elik Posted June 22, 2016 Author Posted June 22, 2016 Dodałam jeszcze ogłoszenia na przygarnijzwierzaka.pl http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Pysia---bardzo-madra,-posluszna,-kochajaca-ludzi-id136719.html 2 Quote
Alaskan malamutte Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Eliku, stała deklaracja dla Aschity za VI pofrunęła. Potwierdź proszę, jak zamelduje się na koncie Quote
elik Posted June 22, 2016 Author Posted June 22, 2016 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Eliku, stała deklaracja dla Aschity za VI pofrunęła. Potwierdź proszę, jak zamelduje się na koncie Bardzo dziękujemy Dam głos,. jak zamelduje się na koncie :) Quote
Alaskan malamutte Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 6 godzin temu, elik napisał: Dodałam jeszcze ogłoszenia na przygarnijzwierzaka.pl Elu, czy są jakieś zapytania o sunię? Z tego co pisze Murka wynika, że jest mega proludzka, nic tylko brać i kochać! Quote
elik Posted June 22, 2016 Author Posted June 22, 2016 Godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Eu, czy są jakieś zapytania o sunię? Z tego co pisze Murka wynika, że jest mega proludzka, nic tylko brać i kochać! Niestety, ani jednego :( Quote
Tyśka) Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 To w takim razie zaciskam mocniej kciuki ;) by się rozdzwoniły. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 39 minut temu, elik napisał: Dobry domkuuuuu odezwij się Elu, domek na pewno jest tylko jeszcze nie wie, że taki skarb jak Aschita czeka... Ale ty tylko kwestia czasu..... Quote
Murka Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Suńka jest wspaniała i potrafi zauroczyć. Problem może być tylko z tym, że będzie musiała być już zawsze na karmie specjalistycznej (drogiej...). Od Fundacji ZEA sunia otrzymała: worek karmy RC Urinary 4 kg oraz 350 zł. Quote
Tyśka) Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Ciocie, przypomnijcie mi: na co cierpi Aschita, że potrzebuje specjalistycznej karmy? Quote
Murka Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Ma kamienie w pęcherzu, musi być na karmie rozpuszczającej struwity (np. Royal Canin Urinary). Zapomniałam dopisać, że dziś był wet u nas i przy okazji zaszczepiliśmy Aschitę na wirusówki (bo tylko wściekliznę miała, potem leczyliśmy stan zapalny i sterylka była, nie było kiedy zaszczepić). Quote
elik Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 7 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Elu, domek na pewno jest tylko jeszcze nie wie, że taki skarb jak Aschita czeka... Ale ty tylko kwestia czasu..... Też tak sądzę Asiu :) A w tym, to ja sama chętnie zamieszkałabym :) 6 godzin temu, Murka napisał: Suńka jest wspaniała i potrafi zauroczyć. Problem może być tylko z tym, że będzie musiała być już zawsze na karmie specjalistycznej (drogiej...). Od Fundacji ZEA sunia otrzymała: worek karmy RC Urinary 4 kg oraz 350 zł. FUNDACJO ZEA, TOLU bardzo serdecznie dziękujemy Dopisuję do rozliczeń :) 6 godzin temu, Murka napisał: . . . Zapomniałam dopisać, że dziś był wet u nas i przy okazji zaszczepiliśmy Aschitę na wirusówki (bo tylko wściekliznę miała, potem leczyliśmy stan zapalny i sterylka była, nie było kiedy zaszczepić). Dobrze Murko, że pomyślałaś o tym. Bardzo dziękuję :) Jaki koszt ? Quote
Murka Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 20 godzin temu, Murka napisał: Suńka jest wspaniała i potrafi zauroczyć. Problem może być tylko z tym, że będzie musiała być już zawsze na karmie specjalistycznej (drogiej...). Od Fundacji ZEA sunia otrzymała: worek karmy RC Urinary 4 kg oraz 350 zł. Mała poprawka: 2 kg (nie 4) Koszty szczepienia podam jak będę mieć fakturę zbiorczą za wizytę weta. Quote
Tola Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 1 godzinę temu, Murka napisał: Mała poprawka: 2 kg (nie 4) Koszty szczepienia podam jak będę mieć fakturę zbiorczą za wizytę weta. Karmę podarowała pani z FB, jak przeczytała o suni. ZEA pokryje koszt kolejnej porcji karmy. Ja tez zrobiłam suni OLX na Warszawę - sporo wyświwetleń, ale nikt nie dzwoni, nie obserwuje. 1 Quote
elik Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 O 22.06.2016 o 16:23, Alaskan malamutte napisał: Eliku, stała deklaracja dla Aschity za VI pofrunęła. Potwierdź proszę, jak zamelduje się na koncie Dwie dyszki dla Aschity zameldowała się na jej koncie :) Dziękujemy serdecznie 2 godziny temu, Tola napisał: Karmę podarowała pani z FB, jak przeczytała o suni. ZEA pokryje koszt kolejnej porcji karmy. Ja tez zrobiłam suni OLX na Warszawę - sporo wyświwetleń, ale nikt nie dzwoni, nie obserwuje. Wydaje mi się, że najkorzystniej można kupić karmę royal canin urinary na allegro. Worek 14 kg kosztuje 205,00 zł. 1 kg - 13,66 zł np http://allegro.pl/royal-canin-urinary-s-o-pies-14-kg-wysylka-24-g-i6276263091.html Na OLX na Kraków też żadnego rezultatu :( Quote
Tola Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Zaglądam do naszej dziewczynki - u na szykuje się kolejny upalny dzień, zwierzakom tez na pewno ciężko. Quote
elik Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 Sobota - dzień wolny od pracy, a ja dopiero teraz znalazłam wolna chwilę, żeby usiąść do kompa i zaglądnąć do kochanych psiaków. Moja sunia ledwie dyszy. Co trochu to przenosi się na nowe miejsce. Pewnie szuka chłodu. Ja z resztą też. Mam już dość, a przecież to dopiero początek gorących dni. Murko, jak znoszą to psiaczki ? Maja gdzie się skryć przed słońcem ? Quote
xcat Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 O 19.06.2016 o 22:27, elik napisał: Wielkie, ogromne DZIĘKUJEMY Podaję nr na PW :) EDIT xcat masz zapełnioną skrzyneczkę i nie mogłam przesłać Ci PW. Odgruzuj skrzyneczkę, albo podaj swój e-mail. Zrobione. Przepraszam, ale dopiero zobaczyłam. Quote
elik Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 13 minut temu, xcat napisał: Zrobione. Przepraszam, ale dopiero zobaczyłam. Nic to :) Zaraz podam :) Quote
elik Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 No i wpłata xcat - 25,00 zł już jest na koncie Aschity :) Musi co mamy konta w tym samym banku :) Bardzo dziękujemy Quote
Murka Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Koszt wirusówek Aschity to 28 zł + 3, 50 zł dojazd weta (częściowe koszty: 25 zł na 7 szczepionych psów): http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/d1d72de2ebeef3ad Quote
elik Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 10 godzin temu, Murka napisał: Koszt wirusówek Aschity to 28 zł + 3, 50 zł dojazd weta (częściowe koszty: 25 zł na 7 szczepionych psów): http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/d1d72de2ebeef3ad Dziękuję :) Quote
Recommended Posts