ihabe Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 kilka fotek JPG i kolegi z dni kultury beskidzkiej:-) [IMG]http://www.braciamniejsi.com.pl/wp-content/uploads/2011/08/tkb_8401.jpg[/IMG] [IMG]http://www.braciamniejsi.com.pl/wp-content/uploads/2011/08/tkb_8403.jpg[/IMG] [IMG]http://www.braciamniejsi.com.pl/wp-content/uploads/2011/08/tkb_8408.jpg[/IMG] [IMG]http://www.braciamniejsi.com.pl/wp-content/uploads/2011/08/tkb_8406.jpg[/IMG] Quote
Smyku Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Księciuniu kochany ale Ciebie ta kultura umęczyła . Quote
ona03 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ło matko[B] Loluś[/B] długowłosy :evil_lol: i ślepka się schowały :cool3:, dreptaj szybko do mnie, zrobimy porządek w futerku :evil_lol:, [B]Smyku[/B] mi pomoże :evil_lol:. Quote
Smyku Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Oj Iwonuś prowokujesz , prowokujesz dziewczynko . A jak Lolo mnie udziabie ? Quote
Energy Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Smyku']Oj Iwonuś prowokujesz , prowokujesz dziewczynko . A jak Lolo mnie udziabie ?[/QUOTE] No właśnie:cool3: Uprasza się o zostawienie Lolkowych loczków w spokoju:eviltong: Quote
ona03 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Smyku']Oj Iwonuś prowokujesz , prowokujesz dziewczynko . A jak Lolo mnie udziabie ?[/QUOTE] Toż to sama przyjemność być udziabanym :crazyeye: przez [COLOR=darkorchid][B]Jaśnie Pana :loveu: [/B][/COLOR]w razie czego nadstawię swoją łapkę :evil_lol:, ma wprawę, RM jak coś chce to bierze moją łapkę w swoją paszczę i ciągnie mnie tam gdzie akurat są smakołyki :evil_lol:. [quote name='Energy']No właśnie:cool3: Uprasza się o zostawienie Lolkowych loczków w spokoju:eviltong:[/QUOTE] A Twoje panny też loczkowane :evil_lol:, zostawiłaś ich loczki w spokoju :evil_lol:. [B]Lolitku :loveu: [/B]zaczynaj się pakować, powolutku ;), ale zaczynaj, żebyś czegoś nie zapomniał :evil_lol:. Tylko blondynki wyeksmituję do ich domku i będzie miejsce dla Ciebie :multi:. Quote
Poker Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 czyli Loliś jedzie na wakacje !!!Ale mu zazdroszczę. Quote
kado Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [B]ihabe [/B], czy ta babka z belli się odezwała w sprawie tych pieluszek dla [B]Lolita[/B] ? [B]togaa[/B] kochana, a jak z pieluszkami? Pewnie już deficyty, prawda? Quote
Igiełka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ciocie od kiedy jest Loluś na BDT i czy macie wogóle jakieś deklaracje stałe czy może za kazdym razie myślicie co zrobić w razie pilnej potrzeby? z góry dzięki za odpowiedz :) Quote
ona03 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Igiełka']Ciocie od kiedy jest Loluś na BDT i czy macie wogóle jakieś deklaracje stałe czy może za kazdym razie myślicie co zrobić w razie pilnej potrzeby? z góry dzięki za odpowiedz :)[/QUOTE] W BDT jest od samego początku, a pieniążki zdobywamy jak możemy ;), w tej chwili tak :lol: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/212902-Kwiatuchy-na-Lolcia-pieluchy-do-15.09.2011-godz.20.00[/URL]) Zapraszam ogrodniczki i nie tylko, [B]Energy[/B] :loveu: Ciebie też :evil_lol: Quote
togaa Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='Poker']Moja przyjaciółka z Kanady przeznaczyła znowu 25 zł na Lolitka.[/QUOTE] Bardzo, bardzo dziekujemy... [QUOTE] [INDENT]Księciuniu kochany ale Ciebie ta kultura umęczyła . [/INDENT][/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: [QUOTE] Ciocie od kiedy jest Loluś na BDT i czy macie wogóle jakieś deklaracje stałe czy może za kazdym razie myślicie co zrobić w razie pilnej potrzeby? z góry dzięki za odpowiedz :smile: [/QUOTE] [B]Lolito[/B] nie ma ani jednej stałej deklaracji.:shake: Cały czas od pożaru do pożaru.. Jak sie pali i jest gwałt bo nie ma w co siurać czy tez micha pusta to " [B]Lolusiowe" [/B]sie zlatują jak czarownice na sabat i zaraz coś uradzą, wymyślą, zabazarkują...:evil_lol: [QUOTE] [INDENT][B]ihabe [/B], czy ta babka z belli się odezwała w sprawie tych pieluszek dla [B]Lolita[/B] ? [B]togaa[/B] kochana, a jak z pieluszkami? Pewnie już deficyty, prawda? [/INDENT][/QUOTE] Przyszły Pieluchy, Podkłady 60x 90, dużo chusteczek.[B] Bella[/B] nie zawiodła. Tyle tylko że pieluchy przyszły pakowane po 1 sztuce w kartonach po 10 sztuk. Czyli kartonów ogromna ilość a faktycznie to tyle co 2 big paki Happy 5. Ale nie ma co narzekać. I tak jestesmy ogromnie wdzieczni. Quote
Poker Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Czyli Bella jednak cosik daje dla Lolusia. Przegapiłam wcześniejszą informację. Tak pakowane są reklamówki. Loluś przez jakiś czas będzie miał w co siurkać. Quote
togaa Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 [quote name='Poker']Czyli Bella jednak cosik daje dla Lolusia. Przegapiłam wcześniejszą informację. Tak pakowane są reklamówki. Loluś przez jakiś czas będzie miał w co siurkać.[/QUOTE] To juz chyba 3 dostawa od zeszłego lata, dzieki [B]ihabe.[/B] Są to resztki z opakowań reklamowych,z targów czy też wystaw... To duża pomoc. Niestety, wszystko idzie jak woda. Na wakacje trzeba będzie zamowić w sklepie internet. Belli , juz za pieniadze... Quote
feliksik Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 no pięknie się prezentował Lolito na kulturze beskidzkiej Quote
