ona03 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='ick']A te kubraki to intuicyjnie- na odległość dla LOTKA SZYTE BYŁY... Opłacało się wygłada super!!! Sto lat jubilatowi życzę...a piłeczka też się podoba...pozdr.[/QUOTE] Witamy cioteczkę [B]ick :loveu: [/B]u [B]Lolcia. [/B]Kubraczki super, jakby ktoś zdjął miarę z [B]JPG :loveu:.[/B] Lolcio potrzebuje kubraczka bo nie ma wcale podszerstka tylko cieniutkie włoski i jak zmoknie to od razu jest cały mokry i trzęsie się z zimna. Taki delikatny ten Nasz [B]Lolcio.[/B] [B]Czikuś [/B]dziękuje za życzenia :loveu:. Quote
kado Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Cioteczki potrzebuję instruktarzu do wstawiania zdjęć...błagam:) Quote
togaa Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Kubraczki cude ! Do czerwonego doszyję wielkie, czarne kropy....Baaardzo dziekuję obu Cioteczkom! A kosmaty [B]Teodor[/B] to nowe moje zmartwienie.Schroniskowy zbieg. Nie ma jeszcze wątku. Trafił do schronu z interwencji, ale nie pobył w nim długo. Zwiał tego samego dnia, mimo podanych środków uspokajających i dzień pózniej wrócił do miejsca skąd go zabrano. Czyli pod blok przy którym koczował ponad 2 tyg, dokarmiany przez mieszkańców. Zal go było ponownie odstawiać do schronu z którego tak desperacko nawiał i po kolejnej łapance zamiast do schronu pojechał do [B]DT u Irenki.[/B] Jest przerażony, brudny, śmierdzący. Skóra i kości. Psychiczny wrak. Ale przy tym łagodny i poczciwy. Z wyglądu bardzo przypomina francuskie gończe psy nizinne jak np. Basset griffon vendeen. Będzie przy nim dużo pracy. Ech, szkoda gadać.... Ciocia [B]Ona3[/B] obiecała wstawić zdjęcia [B]Teo[/B], które jej wysłałam mm-sem;) Quote
ona03 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Obiecała, obiecała i nic tu nie działa :mad:. [IMG]http://img691.imageshack.us/img691/5775/dsc00261l.jpg[/IMG] [IMG]http://img409.imageshack.us/img409/7002/dsc00262v.jpg[/IMG] Śliczny ten [B]Teodorek[/B] tylko jak go oswoić. [B]Kado[/B] przepraszam, ja jestem blondi :evil_lol: jeżeli chodzi o wstawianie, ja tylko zakańczam. Quote
christoph Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [video=youtube;pjPkaweNZto]http://www.youtube.com/watch?v=pjPkaweNZto[/video] Quote
ona03 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Znalazłam [B]Lolciowego [/B]klona w Pszczynie [IMG]http://images8.fotosik.pl/375/30a983685838526c.jpg[/IMG] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/188198-Leoś-od-zbieraczki-potrzebuje-natychmiast-dt-lub-ds...-Pszczyna[/URL] Quote
Energy Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Rzeczywiście jak Loluś:crazyeye::loveu: Ona03 ale psiaki się cieszą na Twój widok:multi:a Loluś skacze:crazyeye:na filmiku widać jak pięknie się porusza, biega:loveu: Quote
togaa Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 No właśnie, właśnie. Ze [B]Cziko[/B] sie cieszy to rozumiem , ale [B]Lolus[/B] mógłby być bardziej powściągliwy.....:eviltong: I te jego biegi wielkim pędem i skoki. :lol:Cały Lolo ! . Energia i temperament. [B]Kado[/B] Kochana, ja też noga wstawiennicza. Dziecko mnie wprawdzie ostatnio edukowało,ale utknęłam przy próbie zmniejszania zdjęć....:mad: A o Pszczyńskiej, szczelnej kopii Lolka nic nie powiem...bo co tu mówić. Brać i kochać.... Quote
anetek100 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 padłąm golądając ten filmik, jak Cziko sobie przeszedł hehe między szczebelki, ten kuperek Lilcia no i skoki to już w ogóle hehe ubaw po pachy;) Quote
ona03 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Psiaki cieszą się baaaaaaaaaaardzo i torby przeszukują :evil_lol:, najbardziej Ruda Maupa ale nie mógl uczestniczyć w powitaniu :cool3:. Czikuś raz, jak miał chyba rok skoczył do pańci ,tam jest ze 120 cm :crazyeye: szaleniec jeden. Od tamtej pory uważamy. Lolcio też był za barierką dlatego została osiatkowana, chciał pogadać z Ruda Maupą :evil_lol: A kuperek [B]Lolcia [/B]wcale nie pasuje do reszty ;), przód ma taki "Pudzianowaty" :evil_lol: napakowany a tył chudziutki, nóżki patyczkowate i łeb wielki jak wiadro :evil_lol:, jak mawia [B]togaa. I jest najcudniejszy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.[/B] Quote
