ona03 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='kado']Ale Twój banerek mnie nie przekierowuje na watek Lolitka:loveu: A gdzie :roll:, ja trafiam prosto do Lolcia :loveu:a Ty ???? Quote
kado Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 (edited) [quote name='ona03']A gdzie :roll:, ja trafiam prosto do Lolcia :loveu:a Ty ???? A mnie prowadzi na stronę główną:roll: O tu:http://www.dogomania.pl/ Edit: teraz jest git:) Edited April 16, 2012 by kado Quote
gonia66 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='ona03']Też bym chciała wiedzieć, togusia go schowała i cisza :evil_lol:. Takie pikne życzenia świateczne były :mad:, Lolito na jaju :evil_lol:. Mój banerek Lolitkowy :loveu: podlinkowany, Kado :loveu: , Smyczku :loveu:można podmieniać ;)O nie, o nie!!!!!!!!!!Ja chcę zobaczyć Lolita na jaju!!!Plisssssssssssssssss:):):) Quote
togaa Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 A jak tam Lolito piękny po świętach? Stara bieda.... Trochę spacerujemy; Trochę się opalamy; Ale najprzyjemniej jest wjechać "kudłatej "pod ogon..; Quote
gonia66 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='EVA2406']Mówisz i masz ;) Dzięki Evuś!!!Ależ to cudo!!To było na licytacje jajco, czy tak, po prostu sobie ktoś sprawił prezent??tak, czy siak, strasznie fajnie to wyszło:):) [quote name='togaa']Stara bieda.... Trochę spacerujemy; Trochę się opalamy; Ale najprzyjemniej jest wjechać "kudłatej "pod ogon..; Nooooooooooooo...ale w realu Loluś też "niczego sobie";);) Jest prześliczny!!Bardzo sie ciesze, ze u chłopaka wszystko "gra i buczy" w najlepszej tonacji;):) Pozdrawiam!!! Quote
ona03 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='gonia66']Dzięki Evuś!!!Ależ to cudo!!To było na licytacje jajco, czy tak, po prostu sobie ktoś sprawił prezent??tak, czy siak, strasznie fajnie to wyszło:):) Goniu :) była bitwa o JAJO :evil_lol: , ależ bylo wesoło :multi: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225094-Artyści-dla-Lolusia-)-do-01-04-2012-godz-21-00 Quote
Smyku Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Moje cudo się objawiło , buziale w kudłate czółko . Quote
togaa Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 buziale w kudłate czółko . Całowany nieustannie. Zresztą inaczej się nie da....:lol: Quote
gonia66 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='ona03']Goniu :) była bitwa o JAJO :evil_lol: , ależ bylo wesoło :multi: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225094-Artyści-dla-Lolusia-)-do-01-04-2012-godz-21-00Tak myślałam...takie jajo to SKARB NIE LADA;):):) Quote
feliksik Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 (edited) Dziasiaj w miesięczniku PRZYJACIEL PIES jest Loluś, jako jeden z piesków, które miały wózeczek. Jak uda mi się wrzucić stronę z Lolkiem to można pooglądać jaki z niego gość, a cały art. ma 6 stron, więc poczytać całość można kupując gazetę. są tam różne historie i porady dla piesków na wózkach Edited April 18, 2012 by feliksik Quote
togaa Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Haneczko ! wykupimy cały nakład.;) Korenia uporała sie z techniką. Oto link; http://wyslijplik.pl/download.php?sid=RJdIw74L Quote
feliksik Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='feliksik']Dzisiaj w miesięczniku PRZYJACIEL PIES jest Loluś, jako jeden z piesków, które miały wózeczek. Jak uda mi się wrzucić stronę z Lolkiem to można pooglądać jaki z niego gość, a cały art. ma 6 stron, więc poczytać całość można kupując gazetę. są tam różne historie i porady dla piesków na wózkach [quote name='togaa']Haneczko ! wykupimy cały nakład.;) Korenia uporała sie z techniką. Oto link; http://wyslijplik.pl/download.php?sid=RJdIw74L togaa, dla Lolcia warto wykupić :diabloti: Loluś - str. 6 Quote