togaa Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 [FONT=Arial][SIZE=2][quote name='feliksik']no pięknie się prezentował Lolito na kulturze beskidzkiej[/QUOTE][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Noooo....;)[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Podczas TKB prawie że objawili się właściciele Lolusia.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Otóż pewna starsza Pani żywo zainteresowała się jego historią .Niewiele mówiła, wzięła ulotke i zniknęła.... [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Kilka dni pozniej okazało się że [B]Lolo [/B]przypominał Jej zaginionego 2 lata temu psiaka sąsiadów.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Ulotkę z losami Lolita dostarczyła sąsiadom a Ci rozpoznali na zdjęciach ukochanego „Puszka”..[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Podobno ogromnie się wzruszyli i gotowi są zaopiekować się Lolitem.:roll:[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Pochodzą z jednej postradzieckich Republik. Handlują na lokalnym targowisku …[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Jako że na ulotce jest e-mail i tel. kontaktowy, czekałam i czekam w napięciu na jakiś odzew..[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Do dzisiaj cisza..[/SIZE][/FONT] Quote
kado Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='togaa'] [FONT=Arial][SIZE=2]Noooo....;)[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Podczas TKB prawie że objawili się właściciele Lolusia.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Otóż pewna starsza Pani żywo zainteresowała się jego historią .Niewiele mówiła, wzięła ulotke i zniknęła.... [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Kilka dni pozniej okazało się że [B]Lolo [/B]przypominał Jej zaginionego 2 lata temu psiaka sąsiadów.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Ulotkę z losami Lolita dostarczyła sąsiadom a Ci rozpoznali na zdjęciach ukochanego „Puszka”..[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Podobno ogromnie się wzruszyli i gotowi są zaopiekować się Lolitem.:roll:[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Pochodzą z jednej postradzieckich Republik. Handlują na lokalnym targowisku …[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Jako że na ulotce jest e-mail i tel. kontaktowy, czekałam i czekam w napięciu na jakiś odzew..[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Do dzisiaj cisza..[/SIZE][/FONT][/QUOTE] Nie wiem czy się cieszyć czy płakać...:shake: A Ty Basiu co o tym wszystkim sądzisz? Quote
diuna_wro Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 tylko czy podołają opiece nad Lolkiem w takim stanie ? :roll: Quote
ona03 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [B]togaa[/B] chcesz Nas zestresować, wykasuj tego posta :cool3:, bo na zawał padniemy ;). [B]Lolito :loveu:[/B] jest Nasz koniec, kropka :cool3::mad:. [B]Lolusiu :loveu: [/B] pakuj się szybciuśko, cóż ta [B]togaa[/B] wymysliła :cool3:. Quote
Poker Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Nie ma co się martwić na zapas, pewnie się nie odezwą. A tymczasem Loluś zadekuje się u Onków. Quote
Energy Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='ona03'] Zapraszam ogrodniczki i nie tylko, [B]Energy[/B] :loveu: Ciebie też :evil_lol:[/QUOTE] No wiedziałam, że mi [B]Oneczko[/B] :lol:wypomnisz talenty ogrodnicze:evil_lol: a czy takich pełnych buteleczek nie ma:cool3::evil_lol: [IMG]http://img819.imageshack.us/img819/1545/pict0124a.jpg[/IMG] Właśnie wczoraj wróciłam, Togaa:lol: Twoja Ciocia uściskana, było mi bardzo miło ją poznać:lol: Mam nadzieję, że nikt się w sprawie Lolka nie odezwał?:cool3: Quote
kado Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [quote name='moni12']ja też mam taką nadzieję .[/QUOTE] Wszyscy mamy taką nadzieję:evil_lol: [B]Lolito[/B]:loveu: jest nasz i basta:mad: Quote
togaa Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 [QUOTE]Twoja Ciocia uściskana, było mi bardzo miło ją poznać[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/132968-Loluś-w-pieluszkach-szuka-wyjątkowego-domu-!!/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG] [/QUOTE] Dziękuję Kochana [B]Energy [/B]! Jak Ja Ci zazdroszę że moglas [B]Ją[/B] usciskać... Moja Najkochańsza z [B]Cioć[/B]. Cudowna ! Przy okazji; [INDENT]Zapraszam na niezwykle pomysłowy bazarek [B]inga.mm[/B] na spłatę długu po naszym [B]Kubusiu[/B] . [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213159-GRZYBOBRANIE-bazarek-cegiełkowy-na-podopiecznych-Ingi.mm-i-innych-do-5-09-11-21"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2131...-do-5-09-11-21[/COLOR][/URL] [B]Inga[/B], bardzo dziekujemy.... [/INDENT] Quote
Energy Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [quote name='togaa']Dziękuję Kochana [B]Energy [/B]! Jak Ja Ci zazdroszę że moglas [B]Ją[/B] usciskać... Moja Najkochańsza z [B]Cioć[/B]. Cudowna ![/QUOTE] To tak jak moja Ciocia u której byłam:lol: A jaką pyszną kawę parzy Twoja Ciocia Togaa:lol: No szkoda, że nie macie jak się spotkać, a jak fajnie by było gdybyśmy się wszystkie razem spotkały.... Loluś sorki;) Quote
Recommended Posts