Olena84 Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Teraz, natalar napisał: Witam. Wczoraj poznałam Mopika w domu tymczasowym,z ktorego adoptowalismy juz pewnego Henia poniewaz mamy dzialke po sasiedzku. Jestesmy rodzinnie absolutnie zachwyceni tym aniołkiem. Trudno uwierzyc w historie jaka ma za soba Mopik. Z moim mezem od razu złapał wieź jakby sie znali od zawsze. Ciezko sie z Mopikiem rozstac,bo kocha sie go od pierwszej chwili. Kiedy tylko Mopik bedzie gotowy do adopcji bardzo chcielibysmy zglosic nasza kandydature na rodzinke;) Nasz Henio Mopika lubi tak jak wszystkie psy. Zapraszam na wątek Henio znalazl wspanialy dom. Ale wieści! Quote
natalar Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Wiemy o posikiwaniu w domu (Henio na poczatku zerwal firany, obsikiwal kanape i dywan,ale ze wszystkiego wyszlismy ) i o tym,ze jest to psiak,ktory mieszkal w kojcu i trzeba przyzwyczaic go do domu,ale Henio pierwsze dni tez szczekal tak jak pisalyscie wyzej. Mamy doawiadczenie ze zwierzakami po przejsciach. Wszystkie psy w naszej rodzinie sa z historia. Nasz Henio nie jest misterem swiata i weslug znajomych byl psem nieadopcyjny bo a to ucha nie ma kawalka, a to noga krzywa, a to braki w sierci i zeby polamane ale Henio to kochany pies,ktory mimo wielkiej krzywdy i dlugich lat oczekiwania na dom jest wdzieczny i kochany. Mopik bardzo przypomina mi w zachowaniu mojego kochanego zmarlego psa i jak dzisiaj zegnalam sie z nim to mialam lzy w oczach. Mopik jest jak dziecko taki radosny i kochany:) no i tak jak moj zmarly Tupecik z zakudlonego "brzydala" po fryzjerze stal sie misterwm swiata :) Quote
Gabi79 Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 21 minut temu, natalar napisał: Witam. Wczoraj poznałam Mopika w domu tymczasowym,z ktorego adoptowalismy juz pewnego Henia poniewaz mamy dzialke po sasiedzku. Jestesmy rodzinnie absolutnie zachwyceni tym aniołkiem. Trudno uwierzyc w historie jaka ma za soba Mopik. Z moim mezem od razu złapał wieź jakby sie znali od zawsze. Ciezko sie z Mopikiem rozstac,bo kocha sie go od pierwszej chwili. Kiedy tylko Mopik bedzie gotowy do adopcji bardzo chcielibysmy zglosic nasza kandydature na rodzinke;) Nasz Henio Mopika lubi tak jak wszystkie psy. Zapraszam na wątek Henio znalazl wspanialy dom. anecik jest w pracy, dlatego teraz nie może wejść na Dogo, ale już jej dałam cynk, że natalar zgłosiła swoją kandydaturę na DS. Ja od czasu, gdy Henio znalazł ten cudowny dom wchodzę na wątek, czytam o Heniusiu i podziwiam piękne foteczki. Natalio, przypomnij mi proszę, Henio zamieszkał z Twoimi rodzicami? Quote
natalar Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Tak :) ale ja u Henia jestem cidziennie tak jak bywalam u Typeta :) Rodzice maja dzialke kolo Kasi i ogrodek tam gdzie mieszkaja takze Henio teraz jest lordem na wlosciach :) Quote
Gabi79 Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 5 minut temu, natalar napisał: Tak :) ale ja u Henia jestem cidziennie tak jak bywalam u Typeta :) Rodzice maja dzialke kolo Kasi i ogrodek tam gdzie mieszkaja takze Henio teraz jest lordem na wlosciach :) To, że Henio ma raj na ziemi, to wiem, a Wy z mężem macie inne zwierzaki? Quote
natalar Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 My tylko chimika u siebie mamy ;) Tesciowie maja malego kundelka no i moi rodzice maja Henia:) moj byl Tupet ale po slubie zostal z rodzicami zeby na stare lata nie zmieniac mu otoczenia i przyzwyczajen to ja przyjezdzalam po pracy i wieczorami do niego:) I tak tez jest z Heniem. U rodzicow praktycznie zawsze ktos jest, krotko bywa sam takze mieszka w Swietochlowicach a nie w Rudzie :) Quote
Anecik Posted June 19, 2016 Author Posted June 19, 2016 13 godzin temu, maarit napisał: Zaglądam i ja :) Witaj maarit u Mopika :) 43 minut temu, natalar napisał: Witam. Wczoraj poznałam Mopika w domu tymczasowym,z ktorego adoptowalismy juz pewnego Henia poniewaz mamy dzialke po sasiedzku. Jestesmy rodzinnie absolutnie zachwyceni tym aniołkiem. Trudno uwierzyc w historie jaka ma za soba Mopik. Z moim mezem od razu złapał wieź jakby sie znali od zawsze. Ciezko sie z Mopikiem rozstac,bo kocha sie go od pierwszej chwili. Kiedy tylko Mopik bedzie gotowy do adopcji bardzo chcielibysmy zglosic nasza kandydature na rodzinke;) Nasz Henio Mopika lubi tak jak wszystkie psy. Zapraszam na wątek Henio znalazl wspanialy dom. To wydaje mi się że o Was rozmawiałam z Kasią :) Miło mi. 42 minut temu, Olena84 napisał: Ale wieści! Superowe :) 39 minut temu, Radek napisał: Aż trudno uwierzyć w takie wiadomości:) Trudno ale przy takim super psiaku wszystko się może zdarzyć. 22 minut temu, Gabi79 napisał: anecik jest w pracy, dlatego teraz nie może wejść na Dogo, ale już jej dałam cynk, że natalar zgłosiła swoją kandydaturę na DS. Ja od czasu, gdy Henio znalazł ten cudowny dom wchodzę na wątek, czytam o Heniusiu i podziwiam piękne foteczki. Natalio, przypomnij mi proszę, Henio zamieszkał z Twoimi rodzicami? Dzięki Gabi. Musiałam się jakoś dorwać do kompa :) Wątek Henia poczytam jak będe miała chwilę. Quote
