Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sylwia napisała mi rozliczenie kosztów za Czarusia vel Fuksika: wetowi zapłaciła 235 zł, i napisała, że dla niej, żeby starczyło na kawę ;D, ale Czaruś był w hoteliku 10 dni, więc myślę, że 100 zł najmarniej się należy. Przelewam więc dzisiaj na jej konto 340 zł. 

Posted

Czyli zostaje minus 120zł. Poczekajmy chyba w takim razie jaki utarg się uzbiera na bazarku aury i jeśli nie starczy na pokrycie długu to będziemy kombinować jakiś kolejny bazarek, jak uważasz Agat?

Posted

Dziewczyny podnoście bazarek bo jestem na działce i szlak mnie trafi z tym internetem :(

Mam informacje o psiaku. Fuksio rozrabia jak pijany zając, Cały dom i ogród należa do niego. Z jednym kotem trzyma sztamę a z drugim omijają sie z daleka Ma do dyspozycji swoje posłanie i jedna kanapę, oczywiście obskakuje wszystkie a kiedy go wyganiają to wystawia brzuch do głaskania. Na razie udało mu się załozyć obrożę . Na widok smyczy zamienia sie w szmaciana lalkę z brzuchem do góry. Wszyscy domownicy musza być w domu bo kiedy ktoś wychodzi , Fuksio siedz pod furtka i straszliwie rozpacza. 

Wujek część ogrodu odgrodził na warzywniak. Kiedy wujek patrzy, Fuksio zgodnie z poleceniem idzie między grzadkami a kiedy wujek sie odwraca, Fuksio natychmiast skraca sobie drogę. Niestety buty też sa jego.

Podsumowując, Pani ma z nim duzo pracy. Dobrze, że sa wakacje.! :)

Posted

Oj, no to "pięknie" się spisuje nasz rozkoszniaczek ;) Ależ skubaniec testuje, na ile może sobie pozwolić i gdzie jest granica jego panowania w stadzie :)

Mam nadzieję, że pani Fuksika jest stanowczą osobą i szybko sobie poradzi z ułożeniem ancymonka :)

Zaraz podrzucę bazar, też rzadko wchodzę, bo jestem sama w pracy i mam lekki szał ;)

• 2 weeks later...
Posted

Od Fuksika żadnych wieści? Jestem barzdo rzadko teraz na dogo, mam masę wyjazdów, ale dopiero jutro wyjazd wypoczynkowy.. Mam nadzieję, że u niego wszystko dobrze, że jest szczęśliwy

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Wczoraj otrzymałam nowe informacje o Fuksiku. " To kochany łobuz!" tak określiła psiaka jego Pani :) Fuksik odrabia zaległości z wieku szczenięcego. Biega, szczeka i gryzie wszystko co mu wpadnie do pyska. Łacznie z szyszkami i butami. Uwielbia sie przytulać i najlepiej czuje się na kolanach u swojej pani a wazy już 20kg. Pilnuje domu i podwórka. Jest najszczęśliwszy kiedy wszyscy są w domu. Nawet jak wyjdzie jedna osoba , nieszczęśliwy siedzi i czeka na nią pod furtką. Na szczęście przez cały czas w domu są trzy osoby więc nie zostaje sam.  Już ładnie chodzi na smyczy. Jednym słowem lepiej nie mógł trafić:)

• 3 weeks later...