Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już pisałam na wątku bazarku imiennego, i tylko tu powtórzę, że poproszę Sylwię o podsumowanie kosztów.

Cieszę się, że dziś już nie tak gorąco, na pewno łatwiej znieść psince taki zabieg :)

Posted
2 minuty temu, agat21 napisał:

No dawajcie kobiety te wiadomości! Ja nie będę wychodzić przed szereg ;)

Ja jeszcze nic nie wiem (aktualnego ;)) a już coś wiadomo?! ;)

Posted
1 minutę temu, agat21 napisał:

No dawajcie kobiety te wiadomości! Ja nie będę wychodzić przed szereg ;)

?????? Jakie  kobiety?  Jakie  wiadomości?  Agat,  jak coś  wiesz,  to wyjdź  przed ten szereg :) 

Posted

No to nie bijta, tylko słuchajta: Czaruś pojechał do domu!!!! Konfirm, dowiedz się kochana szczegółów z pierwszej ręki, czyli z domku już czarusiowego :) Pięknie proszę. 

Posted

Czyli jednak, suuuper! :) :) :) :)

Co do znajomości to chyba wkradło się nieporozumienie - z tego co mówiła mi auraa przez telefon to nowy dom jest znajomymi Krysi ale nie "naszej" konfirm, tylko znajomej aury :) Poczekajmy na aurę, ona nam na pewno napisze wszystkie szczegóły :)

Ależ się cieszę!! :)

Posted

Oj, ale namieszałam! Przepraszam,dopiero teraz uświadomiłam sobie, że chodzi o znajomych Twojej imienniczki :D No to aura napisze więcej. Na razie wiem tyle, że cudowni ludzie zainteresowali się Czarusiem, stracili swojego psiaka kilka miesięcu temu i przyszedł czas na zapełnienie pustki. Mieli Czarusia tylko obejrzeć, ale miłość od pierwszego wejrzenia i dobre wrażenie, jakie zrobili na Sylwii spowodowały, że Czaruś pojechał..

Posted

A ja co prawda nie znam wielu Kryś ale za to jedna z tych które znam to moja własna siostra ;)

Ja jeszcze wiem, że Czaruś zamieszkał w wielopokoleniowej rodzinie, dom z ogrodem z tego co pamiętam :) Państwo mieli bardzo dobre "referencje" zarówno od Krysi jak i Sylwii (już po wstępnej rozmowie telefonicznej) - pewnie dzięki temu tak błyskawicznie się wszystko potoczyło :)

Posted

No,  to wszystko wyjaśnione :)).  Też się  bardzo  cieszę z domu Czarusia i wiem, że  będzie  mu dobrze.  Znajomi każdej Krysi,  dadzą  dobry dom psu,  bo wszystkie Krysie  przyjaźnią się  tylko ze zwierzolubami :).