Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny przepraszam ale nie zdążyłam jeszcze zrobić bazarku imiennego a w tej chwili do wtorku mam dostęp do dogo tylko na telefonie więc nie dam rady tego zrobić. Ale obiecuję uwinąć się z tym jak najszybciej jak tylko wrócę do domu. 

Trzymam kciuki za dzisiejszą podróż i szybką aklimatyzację w nowym miejscu :)

Posted

Jestem jestem. Dzień był bardzo intensywny :)

Psiak cudowny, przekochany, przywitał mnie u bramy u Jamora, a ja w pierwszej chwili nawet nie wiedziałam, że to on, myślałam, że to jakiś rezydent sobie biega po posesji. Zadomowił się tam wspaniale, mam wrażenie, że on bardzo pragnie mieć swoje miejsce na ziemi.

W samochodzie był bardzo bardzo grzeczny, nawet zasnął na trochę.

W nowym miejscu trochę zdenerwowany, tym bardziej, że został obszczekany przez stado kolegów, ale mam nadzieję, że dojdzie szybko do siebie i dobrze się tam poczuje.

Jest bardzo łagodny, i do ludzi i do innych zwierząt. Naprawdę piękny przytulasty młody pies - Jamor ocenił go na mniej niż rocznego psiaka. Ząbki ma śnieżnobiałe. Powinien szybko znaleźć rodzinę, która go pokocha, bo jest cudowny :) 

Ciekawe, czy uda mi się wstawić zdjęcia..

20160619_114607_resized.jpg

20160619_120148_resized.jpg

Posted

Jeszcze jedno przyszło mi do głowy, co może świadczyć o tym, że był wyrzucony z samochodu. Jak dojechaliśmy do nowego hotelu, on nie chciał wysiaść z samochodu! Zapierał się z całych sił. Musiałam go wynieść na rękach.. :(

Posted

Sprawdziłam konto, doszła wpłata 15 zł od mdk i z jakiegoś nieznanego konta 50 zł - pewnie od p. Moniki - wielkie dzięki :) :) Już aktualizuję na pierwszej stronie.