Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Smyku [/B]! nie wierzę własnym oczom!
I awatarek i zdjęcia....!!! [B]Super ![/B]

[B]Synuś[/B] wygląda słodko . Pewnie to tak dla zmyłki, bo wiadomo jakie są teriery....;):evil_lol:

U nas pogoda zwariowała. Wczoraj,o 21,oo było +1o C i mgła jak mleko.
Dzisiaj na minusie i śnieg...Łeb pęka od tych skoków cisnienia....

Posted

No proszę i [B]kado [/B]wędruje z [B]Lolciem :loveu: [/B]tak go rozreklamujemy, że od razu DS się znajdzie :evil_lol:.
[B]togaa [/B]Twój [B]Niko[/B] nie działa ;).
Gadzina to pewnie już śpi, miziaj go togaa miziaj :evil_lol:.

Posted

Oczom nie wierzę !! Kochana [B]kado[/B] !:loveu:

Zapominam napisać jak to bylo z [B]Orozyme[/B] i Lolytem.
[B]Bubu[/B] przywiozła obie tubki, "moją" i Lolina.
Jak rozpakowywałam pudełeczko,wszystkie kłębiły sie zaciekawione pod nogami a tylko Lolo z podejrzliwą miną wycofywał się w kierunku domu...
Ja każdemu: pastę na palec i w pychol.
Lolo wylazł z domu i też sie załapał . Oj, nie był zadowolony...
A i moje miały głupie miny...? Mamlały i mamlały... a potem okupowały michę z wodą.
Skosztowałam, ale pasta ok. Może na języku trochę jak sproszkowany pumeks.
Nie wiem czemu gady tak cudowały...
Następnego dnia, ja tubkę do ręki a Lolo w nogi i warczy.....No, głupek!
Wypaćkałam swoj palec w kociej saszetce, na to wycisnełam pastę i zlizał wszystko do czysta.
Tubki są mikroskopijne 70 g.. Jak pisałam; 45 zł to zdzierstwo niebywałe!
Niestety, z moich psów tylko mały Pepe załapał sie na kurację i pan Lolo oczywiście, ale on to majętny chłopak !;)

[IMG]http://img560.imageshack.us/img560/543/sam0073c.jpg[/IMG]

[IMG]http://img816.imageshack.us/img816/6237/sam0061.jpg[/IMG]

Posted

Lolito ale się fajnie bawicie:multi:
Na pierwszym zdjęciu to aż wytrzeszczu dostał z wysiłku:evil_lol:normalnie jak pekińczyk:crazyeye::evil_lol:

Super zdjęcia, Togaa ale masz zabawowo w domu:lol:

Posted

[quote name='kado']A cóż te gadziny tam szarpią?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Gadziny wykańczają osobisty pantofel Iwonki, który Lolo przywłaszczył sobie na wakacjach

Siusiu było....

Koo była...

Można kimać dalej....

Posted

No to Iwonka prawie poszła z torbami po wakacjach JPG :loveu: Futro zajumane :cool3:, pantofelek również.....:evil_lol: Doprawdy słodziak z naszego Lolita:loveu:

Zdjęcia bezbłędne :evil_lol: Sio i koo wymiatają...to skupienie :crazyeye: I fotelik Szefuncia....

Posted

No uprzejmie proszę się nie śmiać z Lolusia:mad:tak się chłopak stara no:multi:
Słoneczko kochane tak sam o siebie dba, że i futerko i pantofelek ma:evil_lol:
Ona03 a gdzie drugi jest, dlaczego Loluś nie ma obu?:cool3:

Posted

Coś tu togaa nakłamała :evil_lol:, bo futerko było moje oczywiście /tak się fajnie w nim odśnieżało :evil_lol:/ dopóki Lolcio go nie przywłaszczył :cool3:, a paputki to mojej córci, ale już z nich wyrosła :evil_lol:. Lolcio już załatwił 2 paputki zajączki, te co ciąga z Mikusiem to były pieski, też chyba dostał 2, zostały jeszcze ładne różowe prosiaczki :evil_lol:. Powoli wszystko mi wywozi do BB, może się przeprowadzę ;).
A wypina się Lolcio pięknie, żeby chociaż jednego bobka wystękał :cool3:.

Posted

Fantastyczne zdjęcia, :loveu: ile się można naśmiać patrząc na nie :evil_lol: togaa, Ty to masz wesoło.
Moje psiaki są jakieś zrównoważone. Pokerek to dziadziuś ( nie mylić ze mną , bom ja babcia :evil_lol:), więc Dolarek jakby nawet chciał , to nie ma się z kim pobawić, chyba że z psem w DT takim żywiołkiem jak była Dunia czy Zuńka.

A ja mam sunię w DT.Kiedyś pisałyście ,że mam tu powiadamiać , więc to robię
http://www.dogomania.pl/threads/197230-Dwie-suczki-sparali%C5%BCowane-strachem...-Za-kilka-dni-Mys%C5%82owice.../page30
Jest bardzo milutka ,ale my tęsknimy okrutnie za łysolkiem.

Posted

A teraz zrobię sobie małą prywatę, najwyżej mnie stąd pogonicie.... :-x

Ciotki mam ogromniastą prośbę....Czy nie ma może któraś z Was odsprzedać butelki soku z malin? Ale takiego domowego...Chciałabym dla małej na zimę.
Teraz też gorączka jak zbój ( wyrzynają się górne kły - koszmar :( ) a nie chce jej tak cały czas ładować tymi lekami p/gorączkowymi... Bardzo proszę...:modla:

Posted

kado napisał(a):
A teraz zrobię sobie małą prywatę, najwyżej mnie stąd pogonicie.... :-x

Ciotki mam ogromniastą prośbę....Czy nie ma może któraś z Was odsprzedać butelki soku z malin? Ale takiego domowego...Chciałabym dla małej na zimę.
Teraz też gorączka jak zbój ( wyrzynają się górne kły - koszmar :( ) a nie chce jej tak cały czas ładować tymi lekami p/gorączkowymi... Bardzo proszę...:modla:

poszperam,może jeszcze coś mam i dam znać.Na pieluchy dla Lolinka.

Posted

[quote name='Smyku']Iwonko , jak tulipanki nie zakwitną to o następny bazarek poproszę .

Jak nie zakwitną to już nikt nie kupi u mnie kwiatków :placz:.

kaduniu ja dopiero posadzilam malinki w listopadzie.
togaa a może Agnieszka która robiła bazarek malinkowy ma soczek ???

A teraz zapraszam na bazarek Pokerkowy, miała wstawiać tu wszystkie linki i co :mad:.

http://www.dogomania.pl/threads/198273-By-Amisia-mogła-chodzić-popatrz-za-3-zł-na-zwierzęta-z-mojej-podróży.Do-23.12.g.22

Posted

Malutka jest cudna! A najgorzej że w schronie, a to szczeniul....Ech...

A tak wyglada zycie codzienne w domu, który zszedł na psy....

Jeden malutki,niebieski pantofel,a tyle radości...