Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foty naszego psiula z nowego miejsca i już zakumplowanego z towarzystwem ;) ;) ;)

... niestety za wielkie :( muszę powalczyć ze zmniejszaniem

może jak będą zdjęcia, to ktoś Czarusia odwiedzi..

Posted

I ja dziękuję za zdjęcia :).

Mam nadzieję,  że  moje 50 zł (wpłacone  na konto Marysi) ,  już dotarło. W nowym miesiącu,  też postaram się  coś  wyskrobać dla Czarka :). 

Posted
8 godzin temu, konfirm31 napisał:

I ja dziękuję za zdjęcia :).

Mam nadzieję,  że  moje 50 zł (wpłacone  na konto Marysi) ,  już dotarło. W nowym miesiącu,  też postaram się  coś  wyskrobać dla Czarka :). 

Marysia pisała, że dotarło :) Z góry dzięki za wsparciowe plany :) Przydadzą się na oporządzenie antyrobalowe i szczepienne psiaka :) 

Posted

Już jestem z powrotem :) I od razu zapraszam TUTAJ - na bazarek imienny dla naszego młodzika :)

O 20.06.2016 o 09:17, agat21 napisał:

Jeszcze jedno przyszło mi do głowy, co może świadczyć o tym, że był wyrzucony z samochodu. Jak dojechaliśmy do nowego hotelu, on nie chciał wysiaść z samochodu! Zapierał się z całych sił. Musiałam go wynieść na rękach.. :(

A to ciekawe bo jak ja go przywiozłam do Jamora to chciał wysiadać już "teraz, zaraz, natychmiast", jeszcze zanim zdążyłam odpiąć go od pasów. Widocznie spodobało mu się u Jamora ;)

Krysiu kasa od Ciebie jak najbardziej dotarła, pisałam o tm jeszcze przed wyjazdem :) Nie dostałam za to agat Twojego numeru konta, nie wie czy nie wysyłałaś czy po prostu nie dotarł? Tak czy inaczej poproszę o niego żebym mogła przekazać kasę od konfirm a za chwilę też utarg z bazarku :)

Posted

NIe ,nic nowego, Sylwia była z psami bardzo zajęta i w hałasie . Powiedziała, że sama w tygodniu zadzwoni a jak nie ma wiadomości to znaczy, że jest ok.  Psiak się zadomowił i dogaduje się z kolegami. Najchętniej bawi się z sunią owczarka na jamniczych łapach. Zadzwoń  Agata jeśli mozesz.....

Posted

Pusto u chłopaka. Prawdopodobnie w poniedziałek zostanie pozbawiony męskości. Jest bardzo grzeczny, bezkonfliktowy i trochę wystraszony. Jest wspaniały w stosunku do dzieci a na koty nie reaguje.

Posted
15 minut temu, auraa napisał:

Pusto u chłopaka. Prawdopodobnie w poniedziałek zostanie pozbawiony męskości. Jest bardzo grzeczny, bezkonfliktowy i trochę wystraszony. Jest wspaniały w stosunku do dzieci a na koty nie reaguje.

Super! To jak się już pozbędziemy "nabiału" ;) to będzie można zacząć ogłaszać chłopaka :) Przydał by się jeszcze kilka lepszych zdjęć, myślicie, że p. Sylwi uda się jakieś cyknąć?

Posted
4 godziny temu, Marysia O. napisał:

Super! To jak się już pozbędziemy "nabiału" ;) to będzie można zacząć ogłaszać chłopaka :) Przydał by się jeszcze kilka lepszych zdjęć, myślicie, że p. Sylwi uda się jakieś cyknąć?

Sylwia robi zdjęcia. Wejdź na fb na "Pensjonat pod brzozami" Wiele sie tam dzieje :)

Posted

Przepraszam, że pojawiam się teraz rzadko, tyle, żeby poinformować o wpłatach, ale mam prawdziwy młyn w robocie i poza. Może zdjęcia od Sylwii z fb uda się przerzucić tutaj? Mam nadzieję, że kastracja przebiegnie bez problemowo i psinka będzie gotowa do domu. :) Auro, czy Sylwia podawała Ci mniej więcej koszty kastracji u jej weta?

Tylko sprawa smyczy trochę mnie martwi - on nie umie chodzić na niej. Gdyby miał iść do mieszkania, a nie domu z ogrodem do latania luzem, dobrze by było, żeby to opanował. Sylwia widziała jego reakcję na smycz, myślę, że zadziała, żeby go z nią oswoić w razie konieczności. 

Posted

Na pewno. Bezika też uczyła. Na temat kosztów kastracji nie rozmawiałyśmy. Sylwia ma młyn z psami i jeszcze dziecko sie jej pochorowało.

Posted
O 24.06.2016 o 12:33, agat21 napisał:

Wczoraj wpłynęła od Marysi wpłata konfirm w wysokości 50 zł. Bardzo dziękuję i zaraz wrzucam w rozliczenie. 

Z jakiegoś powodu niektóre edycje mi się nie zapisują wrrr.. Właśnie zauważyłam, że post rozliczeniowy pozostał bez zmian. Spróbuję jeszcze raz.

Posted

Wchodziłam na fb Pensjonatu, zdjęcia psiaków bardzo ładne ale naszego delikwenta nie wypatrzyłam :) Przegapiłam czy po prostu jeszcze nie miał sesji? Na szczęście nauka chodzenia na smyczy powinna pójść w miarę bezproblemowo, to jeszcze młodzik, myślę, że szybko załapie o co chodzi :)

Posted

Cicho u małego. .......

Dzis został wykastrowany. Już jest zaszczepiony i wysterylizowany. Kastracja chyba ok.140zł do tego szczepienia i jeszcze czip przy okazji kastracji. Cioteczki, prosze o pomoc dla małego!!!!