Poker Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Obie kobity płakały, jedna z żalu ,a druga ze szczęścia. A mnie zaszczyt kopnął, bo Lolek dał się nawet mi pogłaskać i chyba musnął jęzorkiem po ręce , którą kiedyś dziabnął. Quote
Poker Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 moni12, ten z warkoczem to FACET pełną gębą. Quote
Energy Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Poker']Obie kobity płakały, jedna z żalu ,a druga ze szczęścia. A mnie zaszczyt kopnął, bo Lolek dał się nawet mi pogłaskać i chyba musnął jęzorkiem po ręce , którą kiedyś dziabnął.[/QUOTE] Koniec świata, złagodniał Loluś:loveu: A która z żalu, która ze szczęścia?:evil_lol: [quote name='ona03']Ja za gadem :cool3: w życiu :evil_lol: wtulił się w [B]togę [/B]:loveu: i miał nas w nosie. Ja mu dam wakacje :evil_lol: niech no on tylko przyjedzie, będzie kopał grządki aż się będzie kurzyło :evil_lol:, wykopie wszystkie tulipany ;) jak będzie chciał wrócić niewdzięcznik jeden :mad:.[/QUOTE] Jakoś Ci nie wierzę, że nie będziesz:cool3:no niewdzięcznik straszny z niego:evil_lol: [quote name='ona03'][B]Energy [/B]gdzie są Twoje tulipany :evil_lol:.[/QUOTE] :obrazic: No już teraz wiem, że nie mam:sweetCyb::sweetCyb::evil_lol: Quote
moni12 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Kochane jesteście cioteczki na tym Lolusiowym wątku. Poker patrz Ona03 nie przyznała się co zrobiła z yorkowym facetem!Warkocze mu zapletła:crazyeye: Przy Waszych komentarzach uśmiechnęłam się, chociaz do śmiechu dzis mi nie jest. Odszedł za TM Lisek , Poker wie o czym piszę.Rycze cała niedziele,ale Wy wywołałyście u mnie uśmiech przez łzy ,ale zawsze to coś. Pozdrawiam Was . Quote
kado Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [B]Lolo :loveu:[/B] i jak tam na "starych śmieciach"? Jak tam spotkanie z[B] Pepelkiem [/B]no i przede wszystkim z kłotą? [B]Oneczka[/B] pewnie dzisiaj makijaż będzie robić intensywniejszy, bo po przeryczanej nocy trzeba będzie ukryć to i owo:evil_lol: [B]Togaa[/B] już pewnie cała w skowronkach ze szczęścia, że synuś powrócił...ale już lepiej nic nie piszę,bo znowu mi się oberwie :mad::evil_lol: Quote
togaa Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Jeszcze nie wiem czy sie cieszę ?;) Muszę się na nowo nauczyc żyć w domu z[B] 5 psam[/B]i i[B] 4 kotami. [/B]Łatwo nie jest ! [B]Oneczko3[/B]! te pieluchy sa b e z n a d z i e j n e !!!! [B] Lolino[/B] oczywiscie kilkakrotnie startował w nocy do mojego łóżka i za każdym dzielnie odpierałam atak.;) Rano otwieram oczy, a tu na mojej koldrze Lolusiowa pielucha a on sam goły jak turecki świety! Cholera jasna, może by te 4+ jednak wypróbować? Quote
kado Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Poker']Obie kobity płakały, jedna z żalu ,a druga ze szczęścia. A mnie zaszczyt kopnął, bo Lolek dał się nawet mi pogłaskać i chyba musnął jęzorkiem po ręce , którą kiedyś dziabnął.[/QUOTE] [B]Poker[/B] to Cię kochana zaszczyt kopnął...muśnięcie jęzorkiem po ręce i to przez samego [B]JPG[/B] :loveu: no no..bezcenne:) A swoją drogą 2 płaczące kobity na drodze....będzie padało,oj będzie padało:razz::evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='moni12']Kochane jesteście cioteczki na tym Lolusiowym wątku. Poker patrz Ona03 nie przyznała się co zrobiła z yorkowym facetem!Warkocze mu zapletła:crazyeye: Przy Waszych komentarzach uśmiechnęłam się, chociaz do śmiechu dzis mi nie jest. Odszedł za TM Lisek , Poker wie o czym piszę.Rycze cała niedziele,ale Wy wywołałyście u mnie uśmiech przez łzy ,ale zawsze to coś. Pozdrawiam Was .[/QUOTE] Moni, ten "Lisek"? maleńki sparaliżowany biedak, ten od Bubu? Ojej jak mi przykro, taki maleńki, miał śliczną mordkę i takie smutne oczka :-( Quote
togaa Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [B]Lolus i Lisek[/B] to to samo schronisko.Podobne początki. I jeden i drugi ratowany przez[B] bubu[/B] i dziewczyny. Lolkowi sie udało.... Kosztowalo to ogromną ilośc energii, zaangazowania,czasu i cięzkiej pracy wielu osób,pieniędzy... Ale się udalo ! Dlatego tak bardzo żal [B]Liska.[/B] [B] Iv[/B]..spokojna Twoja głowa.;) Na wiosnę śladu po obu pakach jedzonka nie będzie.To ilośc w sam raz na 6 m-cy. Po Acanie Lolo ma koopska nieduże, co w jego przypadku ma znaczenie. Pielucha ma ograniczona pojemnośc..;) Lolino jakiś nieswój. Nie szuka mojego towarzystwa, panem to już w ogóle się nie interesuje, Chyba dopiero teraz do niego dociera, że wakacje sie skończyły...:roll: Quote