Anecik Posted June 19, 2016 Author Posted June 19, 2016 8 minut temu, natalar napisał: My tylko chimika u siebie mamy ;) Tesciowie maja malego kundelka no i moi rodzice maja Henia:) moj byl Tupet ale po slubie zostal z rodzicami zeby na stare lata nie zmieniac mu otoczenia i przyzwyczajen to ja przyjezdzalam po pracy i wieczorami do niego:) I tak tez jest z Heniem. U rodzicow praktycznie zawsze ktos jest, krotko bywa sam takze mieszka w Swietochlowicach a nie w Rudzie :) Co to chimik :D Zaraz zadzwonię :) Czyli mieszkacie w Świętochłowicach? 1 Quote
Anecik Posted June 19, 2016 Author Posted June 19, 2016 Może się okazać że Mopik - tak jak Tosia - znajdzie dom bez ogłaszania :). Umówiłam się w tym tygodniu na wizytę PA. Moja teściowa też się ucieszy :D bo mieszka blisko natalar to ją przy okazji odwiedzę :) 2 Quote
Poker Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Ale wieści.BOMBA !!! Chimik to inaczej CHOMIK 1 Quote
teresaa118 Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 dobre wiesci, dom, gdzie chomik Helenka zyje tez ciekawy! Quote
Gabi79 Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 2 godziny temu, natalar napisał: Chomik Helena :) Jakie śliczne imię ma chomiczek!!! Przeczuwam, że dom u Natalii i jej TZ-a to strzał w dziesiątkę. Anecik jedź na wizytę i niech chłopak śmiga do SWOJEGO DOMKU!!! A co z kastracją? Natalio czy Wy już o to zadbacie? Quote
Anecik Posted June 19, 2016 Author Posted June 19, 2016 Godzinę temu, Gabi79 napisał: Jakie śliczne imię ma chomiczek!!! Przeczuwam, że dom u Natalii i jej TZ-a to strzał w dziesiątkę. Anecik jedź na wizytę i niech chłopak śmiga do SWOJEGO DOMKU!!! A co z kastracją? Natalio czy Wy już o to zadbacie? Żeby Chłopakowi nie dostarczać dodatkowego stresu postaramy się go wykastrować jeszcze u Kasi. 1 Quote
natalar Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Rozmawiałam wczoraj z Anetą czy dochodzenie do siebie po zabiegu w nowym miejscu będzie dla niego stresujące, bo jeśli zdamy egzamin to będzie kolejna zmiana dla Mopika w krótkim czasie. Nasz Tupet był znajdką i sami go kastrowaliśmy i pamiętam, że po narkozie czuł się nie specjalnie, poza tym miał ogromnego focha za to co mu zgotowaliśmy:P Quote
Gusiaczek Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Dwa dni odpoczynku od kompa, a tu TAKIE wieści :) Serdeczności zostawiam :) 1 Quote
Tola Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Ale się porobiło Chyba trzeba zmienić tytuł, bo teraz to będzie już z górki A Henia znam, pamiętam go jeszcze z zamojskiego schronu, wytułał się chłopak w swoim życiu, ale za to teraz jakie ma życie! 1 Quote
Gabi79 Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Godzinę temu, Tola napisał: Ale się porobiło Chyba trzeba zmienić tytuł, bo teraz to będzie już z górki A Henia znam, pamiętam go jeszcze z zamojskiego schronu, wytułał się chłopak w swoim życiu, ale za to teraz jakie ma życie! Faktycznie, Henio pochodzi ze schroniska w Zamościu. A tytuł mam nadzieję lada dzień Aneta będzie mogła zmienić. Quote
Anecik Posted June 21, 2016 Author Posted June 21, 2016 12 godzin temu, teresaa118 napisał: Poszlo pare groszy na posag malego Bardzo dziękujemy :) 12 godzin temu, Gusiaczek napisał: Dwa dni odpoczynku od kompa, a tu TAKIE wieści :) Serdeczności zostawiam :) Gusiaczku widzisz jakie masz tyły - kto to widział 2 dni bez dogo :) 10 godzin temu, natalar napisał: Podajcie mi prosze na priv dane do wpłaty ;) Poszło na pw :) 10 godzin temu, Tola napisał: Ale się porobiło Chyba trzeba zmienić tytuł, bo teraz to będzie już z górki A Henia znam, pamiętam go jeszcze z zamojskiego schronu, wytułał się chłopak w swoim życiu, ale za to teraz jakie ma życie! Tytuł zmienimy, zmienimy :) Quote
Recommended Posts