Smyku Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Dobrze , że czuwacie , jutro lecę na poszukiwanie Lola . Oczywiście buziale dla księciunia . Quote
togaa Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Ha, ha... zdaje się że intencje wykupujących nie są spójne..;) Smyczku ! nie biegaj nigdzie. ;) Synusia pewnikiem odnajdziesz w najbliższą niedzielę pod Wrocławiem.. (Dzisiaj się przejechał do Krakowa :razz:, a co ?) Quote
gonia66 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='togaa']Haneczko ! wykupimy cały nakład.;) Korenia uporała sie z techniką. Oto link; http://wyslijplik.pl/download.php?sid=RJdIw74LNie umiem tego otworzyć, a w mojej pipidówie tego czasopisma nie dostanę na bank:( A pochwaliłabym się Lolusiem....choliwcia:( Quote
Smyku Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 A to się robi światowiec z naszego synusia . Ja muszę się zadowolić wersją gazetową księciunia . Żebym tak miała czas jak go nie mam . Basieńko , Iwonuś we wtorek Natalia ( córka ) urodziła synka . Quote
feliksik Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 gonia66 napisał(a):Nie umiem tego otworzyć, a w mojej pipidówie tego czasopisma nie dostanę na bank:( A pochwaliłabym się Lolusiem....choliwcia:( podaj mi maila to ci prześlę całość Quote
feliksik Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 wrzucam, ale nie wiem czy czytelne będzie: Quote
ona03 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 (edited) [quote name='Smyku']Dobrze , że czuwacie , jutro lecę na poszukiwanie Lola . Oczywiście buziale dla księciunia . Ja to chciałam w nocy szukać :diabloti:, ale nie otworzyli :evil_lol:. Lolitku :loveu: spakowałeś się, nie zapomnij o "dziewczynie":cool3: [quote name='Smyku']A to się robi światowiec z naszego synusia . Ja muszę się zadowolić wersją gazetową księciunia . Żebym tak miała czas jak go nie mam . Basieńko , Iwonuś we wtorek Natalia ( córka ) urodziła synka . Smyczku jaką gazetową, masz JAJO, pukiel włosków i wizytę w planach :evil_lol: Dopiero doczytałam :oops:, [FONT=book antiqua]wszystkiego dobrego DZIDZIOLOWI [/FONT]:loveu:[FONT=book antiqua] życzymy[/FONT] Edited April 19, 2012 by ona03 Quote
togaa Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Basieńko , Iwonuś we wtorek Natalia ( córka ) urodziła synka . To wielka radość Haneczko !!!!:multi::multi: Gratulacje dla Młodej Mamy, Młodej Babci a kruszynie wszelkiej pomyślności w ŻYCIU !!!!:B-fly: Quote
Energy Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Lolito w końcu mi się udało tu zawitać:multi: Quote
togaa Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Matko Jedyna !!! Energy ! a gdzieś Ty się podziewała ? Jesteś cała, zdrowa ? Lolito właśnie pakuje walizy...Wiosenna cieczka mojej wiekowej Togi i Lolitowa pełnojajeczność są nie do pogodzenia... Quote
Poker Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Smyku, gratulacje, :multi:witam w gronie dogomaniacki babć.:evil_lol: Energy , Ty chyba zza światów wróciłaś :crazyeye: albo ja Cię przywołałam. Nie miałaś ostatnio czkawki? bo od kilku dni stwierdziłam ,ze brakuje Ciebie na wątku Lolitka. O której lądujecie w Wojkowicach? Quote
Malgoska Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 [quote name='feliksik']wrzucam, ale nie wiem czy czytelne będzie: Kochany Loluniek. Quote
Recommended Posts