agat21 Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Sylwia napisała mi rozliczenie kosztów za Czarusia vel Fuksika: wetowi zapłaciła 235 zł, i napisała, że dla niej, żeby starczyło na kawę ;D, ale Czaruś był w hoteliku 10 dni, więc myślę, że 100 zł najmarniej się należy. Przelewam więc dzisiaj na jej konto 340 zł. Quote
Marysia R. Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 Czyli zostaje minus 120zł. Poczekajmy chyba w takim razie jaki utarg się uzbiera na bazarku aury i jeśli nie starczy na pokrycie długu to będziemy kombinować jakiś kolejny bazarek, jak uważasz Agat? Quote
agat21 Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Ok, poczekam. Najważniejsze,że pies w domu i wszystko zapłacone. Quote
auraa Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Dziewczyny podnoście bazarek bo jestem na działce i szlak mnie trafi z tym internetem :( Mam informacje o psiaku. Fuksio rozrabia jak pijany zając, Cały dom i ogród należa do niego. Z jednym kotem trzyma sztamę a z drugim omijają sie z daleka Ma do dyspozycji swoje posłanie i jedna kanapę, oczywiście obskakuje wszystkie a kiedy go wyganiają to wystawia brzuch do głaskania. Na razie udało mu się załozyć obrożę . Na widok smyczy zamienia sie w szmaciana lalkę z brzuchem do góry. Wszyscy domownicy musza być w domu bo kiedy ktoś wychodzi , Fuksio siedz pod furtka i straszliwie rozpacza. Wujek część ogrodu odgrodził na warzywniak. Kiedy wujek patrzy, Fuksio zgodnie z poleceniem idzie między grzadkami a kiedy wujek sie odwraca, Fuksio natychmiast skraca sobie drogę. Niestety buty też sa jego. Podsumowując, Pani ma z nim duzo pracy. Dobrze, że sa wakacje.! :) Quote
agat21 Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Oj, no to "pięknie" się spisuje nasz rozkoszniaczek ;) Ależ skubaniec testuje, na ile może sobie pozwolić i gdzie jest granica jego panowania w stadzie :) Mam nadzieję, że pani Fuksika jest stanowczą osobą i szybko sobie poradzi z ułożeniem ancymonka :) Zaraz podrzucę bazar, też rzadko wchodzę, bo jestem sama w pracy i mam lekki szał ;) Quote
agat21 Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Od Fuksika żadnych wieści? Jestem barzdo rzadko teraz na dogo, mam masę wyjazdów, ale dopiero jutro wyjazd wypoczynkowy.. Mam nadzieję, że u niego wszystko dobrze, że jest szczęśliwy Quote
agat21 Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 No i wciąż NIC?.. Ani jednego słóweczka o życiu psinki? Szkoda.. Quote
auraa Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Myślę, że jest ok. Gdyby coś się działo Krysia dała by znać Quote
auraa Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Wczoraj otrzymałam nowe informacje o Fuksiku. " To kochany łobuz!" tak określiła psiaka jego Pani :) Fuksik odrabia zaległości z wieku szczenięcego. Biega, szczeka i gryzie wszystko co mu wpadnie do pyska. Łacznie z szyszkami i butami. Uwielbia sie przytulać i najlepiej czuje się na kolanach u swojej pani a wazy już 20kg. Pilnuje domu i podwórka. Jest najszczęśliwszy kiedy wszyscy są w domu. Nawet jak wyjdzie jedna osoba , nieszczęśliwy siedzi i czeka na nią pod furtką. Na szczęście przez cały czas w domu są trzy osoby więc nie zostaje sam. Już ładnie chodzi na smyczy. Jednym słowem lepiej nie mógł trafić:) Quote
agat21 Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Nio - cudnie :) :) Dobrze, że mu tak dobrze :) Quote
auraa Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Z bazarku przeleję 120 zł na konto Agat21. Dopiero dziś udało mi się zrobić rozliczenie. Quote
agat21 Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Pieniądze w kwocie 120 zł dotarły na moje konto. Bardzo dziękuję :) Quote
Nadziejka Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Czarusiu Fuksiku odwiedzam z pozdrowieniami wielkimi kochany przecudny Quote
Recommended Posts