Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kado']...nieśmiało wspomniała [B]Poker[/B]...:evil_lol:

Dawaj kochana kobito, nim będzie za późno:evil_lol: ( bo np. braknie):evil_lol:[/QUOTE]

Jakie???:cool3::oops::evil_lol:

Posted

[B]Lolito sprzedany wakacyjnie.:multi:;)[/B]

Niewdzięcznik!!!
Na widok [B]Cioci ona03[/B] dostał totalnej kręcioły i wariactwa i wycałował [B]oneczkę [/B]po całości...
Nie mam psa....!!! No nie mam ! Zdrajca ...!

[B]Ona03[/B] oczywiscie lamentowała nad stanem[B] Lolusiowego[/B] futra i ogólnym.;)

W domu zaś taka cisza, że w uszach dzwoni...Dziwnie jakoś .

Posted

CZyli jednak dziś Loluś pojechał ? To już ciocia Ona03 zajmie się łobuzem.Mam nadzieję,że nie pożrą się z RM.
Cisza w domu dzwoni i będzie więcej czasu dla Ingusi.

Posted

No w lament nad stanem Lolka to nie uwierzę:evil_lol:

Ale taki z niego zdrajca, no popatrz;)
Wczasuj się u cioci Oneczki krasnalu tylko za mocno RM nie podskakuj żebyś cały wrócił:lol:

Posted

Nocny telefon do [B]ona03[/B] upewnił mnie że gadzina bezstresowo zmieniła lokum...

Po przyjeżdzie natychmiast zainstalował sie na łóżku [B]Iwonki[/B] (ma nową kołdrę, hi..hi..).
Na łóżku [B]Lolo[/B] miewa napady głupawki; tarza się,wgryza w kołdrę i wydaje straszne dżwieki..I to wszystko zademonstrował po przyjeżdzie...Czyli chłopak ma sie dobrze..:razz:
(Jak sie ma[B] Iwonka[/B], nie pytam?)

A u mnie cisza i spokój aż w uszach dzwoni.

Mam w a k a c j e !!!!!!:multi:

Posted

[quote name='togaa']hop...hop....

Jak tam nasz bohater ? Czy jest juz w wersji krótkowłosej ?;)[/QUOTE]

Nie ma nas :diabloti:, wakacjujemy :cool3:.

[SIZE=1]Ależ on jest słodziutki[/SIZE] :loveu:

Posted

Narazie wieści z drugiej ręki :

[B]Lolito[/B] pamięta wszystkie domowe rutuały np. z wychodzeniem na spacer, itp !;)

[B]Krzys[/B] nie zakładał tym razem spacerków, z uwagi na popowodziowe remonty i brak czasu. Nasz cwaniaczek nie przyjał tego do wiadomości i oczywiście spacerek sobie wyegzekwował...:evil_lol:

Loczki [B]Lolusiowe[/B] rozczesane po górze. Dzisiaj łapki, o ile sobie pozwoli ?;)

Posted

[quote name='ihabe']och Lolitku daj się wyczesać cioteczcei wczasuj się :-)[/QUOTE]

Tak, i prosimy o obszerne fotorelacje z wakacji...!!!!

Posted

Wieczorny spacer tez sobie wyegzekwował::evil_lol:

Zgłoszone zostały następujące uwagi ;;)

- w łóżku[B] Lolo[/B] pakuje się dupskiem na poduszkę
- żebrze przy stole
- śmierdzi mu z dzioba

Reszta uwag jutro ...:razz:

Posted

[quote name='togaa']Wieczorny spacer tez sobie wyegzekwował::evil_lol:

Zgłoszone zostały następujące uwagi ;;)

- w łóżku[B] Lolo[/B] pakuje się dupskiem na poduszkę
- żebrze przy stole
- śmierdzi mu z dzioba

Reszta uwag jutro ...:razz:[/QUOTE]

No a gdzie ma niby spać jak nie na poduszce?:cool3:Malutki jest:razz:
Wielce mi tam żebrze przy stole...Pewnie chciał usiąść na krześle jak reszta domowników:cool3:
A z tym dziobem...to pewnie z samego rańca było.:evil_lol:

Takie drobiazgi...może jutro będą jakieś konkrety:cool3:

Posted

Lolito to terierowata bestia, czyli niesamowicie inteligentna a co za tym idzie potrafi sobie wypracować najwygodniejszą pozycje dla niego samego:-) Jednak jak poczuje nad sobą przywódcę człowieka to potrafi znaleźć swoje miejsce w szeregu:-) uwielbiam go:-)

Posted

[quote name='kado']No a gdzie ma niby spać jak nie na poduszce?:cool3:Malutki jest:razz:
Wielce mi tam żebrze przy stole...Pewnie chciał usiąść na krześle jak reszta domowników:cool3:

Takie drobiazgi...może jutro będą jakieś konkrety:cool3:[/QUOTE]

No właśnie przepraszam a gdzie ma spać?:cool3:
Gdzie ma żebrać, inteligentny krasnal to wie, że przy stole, nie:diabloti:
Jak to z dzioba mu capi?:cool3:Wiem:multi: na pewno Oneczka ma węch jakiś wyczulony:eviltong:

Posted

[quote name='kado']No a gdzie ma niby spać jak nie na poduszce?:cool3:Malutki jest:razz:

Takie drobiazgi...może jutro będą jakieś konkrety:cool3:[/QUOTE]

Kado popieram , cos ta nasza Onka jakaś przewrazliwiona jest :diabloti:

Posted

[quote name='moni12']Kado popieram , cos ta nasza Onka jakaś przewrazliwiona jest :diabloti:[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti:

[B]moni12 [/B] na bazar biegnij :mad:, zaraz zamykam :cool3:

Posted

Pocztą pantoflową dotarło do mnie że [B]Lolo[/B] ma oporządzone podwozie. Wygolony śmierdzący brzuszek i jajeczka oswobodzone z kołtunków. Aaa... i łapki wyczesane.
Na pełną odsłonę trzeba bedzie chyba jeszcze poczekać..;).

Posted

[quote name='rytka']ale JPG togaa zapuściła:diabloti:,że doprowadzenie go do porządku zajmuje kilka dni:evil_lol:[/QUOTE]

Taa i końca nie widać.:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='kado']Tak,ale przypomnijcie sobie kochane, że to zawsze [B]Oneczka[/B] krzyczała: nie obcinać [B]Lola[/B];)[/QUOTE]
to prawda, bo uważa ,że nikt tak dobrze nie zrobi tego tylko ONA. I pewnie ma rację.

Posted

[COLOR="purple"][SIZE="3"]Togaa najlepsze życzenia dla Twojej Cioci z okazji urodzin:lol:Wszystkiego naaaaajlepszego, przede wszystkim dużo zdrowia:lol:[/SIZE][/COLOR]uprzejmie proszę o przekazanie:lol:
:new-bday::tort::new-bday: