Tola Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 O 12.05.2016 o 08:10, kiyoshi napisał: Pewnie, że tak:) dobry domek gdzieś tam juz na Florcie czeka tylko jeszcze muszą sie odnaleźć :) Jest, musi być, tylko czasami troche to trwa, a tak bardzo chciałoby się to przyspieszyć... Kolezanka Florci ze schroniskowego boksu już dawno w super domu, wierzę, ze i do Florki nieedługo uśmiechnie się szczęście. 1 Quote
Gusiaczek Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Trzymam kciuki za domek dla Florci. Kochana sunia :) Quote
Radek Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Może ślicznotka czeka na domek naprawdę wyjątkowy? Quote
Poker Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 1 godzinę temu, Radek napisał: Może ślicznotka czeka na domek naprawdę wyjątkowy? Na 10000000% tak jest Quote
Gabi79 Posted May 16, 2016 Author Posted May 16, 2016 3 godziny temu, Radek napisał: Może ślicznotka czeka na domek naprawdę wyjątkowy? To prawda!!! Wczoraj miałam telefon w sprawie Florci. Pani miała jeszcze porozmawiać z mężem i dać mi znać, jaką decyzję podjęli. Niestety telefon milczy. Quote
kiyoshi Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Moze jeszcze sue odezwa? Ona jest taka kochana! Quote
Havanka Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 22 godzin temu, Radek napisał: Może ślicznotka czeka na domek naprawdę wyjątkowy? I mnie się tak zdaje.TEN dom gdzieś jest, tylko trzeba go odnaleźć. Quote
Gabi79 Posted May 20, 2016 Author Posted May 20, 2016 O 16.05.2016 o 20:52, Gabi79 napisał: To prawda!!! Wczoraj miałam telefon w sprawie Florci. Pani miała jeszcze porozmawiać z mężem i dać mi znać, jaką decyzję podjęli. Niestety telefon milczy. Pani dzisiaj do mnie dzwoniła, chcą całą rodziną jechać do Kasi w niedzielę, aby poznać Florcię. Po ostatnim falstarcie z DS Florki na razie się nie cieszę. Quote
Poker Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Jest światełko w tunelu. Trzeba je mocniej rozpalić. Quote
Gabi79 Posted May 20, 2016 Author Posted May 20, 2016 17 minut temu, Poker napisał: Jest światełko w tunelu. Trzeba je mocniej rozpalić. Wszystko brzmi dobrze, a nawet bardzo dobrze, ale poczekajmy czy faktycznie ludzie pojadą poznać Florkę i czy się zakochają. Quote
Radek Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Czekam z niecierpliwością na wieści (dobre, rzecz jasna) Quote
Gabi79 Posted May 20, 2016 Author Posted May 20, 2016 15 minut temu, Radek napisał: Czekam z niecierpliwością na wieści (dobre, rzecz jasna) Ja kiedyś przez te "nasze" psiaki zejdę na zawał. Czekam na wiadomość od Kasi, czy Pani dzwoniła. Na razie cisza Quote
kiyoshi Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Godzinę temu, Gabi79 napisał: Pani dzisiaj do mnie dzwoniła, chcą całą rodziną jechać do Kasi w niedzielę, aby poznać Florcię. Po ostatnim falstarcie z DS Florki na razie się nie cieszę. a nie mówiłam:) czasem dłuższa cisza wcale nie oznacza, że ktoś jest na NIE;) Trzymam kciuki z całych sił!!!! Sądze, że to bardzo dobrze o Państwu świadczy, że najpierw chcą na spokojnie poznać sunię, bez żadnych deklaracji. Niech poznają, niech przemyślą dobrze wszystko...niech to będzie mądra decyzja i niech się suni powiedzie:) :) :) Quote
Gabi79 Posted May 20, 2016 Author Posted May 20, 2016 7 minut temu, kiyoshi napisał: a nie mówiłam:) czasem dłuższa cisza wcale nie oznacza, że ktoś jest na NIE;) Trzymam kciuki z całych sił!!!! Sądze, że to bardzo dobrze o Państwu świadczy, że najpierw chcą na spokojnie poznać sunię, bez żadnych deklaracji. Niech poznają, niech przemyślą dobrze wszystko...niech to będzie mądra decyzja i niech się suni powiedzie:) :) :) Żałowałam,że Pani nie zadzwoniła w poniedziałek i myślałam, że sprawa nieaktualna. Jak dzisiaj zobaczyłam, że mam nie odebrane połączenie bałam się oddzwonić. Nie chciałam usłyszeć, że Państwo rezygnują, albo że wzięli innego pieska. Miałam się nie emocjonować,a znów to robię. Quote
kiyoshi Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 35 minut temu, Gabi79 napisał: Żałowałam,że Pani nie zadzwoniła w poniedziałek i myślałam, że sprawa nieaktualna. Jak dzisiaj zobaczyłam, że mam nie odebrane połączenie bałam się oddzwonić. Nie chciałam usłyszeć, że Państwo rezygnują, albo że wzięli innego pieska. Miałam się nie emocjonować,a znów to robię. nie jest łatwo odciąć sie od emocji...i może nawet byłoby to niezdrowe;) poczekajmy z zaciśniętymi kciukami do niedzieli....jeszcze 2 dni- niecałe- i wszystko się rozjaśni:) Quote
Gusiaczek Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 17 godzin temu, Gabi79 napisał: Miałam się nie emocjonować,a znów to robię. Gabi, gdy emocje w Tobie wygasną, będzie to znak, że już trzeba odpuścić i przejść na emeryturę żegnając "etat" Psiego Anioła ;) Quote
Gabi79 Posted May 21, 2016 Author Posted May 21, 2016 8 minut temu, Gusiaczek napisał: Gabi, gdy emocje w Tobie wygasną, będzie to znak, że już trzeba odpuścić i przejść na emeryturę żegnając "etat" Psiego Anioła ;) Chyba jednak mi to nie grozi. Pani nadal nie dzwoniła do Kasi, a ja cały czas siedzę, jak na szpilkach. Quote
Poker Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Gabi, wyluzuj, bo zdrowie stracisz ,a szkoda.Jesteś potrzebna psom i pewnie nie tylko. Quote
Gabi79 Posted May 21, 2016 Author Posted May 21, 2016 34 minut temu, Poker napisał: Gabi, wyluzuj, bo zdrowie stracisz ,a szkoda.Jesteś potrzebna psom i pewnie nie tylko. Staram się, ale chwilami nie da się wyluzować. Nadal cisza, czy to nie dziwne? Quote
Tola Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Pani ma przyjechać w niedzielę, może zadzwoni jutro rano? Trzymam kciuki! Florcia jest w czerwcowym wydaniu PP Quote
Gabi79 Posted May 22, 2016 Author Posted May 22, 2016 32 minut temu, anecik napisał: Ciekawe czy przyjadą? Na razie nawet nie dzwonili do Kasi, jakoś czarno to widzę. Quote
Recommended Posts