togaa Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [B]Poke[/B]r, racja absolutna ... Możliwosci psiej wredoty są u [B]Lolka[/B] nieograniczone. Daje temu wyraz od kilku dni, terroryzujac moich gości. Osacza ich w fotelach ,nie pozwalajac sie z nich ruszyć... Jazgocze, przystawia do nóg. Cholera nie pies... Wszystkie moje psy (oprócz strachajły Pepina) wręcz wykorzystują moich gosci, namolnie pakujac sie na kolana i dopominajac o głaski.A niech no tylko ktos sie po cos schyli...oblizany po całości.. A [B]Lolito[/B] walczy. Mąż sie zdenerwował ,chciał gada wywalić z pokoju to padalec z zębami wystartował ...Cały[B] Lolo.[/B] Quote
rytka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='togaa'][B]Daje temu wyraz od kilku dni, terroryzujac moich gości. Osacza ich w fotelach ,nie pozwalajac sie z nich ruszyć... [B] Lolo.[/B][/QUOTE] pilnuje nie terroryzuje :mad:moja Frytus tez tak robiła,zeby wpuscić gosci musiałam ją zamknac w innym pokoju .nastepnie prosiłam gosci,zeby posiadali grzecznie i nie machali za dużo rękoma a jeśli chcą wstac to najpierw zglosili to do mnie i wypuszczałam psa :) Quote
kado Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [QUOTE] Możliwosci psiej wredoty są u [B]Lolka[/B] nieograniczone. Daje temu wyraz od kilku dni, terroryzujac moich gości. Osacza ich w fotelach ,nie pozwalajac sie z nich ruszyć... Jazgocze, przystawia do nóg.[/QUOTE]Może goście są za bardzo oszczędni w głaskach dla naszego [B]JPG :loveu:[/B] :evil_lol: Jak to inaczej wytłumaczyć? To wyłącznie wina gości :angryy:...Bo przecież nie[B] Lolita[/B]:loveu: On jest psem idealnym, bez skazy:lol: Quote
Energy Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 A może goście się zasiedzieli i Loluś spać nie mógł pójść???:cool3::evil_lol: Quote
togaa Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 W relacjach[B] Loluś - goście[/B] bez zmian, tyle że mniej jazgotu a więcej burczenia pod nosem... Kto lubi Misie ? Kto kocha Misie ? Maleńki [B]Miś[/B] wkrótce bezdomny...dostał eksmisję z DT u[B] Iwonki71 ;)[/B]..[url]http://www.dogomania.pl/threads/206945-Bazarek-dla-połamańców-do-17-maja-2011-do-godz.-21-00?p=16807888#post16807888[/url] Zapraszamy.... Quote
ihabe Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='togaa']W relacjach[B] Loluś - goście[/B] bez zmian, tyle że mniej jazgotu a więcej burczenia pod nosem... [/QUOTE] Lolek warczący? Toć to sie wgłowie nie mieści, to taki przyjazny psiak:-) Nasz małuch cały czass o Lolku nawija i strasznie sie smuci, ze Pepino uciekał i nie dał sie pogłaskać;-) Quote
togaa Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [IMG]http://img856.imageshack.us/img856/3863/sam3692.jpg[/IMG] [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/1015/sam3693.jpg[/IMG] Quote
kado Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [B]Lolito[/B] :loveu: jaki kudłaczek:evil_lol: Cudny taki dom, gdzie tyle futerek pomieszkuje:loveu: Quote
ona03 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [B]Lolito :loveu:[/B] jesteś cudny w tych kudełkach :evil_lol:, [B]Pepelek :loveu: [/B]z ząbkami na wierzchu jak wampirek :evil_lol:. Zaczęłam sadzenie bazarkowe :evil_lol:, jak się towarzystwo ukorzeni "będziem" :evil_lol: handlować. A na razie podziękowania dla [B]as-ko :Rose: ,[/B] za badylki mamy dla [B]Lolcia[/B] :loveu: na wakacje [B]40,50[/B] [B]zł[/B], [B]togaa [/B]pierwszy post kto uzupełnia :cool3:. Quote
Smyku Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Iwonko kochana a ja ? a ja też cem badylki . Pamietasz o mnie ? Quote
ihabe Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 ja tez chcem i zrobie zdjęcia mojego mini ogrodu, przeslę Ci je Oneczko i może mi doradzisz co i gdzie posadzić , żeby miało jakąkolwiek szansę:-) Buziaki dla Lolka i jego Pańci i wszystkich cioteczek:-) Quote
