Jump to content
Dogomania

Bezdomna sunia Aschita stała się członkiem wspaniałej Rodziny. Jej dzieci też szczęśliwe w swoich domach :) Aschita - kolejny dramat psiej matki i jej ośmiorga dzieci w jednej z podzamojskich wsi.

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Eliku, stała deklaracja dla Aschity za VI pofrunęła. Potwierdź proszę, jak zamelduje się na koncie  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig

Bardzo dziękujemy  z%2Btulipanami.gif

Dam głos,. jak zamelduje się na koncie :)

Posted

Godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Eu, czy są jakieś zapytania o sunię? Z tego co pisze Murka wynika, że jest mega proludzka, nic tylko brać i kochać! 

Niestety, ani jednego :(

Posted

Suńka jest wspaniała i potrafi zauroczyć. Problem może być tylko z tym, że będzie musiała być już zawsze na karmie specjalistycznej (drogiej...).

Od Fundacji ZEA sunia otrzymała: worek karmy RC Urinary 4 kg oraz 350 zł.

Posted

Ma kamienie w pęcherzu, musi być na karmie rozpuszczającej struwity (np. Royal Canin Urinary).

Zapomniałam dopisać, że dziś był wet u nas i przy okazji zaszczepiliśmy Aschitę na wirusówki (bo tylko wściekliznę miała, potem leczyliśmy stan zapalny i sterylka była, nie było kiedy zaszczepić).

Posted

7 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Elu, domek na pewno jest tylko jeszcze nie wie, że taki skarb jak Aschita czeka... e120c5b38362e8faf755f94c0a7fd832.jpgAle ty tylko kwestia czasu.....

Też tak sądzę Asiu :) A w tym, to ja sama chętnie zamieszkałabym :)

6 godzin temu, Murka napisał:

Suńka jest wspaniała i potrafi zauroczyć. Problem może być tylko z tym, że będzie musiała być już zawsze na karmie specjalistycznej (drogiej...).

FUNDACJO  ZEA, TOLU  bardzo serdecznie dziękujemy  gif%2Bbij%25C4%2585ce%2Bserce.gif     z%2Btulipanami.gif

Dopisuję do rozliczeń :)

6 godzin temu, Murka napisał:

. . .

Zapomniałam dopisać, że dziś był wet u nas i przy okazji zaszczepiliśmy Aschitę na wirusówki (bo tylko wściekliznę miała, potem leczyliśmy stan zapalny i sterylka była, nie było kiedy zaszczepić).

Dobrze Murko, że pomyślałaś o tym. Bardzo dziękuję :)

Jaki koszt ?

Posted
20 godzin temu, Murka napisał:

Mała poprawka: 2 kg (nie 4)

Koszty szczepienia podam jak będę mieć fakturę zbiorczą za wizytę weta.

Posted
1 godzinę temu, Murka napisał:

Mała poprawka: 2 kg (nie 4)

Koszty szczepienia podam jak będę mieć fakturę zbiorczą za wizytę weta.

Karmę podarowała pani z FB, jak przeczytała o suni.

ZEA  pokryje koszt   kolejnej porcji karmy.

Ja tez zrobiłam suni OLX na Warszawę - sporo wyświwetleń, ale nikt nie dzwoni, nie obserwuje.

• Upvote 1
Posted
O 22.06.2016 o 16:23, Alaskan malamutte napisał:

Eliku, stała deklaracja dla Aschity za VI pofrunęła. Potwierdź proszę, jak zamelduje się na koncie  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig

Dwie dyszki dla Aschity zameldowała się na jej koncie :) Dziękujemy serdecznie   z%2Btulipanami.gif

2 godziny temu, Tola napisał:

Karmę podarowała pani z FB, jak przeczytała o suni.

ZEA  pokryje koszt   kolejnej porcji karmy.

Ja tez zrobiłam suni OLX na Warszawę - sporo wyświwetleń, ale nikt nie dzwoni, nie obserwuje.

Wydaje mi się, że najkorzystniej można kupić karmę royal canin urinary na allegro. Worek 14 kg kosztuje 205,00 zł.  1 kg - 13,66 zł

np  http://allegro.pl/royal-canin-urinary-s-o-pies-14-kg-wysylka-24-g-i6276263091.html

Na OLX na Kraków też żadnego rezultatu :(

Posted

Sobota - dzień wolny od pracy, a ja dopiero teraz znalazłam wolna chwilę, żeby usiąść do kompa i zaglądnąć do kochanych psiaków.

Moja sunia ledwie dyszy. Co trochu to przenosi się na nowe miejsce. Pewnie szuka chłodu. Ja z resztą też. Mam już dość, a przecież to dopiero początek gorących dni.

Murko, jak znoszą to psiaczki ? Maja gdzie się skryć przed słońcem ?

Posted
O 19.06.2016 o 22:27, elik napisał:

Wielkie, ogromne DZIĘKUJEMY gif%2B%25C5%259Ble%2Bserdudzka.gif

Podaję nr na PW :)

EDIT

xcat masz zapełnioną skrzyneczkę i nie mogłam przesłać Ci PW. Odgruzuj skrzyneczkę, albo podaj swój e-mail.

Zrobione. Przepraszam, ale dopiero zobaczyłam.

Posted

No i wpłata xcat - 25,00 zł już jest na koncie Aschity :) Musi co mamy konta w tym samym banku :)

Bardzo dziękujemy

gif%2B%25C5%259Ble%2Bserdudzka.gif