Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale się dzieje na wątku.Aż miło poczytać.Jak togaa się wykuruje to chyba padnie ze zdziwienia co tu cioteczki wymyślają. ALe z wakacji to pewnie będzie się cieszyć.

Miałam wklejać linki do wątków naszych tymczasów, to macie [url]http://www.dogomania.pl/threads/202756-przera%C5%BCona-male%C5%84ka-4-kg-Gopi-potrzebuje-do%C5%9Bwiadczonego-dt!!-B%C5%81AGAMY-O-POMOC!?p=16370912#post16370912[/url]

Posted

Zaglądam do śliczności codziennie , ale dzis napisze. Togaa Ty wylecz się i zajrzyj na wątek . Lolia sobie przydzielają bez Twojej wiedzy i zgody.:mad::mad::mad:

Posted

juz po konkursie:obrazic:tez wiedziałam:diabloti:i se pozwole dodać ,ze ok. 2 str. wczesniej padały słowa 'gad' od togga oraz 'jasniepan' od pompon a diuna połaczyła to w jedno:eviltong:

Posted

[quote name='rytka']juz po konkursie:obrazic:tez wiedziałam:diabloti:i se pozwole dodać ,ze ok. 2 str. wczesniej padały słowa 'gad' od togga oraz 'jasniepan' od pompon a diuna połaczyła to w jedno:eviltong:[/QUOTE]

Oj tam, oj tam... ciotka czepiasz się szczegółów ;):evil_lol: Chodziło o całą nazwę:evil_lol:
A kto późno przychodzi, ten sam sobie szkodzi:eviltong::diabloti:

Posted

wiedziałam ,wiedziałam pewnie wszyscy juz wczoraj wiedzieli tylko każdy sie bał odbioru nagrody;)

ps.szczerze,to nie wedziałam.Przeczytałam wczoraj,ze konkurs to przejzałam kilka str.gdzie mi sie wydawało zaczęło sie pojawiac okreslenie JPG czyli od str.80 do 90 i przeoczyłam:evil_lol:

Posted

[quote name='ona03'][B]togaa :loveu: [/B]wracaj, przehandlowali :placz: [B]Lolcia :loveu:.[/B][/QUOTE]

Ja tam nic nie chcę mówić, ale cicho też nie będę.....to normalnie jakieś pomówienia są.....:evil_lol:

Jak to przehandlowali?:crazyeye: Konkurs uczciwy był:cool3: a nie jakiś tam milion za pusty sms:evil_lol:

Posted

[quote name='rytka']juz po konkursie:obrazic:tez wiedziałam:diabloti:i se pozwole dodać ,ze ok. 2 str. wczesniej padały słowa 'gad' od togga oraz 'jasniepan' od pompon a diuna połaczyła to w jedno:eviltong:[/QUOTE]

[B]togaa [/B]często na Lolcia mówi gad i to połączenie wszystkiego jest ssssuper :evil_lol:.

[quote name='ihabe']a kto tu grał pierwsze skrzypce?;-)[/QUOTE]

jakie skrzypce :evil_lol:, toć mnie słoń na ucho nadepnął :diabloti:.

[B]JPG [/B]:loveu: dbasz o swoja Pańcię, robisz herbatkę i obiadek ;), bo jak nie :cool3:.

Posted

[quote name='Energy']Na pewno dba:multi::evil_lol:[/QUOTE]

Bardzo chciałabym w to wierzyć :lol:.

[quote name='Bjuta']O matko jaki super wątek mam do nadgonienia! Togaa kuruj się!!![/QUOTE]

Witamy nową fankę [B]JPG [/B]:loveu:, to tylko 144 strony, szybko zleci .:evil_lol:

Posted

Co tu sie wyprawia ?!!!!:crazyeye:

To ja walczę z wirusem a Moje 'Lolusiowe" gada mi prawie że przehandlowały. Jakieś roszady wakacyjne, knowania.....?
Zaraz dojdę kto był prowodyrem.....:mad:

Posted

[quote name='togaa']
Zaraz dojdę kto był prowodyrem.....:mad:[/QUOTE]

[B]Togaa[/B] :loveu:, Ty wypoczywaj kochana po chorobie, a nie szukaj winnych:evil_lol:
Albo przynajmniej daj mi chwilę na ucieczkę....:diabloti:

Posted

kurcze, a ja ostatnio zabiegana.... i przegapiłam konkurs.... :placz:

a znałam odpowiedz (w końcu przeczytałam cały watek Lolowy w dwa dni!) :evil_lol:

całuski dla [B]Jaśnie Pana Gada[/B]

Posted

Błagamy...może ktoś pomóc?:-(
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/202712-Spanielkowata-Polly-%28malutka-ok.-10-kg%29-BARDZO-PILNIE-DT-albo-deklaracje-na-hotelik?p=16353386#post16353386"]http://www.dogomania.pl/threads/2027...6#post16353386[/URL]

Posted

[quote name='Smyku']Co prawda konkursu nie wygrałam ale też się ustawiam w kolejkę .
Tylko nie wiem czy nie będę żałować , ponoć gadzina gryzie .[/QUOTE]

[B]Smyczku :loveu: [/B]żałować :cool3:, nigdy w życiu, chyba, że tego, że się tak późno poznało gryzącego [B]JPG, [/B]a gryzie gadzina bardzo delikatnie :cool3:.

[quote name='pom-pon']kurcze, a ja ostatnio zabiegana.... i przegapiłam konkurs.... :placz:

a znałam odpowiedz (w końcu przeczytałam cały watek Lolowy w dwa dni!) :evil_lol:

całuski dla [B]Jaśnie Pana Gada[/B][/QUOTE]

[B]pom-poniku [/B]:loveu: nie było nart w tym roku ??? [B]JPG[/B] na pewno się stęsknił :cool3:.

Posted

Wcale nie tak delikatnie, bo mnie dzisiaj rąbnał tak że poczułam...:cool3:
Zaraz potem były buziaki , tance radości , śpiewy i co tylko żeby zwrócic moja uwagę. A ja obrażona i jak głaz....

Taki jest[B] Lolo[/B]. Gad dożarty, nieustępliwy i tyle....;)

Posted

Od dnia jak zaległam z grypą [B]Lolo[/B] nie złazi z mojego łóżka .Nawet nie wybiega z pimpkami do ogrodu....
Wsciekły na cały Swiat bo to nie na jego temperament takie leżenie. Uwalił mi sie na plecy a że akurat był powód do szczekania, to szczekal mi wprost do bolącej głowy.
Słowna perswazja nie poskutkowała, musialam siłowo no i się Lolo wkurzył...A potem ja.

Ale już się kochamy ,bardzo... bardzo...

Posted

[B]Lolitku :loveu: [/B] kochany, słoneczko moje :loveu:,ciotki opuściły Cię dla jakiejś mikstury :mad:.
Pokazuj ślicznego pycholka, co dziś napsociłeś, zjadłeś togęę :diabloti:.