ona03 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Smyku']Iwonko kochana a ja ? a ja też cem badylki . Pamietasz o mnie ?[/QUOTE] Ależ oczywiście [B]Smyczku :loveu: [/B] Ciebie zostawilam na deserek :evil_lol:. Mam nadzieję, że gdzieś obok przemknę ;), albo Ty ;) bo do paczki tam mało można zapakować :evil_lol:. [B]ihabe :loveu:[/B] dawaj plan parceli :evil_lol: będziemy zasadzać :evil_lol:. [B]Lolitku :loveu:[/B] buzialeczki z rana, ściągaj gatki i na słoneczko. Quote
Energy Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 A następny bazarek to będzie projektowanie ogrodów:evil_lol: Quote
ihabe Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='ona03'] [B]ihabe :loveu:[/B] dawaj plan parceli :evil_lol: będziemy zasadzać :evil_lol:. [/QUOTE] Ty się Oneczko tak nie rozpędzaj, toż to nie parcela a parcelka:-) trzy choinki i juz tłok:-) Quote
ona03 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Energy']A następny bazarek to będzie projektowanie ogrodów:evil_lol:[/QUOTE] Właśnie, właśnie :evil_lol: z tego co mi wiadomo, to nie posiadasz żadnej rabatki :cool3:, zapisuję Cię jako pierwszą na listę :evil_lol:, ale będzie robota :diabloti:, i kasa :evil_lol:. [B]Lolitku[/B] :loveu: będziesz miał na pieluszki, nie martw się słoneczko. [quote name='ihabe']Ty się Oneczko tak nie rozpędzaj, toż to nie parcela a parcelka:-) trzy choinki i juz tłok:-)[/QUOTE] Nic się nie martw ;), w razie czego zajmiemy troszkę od sąsiada :evil_lol:. Quote
kado Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Coś nikt tu się nie chwali, że został "ZARZĄDZAJĄCYM WĄTKIEM":mad::cool3: Quote
togaa Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Tym wątkiem i tak od 2 lat "Zarządza" kurdupel z pieluchą na tyłku , a my wszyscy co najwyżej ..."służymy Mu wiernie".;) [IMG]http://img855.imageshack.us/img855/248/sam1750i.jpg[/IMG] Quote
ona03 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Jakie cudne doooooooopsko :evil_lol:, [B]Lolitku :loveu: [/B]nie wypinaj się ;) bo klaaaapa dostaniesz :mad:. Quote
Poker Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Służ mu wiernie, on Ci piernie :evil_lol:, to tak a propos zdjęcia tyłeczka Lolitka w pieluszce Quote
Energy Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 :multi:Ale cuuuuuudna pupina:evil_lol: [quote name='ona03']Właśnie, właśnie :evil_lol: z tego co mi wiadomo, to nie posiadasz żadnej rabatki :cool3:, zapisuję Cię jako pierwszą na listę :evil_lol:, ale będzie robota :diabloti:, i kasa :evil_lol:. [B]Lolitku[/B] :loveu: będziesz miał na pieluszki, nie martw się słoneczko. .[/QUOTE] Ale ja mam samą trawkę i iglaczki:multi:jakie rabatki:eek2:ja tylko pomysł podrzucam:eviltong:osobiście jestem za leniwa na rabatki:cool3: Quote
kado Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Kopiuję z 1 postu: [B][COLOR=black]Rozliczenie od marca 2011r.[/COLOR][/B] [B]+ 35,18 [/B]zł + 10,00 zł - [B]MakS[/B] + 220,00 zł- [B]kado[/B] bazarek - 149,00 zł - Akana - 167,00 zł - pieluchy kwiecień - 15,00 zł - exspot kleszcze -------------------- [COLOR=red][B]- 65,82 zł [/B][/COLOR] Ojojoj...[B]JPG :loveu:[/B] pod krechą...niedobrze!!! Trzeba bazarkować!!! Quote
moni12 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Lolito ciotka mało pisze, ale zagląda codziennie do ciebie i cos na pieluchy na tą cudna doopsko wyśle. Podajcie kochane numer konta na pw , bo jakieś tam mam z wpłat na Lolita, ale nie wiem czy aktualne. Quote
togaa Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Bardzo , bardzo dziekujemy Moni..:loveu: [B]Konto z pierwszego postu jest cały czas aktualne .[/B] [B]Lolo[/B] i tak jest krezusem przy innych naszych podopiecznych.[B] Elwirka[/B] z mojego podpisu ma ponad tysiac długu i wciąż rosnie...:-( [B]Onka3[/B] wznowi bazarek z precjozami, tym razem 'złoty" tylko przeżywa b.cięzki i trudny moment zycia. [B]Oneczko[/B], bardzo Ci współczujemy i sciskamy... Quote
Recommended Posts