togaa Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Oj, tak, tak.... Łebsko , to [B]Lolo[/B] ma konkretne , no i oczywiście że jest najcudniejszy ...!!!!!:loveu: A na nóżki tylnie to prosze nie nadawać....! Nie trzeba mu było robic higienicznej fryzurki do gołego , to by miał na łapinach te swoje piórka.:razz: A tak, jak taki łysy, to i wszystko widać że tyły marne i nie pasujące... Uciekam, bo mnie zaraz Ciocia[B] Ona3[/B] pogoni .....:eviltong: Quote
kado Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [B]Lolunio[/B] nasze ukochane....najpiękniejsze z najpiękniejszych serdunio:) Quote
Figu Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Cioteczki, a czy paczka z pieluszkami doszła? Bo nie wiem czy już się zacząć awanturować w sklepie.. Quote
togaa Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Nie Figu. Nic nie przyszło. Jeśli zamawiałaś w sklepie fabrycznym w Toruniu, to oni tacy szybcy do wysyłki nie sa. Quote
Figu Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 no tak, tak myślałam..a dodzwonić się do nich to cud się musi stać.. A Lolo w potrzebie! Quote
togaa Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Nic pilnego, bo [B]Lolo [/B]na wakacjach u Cioci [B]Ona3[/B], tak więc pieluchy i tak poczekają u mnie do jego powrotu....:razz: Quote
Energy Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='togaa']Nic pilnego, bo [B]Lolo [/B]na wakacjach u Cioci [B]Ona3[/B], tak więc pieluchy i tak poczekają u mnie do jego powrotu....:razz:[/QUOTE] Którego na pewno już się nie możesz Togaa doczekać:multi::multi::multi: Quote
togaa Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Taaa..... marzę o tej kuli u nodze dniami i nocami. !!! :mad: Ciociu [B]Energy[/B] ? A może [B]Lolo[/B], piekna, złotą, polska jesienią nacieszy sie w Twoim ogródku? ;) Rozruszał by trochę Twoje [B]stare panny..[/B]....:evil_lol: Quote
ULKA12 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Szczególnie podobała mi się wizja z tymi starymi pannami jak je Lolo rozrusza i te spadające moherowe bereciki... Quote
Energy Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='ULKA12']Szczególnie podobała mi się wizja z tymi starymi pannami jak je Lolo rozrusza i te spadające moherowe bereciki...[/QUOTE] O przepraszam moje suńki nie mają żadnych berecików:mad::mad::mad: I wcale nie są takie stare:eviltong::evil_lol:jedna przypominam, że jest mamusią, więc nie może być starą panną:lol:pozostałe niestety będą zawsze, bo inaczej grozi mi eksmisja z domu:diabloti::evil_lol: Togaa one by tego Twojego ukochanego zasiurańca zjadły:cool3:wcale gościnne nie są co zostało ostatnio sprawdzone:razz:sterroryzowały nawet labka, dobrze, że to był labek-facet i do tego dżentelmen:loveu:a yorczka się bała w ogóle ruszać :cool3: Quote
ona03 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [B]togaa [/B]:evil_lol: ale masz pomysły :evil_lol: A jak [B]Lolcio [/B]zasmakuje wakacji u [B]Energy [/B]z jej dziewczynami z wyższej sfery to nie będzie chciał przyjechać do mnie :cool3:. U mnie same chłopaki i jeszcze jeden chce [B]Lolina [/B]pożreć. Zaplaczę się jak [B]JPG [/B]nie będzie chcial przyjechać :placz:. Quote
togaa Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 [quote name='ULKA12']Szczególnie podobała mi się wizja z tymi starymi pannami jak je Lolo rozrusza i te spadające moherowe bereciki...[/QUOTE] Dobre..., dobre...! [B]Ona3![/B] No widzisz ? Nie chcą go u karakułow ! :shake: Nikt go nie chce.:-( Półtora roku stale wystawiane Allegro. [B]Feliksik[/B] ile sie naogłaszała ? I nic !:-( Quote
Energy Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 O rany:crazyeye:Togaa to nie prawda, że nie chcą:placz: Ona03 ratuj:placz: Quote
ona03 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Bo [B]Lolcio [/B]to trudny przypadeczek ;) Ty wiesz coś o tym i ja też wiem. Ciężko bedzie znależć kogoś, kto będzie chciał poświęcić mu czas, duuuuuuuuuużo czasu. Do mnie pieluszki i chusteczki doszły, ale to chyba [B]bubu [/B]zamawiała. Jedzonko też jeszcze mamy bo od początku mieszam [B]Lolciowi [/B]jego Acanę z Eukanubą [B]Czika[/B] żeby starczyło do końca pobytu ;) ale kiedy koniec :evil_lol: nie wiadomo ;). [B]Ula [/B]jak kapiel suni ???? Quote
togaa Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Koniec pobytu będzie , jak [B]Lolo u[/B]zbiera grosiki na transport.;) Na razie pojechał na kredyt, a wróci chyba per pedes... Autostradą [B]A- 4[/B] pod prąd. Tak, to zamówienie [B]bubu[/B] bo [B]figu[/B] zamawiała na mój adres. Quote
Recommended Posts