agat21 Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Foty naszego psiula z nowego miejsca i już zakumplowanego z towarzystwem ;) ;) ;) ... niestety za wielkie :( muszę powalczyć ze zmniejszaniem może jak będą zdjęcia, to ktoś Czarusia odwiedzi.. Quote
konfirm31 Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Odwiedzam i bez zdjęć. Ale chętnie je zobaczę ;) Quote
konfirm31 Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 I ja dziękuję za zdjęcia :). Mam nadzieję, że moje 50 zł (wpłacone na konto Marysi) , już dotarło. W nowym miesiącu, też postaram się coś wyskrobać dla Czarka :). Quote
auraa Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Rozmawiałam wczoraj z Sylwia, mówiła że zakumplowal się z sunia, którą widać na drugim zdjęciu Quote
agat21 Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 8 godzin temu, konfirm31 napisał: I ja dziękuję za zdjęcia :). Mam nadzieję, że moje 50 zł (wpłacone na konto Marysi) , już dotarło. W nowym miesiącu, też postaram się coś wyskrobać dla Czarka :). Marysia pisała, że dotarło :) Z góry dzięki za wsparciowe plany :) Przydadzą się na oporządzenie antyrobalowe i szczepienne psiaka :) Quote
Marysia R. Posted June 22, 2016 Author Posted June 22, 2016 Już jestem z powrotem :) I od razu zapraszam TUTAJ - na bazarek imienny dla naszego młodzika :) O 20.06.2016 o 09:17, agat21 napisał: Jeszcze jedno przyszło mi do głowy, co może świadczyć o tym, że był wyrzucony z samochodu. Jak dojechaliśmy do nowego hotelu, on nie chciał wysiaść z samochodu! Zapierał się z całych sił. Musiałam go wynieść na rękach.. :( A to ciekawe bo jak ja go przywiozłam do Jamora to chciał wysiadać już "teraz, zaraz, natychmiast", jeszcze zanim zdążyłam odpiąć go od pasów. Widocznie spodobało mu się u Jamora ;) Krysiu kasa od Ciebie jak najbardziej dotarła, pisałam o tm jeszcze przed wyjazdem :) Nie dostałam za to agat Twojego numeru konta, nie wie czy nie wysyłałaś czy po prostu nie dotarł? Tak czy inaczej poproszę o niego żebym mogła przekazać kasę od konfirm a za chwilę też utarg z bazarku :) Quote
konfirm31 Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Czyli wszystko ok :) . Agat, ja też poproszę o nr Twojego konta na pw. , bo będę miała Czarka na uwadze. Na bazarek, zaraz powędruję:) Quote
agat21 Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Dzięki Wam bardzo, zaraz podeślę numer konta na pw. Sylwia mi napisała, że odrobaczenie bierze na siebie :) Quote
agat21 Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Aura, masz wieści o psince? Jak nie, to jutro pomęczę znowu Sylwię ;) Quote
auraa Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 NIe ,nic nowego, Sylwia była z psami bardzo zajęta i w hałasie . Powiedziała, że sama w tygodniu zadzwoni a jak nie ma wiadomości to znaczy, że jest ok. Psiak się zadomowił i dogaduje się z kolegami. Najchętniej bawi się z sunią owczarka na jamniczych łapach. Zadzwoń Agata jeśli mozesz..... Quote
Marysia R. Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 Kochani przypominam o bazarku imiennym, zaglądnijcie tam bo straszne pustki, podrzucanie mile widziane: http://www.dogomania.com/forum/topic/336058 :) Quote
agat21 Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Wczoraj wpłynęła od Marysi wpłata konfirm w wysokości 50 zł. Bardzo dziękuję i zaraz wrzucam w rozliczenie. Quote
auraa Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Pusto u chłopaka. Prawdopodobnie w poniedziałek zostanie pozbawiony męskości. Jest bardzo grzeczny, bezkonfliktowy i trochę wystraszony. Jest wspaniały w stosunku do dzieci a na koty nie reaguje. Quote
Marysia R. Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 15 minut temu, auraa napisał: Pusto u chłopaka. Prawdopodobnie w poniedziałek zostanie pozbawiony męskości. Jest bardzo grzeczny, bezkonfliktowy i trochę wystraszony. Jest wspaniały w stosunku do dzieci a na koty nie reaguje. Super! To jak się już pozbędziemy "nabiału" ;) to będzie można zacząć ogłaszać chłopaka :) Przydał by się jeszcze kilka lepszych zdjęć, myślicie, że p. Sylwi uda się jakieś cyknąć? Quote
konfirm31 Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Super :). To teraz piękne zdjęcia, ogłoszenia(mogę wykupić na bazarku Kejciu i Ziutki, tylko żeby ktoś napisał teksty) i......... do domku :) Quote
auraa Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 4 godziny temu, Marysia O. napisał: Super! To jak się już pozbędziemy "nabiału" ;) to będzie można zacząć ogłaszać chłopaka :) Przydał by się jeszcze kilka lepszych zdjęć, myślicie, że p. Sylwi uda się jakieś cyknąć? Sylwia robi zdjęcia. Wejdź na fb na "Pensjonat pod brzozami" Wiele sie tam dzieje :) Quote
agat21 Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Przepraszam, że pojawiam się teraz rzadko, tyle, żeby poinformować o wpłatach, ale mam prawdziwy młyn w robocie i poza. Może zdjęcia od Sylwii z fb uda się przerzucić tutaj? Mam nadzieję, że kastracja przebiegnie bez problemowo i psinka będzie gotowa do domu. :) Auro, czy Sylwia podawała Ci mniej więcej koszty kastracji u jej weta? Tylko sprawa smyczy trochę mnie martwi - on nie umie chodzić na niej. Gdyby miał iść do mieszkania, a nie domu z ogrodem do latania luzem, dobrze by było, żeby to opanował. Sylwia widziała jego reakcję na smycz, myślę, że zadziała, żeby go z nią oswoić w razie konieczności. Quote
auraa Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Na pewno. Bezika też uczyła. Na temat kosztów kastracji nie rozmawiałyśmy. Sylwia ma młyn z psami i jeszcze dziecko sie jej pochorowało. Quote
agat21 Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 O 24.06.2016 o 12:33, agat21 napisał: Wczoraj wpłynęła od Marysi wpłata konfirm w wysokości 50 zł. Bardzo dziękuję i zaraz wrzucam w rozliczenie. Z jakiegoś powodu niektóre edycje mi się nie zapisują wrrr.. Właśnie zauważyłam, że post rozliczeniowy pozostał bez zmian. Spróbuję jeszcze raz. Quote
Marysia R. Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 Wchodziłam na fb Pensjonatu, zdjęcia psiaków bardzo ładne ale naszego delikwenta nie wypatrzyłam :) Przegapiłam czy po prostu jeszcze nie miał sesji? Na szczęście nauka chodzenia na smyczy powinna pójść w miarę bezproblemowo, to jeszcze młodzik, myślę, że szybko załapie o co chodzi :) Quote
auraa Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Mały prawdopodobnie jeszcze nie miał sesji. Sylwia przesłała Agacie takie robocze zdjęcia. Quote
auraa Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Cicho u małego. ....... Dzis został wykastrowany. Już jest zaszczepiony i wysterylizowany. Kastracja chyba ok.140zł do tego szczepienia i jeszcze czip przy okazji kastracji. Cioteczki, prosze o pomoc dla małego!!!! Quote
Recommended Posts