moni12 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Iv_']Moni, ten "Lisek"? maleńki sparaliżowany biedak, ten od Bubu? Ojej jak mi przykro, taki maleńki, miał śliczną mordkę i takie smutne oczka :-([/QUOTE] tak kochana to ten Lisek. Toga widzę,ze juz odpisała, więc już Iv wiesz,ze to ta bieda z tymi "płaczącymi" oczkami. Quote
ona03 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Szkoda [B]Lisia :(, Lolcio [/B]miał więcej szczęścia. [B]moni12 , [/B]przecież już dawno [B]Energy :mad: [/B]nazwała mojego Czikusia '' starym indianinem'' :cool3:. Muszę coś wymyslić na jej laski :evil_lol:. [B]Lolusiu :loveu: [/B]gdzie jesteś gadzino, jakoś tu pusto :roll:. Quote
moni12 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Nie nie pusto ja znów jestem.;) A i tradycyjnie zaryczana, bo dostałam wieść ze schronu,w którym byłam w piątek i tuliłam chyba najmniejszego szczeniaczka, ze w niedzielę odszedł za TM.Kurcze cioteczki mam żal do siebie . Fakt nie mam możliwośći metrażowych i yorczyce ,która gryzie wszystko i wszystkich co wykracza poza mną ,jej panem i synem.Z mężem oboje pracujemy ,ale mogłam próbować wziąć Okruszka chociaż na 2 tyg. podhować go . A tak juz go nie ma. A Cziko i Lolus są cudni. Quote
kado Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [B]Lolo[/B]:loveu::loveu::loveu:pięknoto co u Ciebie słychować? Quote
togaa Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Tej nocy nie mialam juz siły walczyc z Lolem i wygodnie wyspał sie w moim łóżku.;) Dalej kombinuję z pieluchą. Do srodka dokładam damskie panty. Lolino nie chce wychodzic do ogrodu beze mnie. Całe stado sie opala, a Lolo okupuje w samotności moje łóżko. Smutny jakis, zamyślony.... Quote
rytka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Lolo juz teraz lepiej sie togaa piluje co by znowu jej nie zgubić,pozatym moze słyszał cos o tych dzikach co to grasują w Bielsku wchodzą na posesje, do ogrodu ,jakiegos psa nieżle poturboowały podobno i sie boi Lolus ....:look3::ghost_2: Quote
moni12 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 A może Ona03 za bardzo Lolusia goniła do prac ogrodowych i szykowania roslinek na bazarek i chłopak ma teraz uraz do ogrodu.:diabloti: Quote
kado Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Cioteczki pamiętajcie o trwającym dla[B] JPG[/B] :loveu: bazarku: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194282-Jesienno-zimowy-Lolu%C5%9B-zaprasza-do-krainy-maluszka-do-24.10.2010r[/URL]. Podbijcie go czasem:modla: Quote
kado Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='moni12']A może Ona03 za bardzo Lolusia goniła do prac ogrodowych i szykowania roslinek na bazarek i chłopak ma teraz uraz do ogrodu.:diabloti:[/QUOTE] Tiiaaaa...na pewno:razz: U [B]oneczki[/B] kawka z filiżanki,ciasteczka na talerzyku,towarzystwo Indianina, a nie ciężka praca w ogrodzie. Tam porządku pilnował [B]Ruda Maupa[/B] (nawiasem mówiąc mój ulubieniec:evil_lol:) Quote
moni12 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='kado']Tiiaaaa...na pewno:razz: U [B]oneczki[/B] kawka z filiżanki,ciasteczka na talerzyku,towarzystwo Indianina, a nie ciężka praca w ogrodzie. Tam porządku pilnował [B]Ruda Maupa[/B] (nawiasem mówiąc mój ulubieniec:evil_lol:)[/QUOTE] O to cioteczka Kado widziała tylko te zdjęcia kiedy po ciężkiej pracy Lolus odpoczywał. A te cioteczko gdzie z Indianinem musiał pilnowac wykopanych pewno przez niego cebulek na bazarek?:evil_lol: Quote
ona03 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 . [IMG]http://img411.imageshack.us/img411/9437/pict0226a.jpg[/IMG] Skąd ja ja znam ???? [IMG]http://img229.imageshack.us/img229/841/pict0227a.jpg[/IMG] Dlaczego uciekła :crazyeye: muszę ja dogonić :evil_lol: [IMG]http://img524.imageshack.us/img524/405/pict0228a.jpg[/IMG] Mam Cię :multi:/ale błysk w oku :evil_lol:/ Quote
togaa Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [IMG]http://img251.imageshack.us/img251/3558/dsc00595v.jpg[/IMG] Nareszcie na fotelu Szefa..! Quote
Energy Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ale się cieszy:lol: [url]http://img524.imageshack.us/img524/405/pict0228a.jpg[/url] Quote
kado Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Piękne zdjęcia...a to, na którym[B] Loluś :loveu:[/B] przeszczęśliwy przytula się do[B] togi...[/B]aż się łza w oku kręci:loveu: [B]Oneczko [/B]dlaczego nie wzięłaś ze sobą[B] Rudej Maupy[/B]:loveu: biedaczek pewnie sam w domu płakusiał...:evil_lol: Quote
Smyku Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Basiu i nie mów więcej razy , że nie kochasz gadziny . Oba pysia szczęśliwe i uśmiechnięte . Wyprzytulaj mocno proszę cięciunia . Quote
Recommended Posts