652.jpg[/IMG] Edited January 28, 2013 by togaa Quote
Smyku Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Niunia i Mikuś - kochane przytulaczki . Uwielbiam jak psiska siedzą na póldupkach . Całusy w noski i zdrowia życzę . Małgośka poproszę jadnak o adres e-mail , miałam sprzątany komputer . Wyślę zdjęcia , opisy , zajme się wysyłką . Dziękuję pięknie za kolejną akcje ratunkowo - bazarkową . Quote
ona03 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [B]Togusiu[/B] - wyściskaj Wszystkie futrzaki :loveu: Mój komputerek ostatnio chodzi jak chce, najczęściej 30 min i ma dość, wyłącza się, [B]kado[/B] zepsuła :evil_lol: internet i też nie może wejść, [B]Lolciu[/B] :loveu: słoneczko kochane :loveu: wybacz, że nie pomożemy w bazarkach :oops:. Quote
Recommended Posts