doris66 Posted April 12, 2017 Author Posted April 12, 2017 Zachary pieknie dziekuję za wpłate dla Soni - 100zł. Quote
doris66 Posted April 24, 2017 Author Posted April 24, 2017 Dla Soni z Mojego bazarku przypada - 43,50zł. Quote
doris66 Posted April 25, 2017 Author Posted April 25, 2017 21 godzin temu, Ewa Marta napisał: Wpadłam przywitać się z Sonią:) Dziękujemy za odwiedziny. Quote
doris66 Posted April 28, 2017 Author Posted April 28, 2017 Soni została wczoraj zakupiona karma i wysłana do hotelu. Koszt całkowity wynosi 96zł ale z konta Soni zabieram tylko połowę kwoty za połowę karmy bo druga połowa jest dla Perełki .....a Perełka sama za siebie zapłąci, hi...hii........ Quote
doris66 Posted April 30, 2017 Author Posted April 30, 2017 A któż to taki piękny , lezy sonie na majowej trawce.... 1 Quote
doris66 Posted May 1, 2017 Author Posted May 1, 2017 oh!.....jak bardzo się ucieszyłam ostatnio, bo ktos zadzwonił w sprawie adopcji Soni. Wprawdzie i tak nic z tego nie wyszło i wiedziałąm to od początku ale radosć była ....wszak to był pierwszy tel w sprawie adopcji Soni. Pierwszy od roku. A dzis ktos mi meila napisał, że jest zainteresowany Sonia i mamy sie zdzwonić dzis późniejszym popołudniem. pewnie i tym razem będzie pudło ( bo jak ktos pisze meile zamiast dzwonic to wiem, ze nic z tego nie będzie ). no ale pogadac zawsze można i pomarzyć o Sońkowym domku...... Quote
buniaaga Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 kciuki zaciskam ,może akurat Dom Miśka też najpierw napisał do mnie smsa Quote
Ewa Marta Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Mnie czasami zdarzało się najpierw dostać maila, a potem szczęśliwie wyadoptować psiaka:) Quote
doris66 Posted May 1, 2017 Author Posted May 1, 2017 2 godziny temu, buniaaga napisał: kciuki zaciskam ,może akurat Dom Miśka też najpierw napisał do mnie smsa no i nic........nikt telefonu nie odbiera. Quote
doris66 Posted May 3, 2017 Author Posted May 3, 2017 Dziękuje Pani Magdalenie K. za wpłate dla Soni -40zł. Quote
doris66 Posted May 4, 2017 Author Posted May 4, 2017 Dnia 2017-05-01 o 17:17, Ewa Marta napisał: Mnie czasami zdarzało się najpierw dostać maila, a potem szczęśliwie wyadoptować psiaka:) Wiem, wiem.......ale tel milczy a na meila nikt nie odpisał. Więc myślę, ze to jakiś żart był. Quote
doris66 Posted May 8, 2017 Author Posted May 8, 2017 Telefon w sprawie adopcji Soni, dom z Białegostoku, choć w ogłoszeniu napisane ze sunia jest w Warszawie. Długaśna rozmowa, wiele pytań i odpowiedzi ..............nic Pana nie przeraża, gotów jest nawet jechać i zapoznać się z Sonią, miał wcześniej suczke o podobnej psychice jak Sonia, wiec wszystko wie, rozumie i niczemu się nie dziwi. Padają słowa uznania ze strony Pana dla tego co robimy, podziwia ludzi którzy pomimo i na przekór chcą ratować psa bezdomnego....................Pan prosi o telefon do Pauli zastanawia się głośno, czy i kiedy będzie mogłą spotkać się z nimi aby Sonię pokazać.......................................po czym nie raczy nawet przysłać sms do mnie czy do Pauli, że jednak rezygnuje. Ludzie dzwoniący z ogłoszeń błągam, bądźcie w końcu normalni, odpowiedzialni i odważni ..................................nie zawracajcie mi dupy godzinnymi rozmowami z których nie wychodzi nic, to żaden wstyd powiedzieć że się rezygnuje, uprzejmie przerwać rozmowę też można, bo ja nie mam czasu na takie ceregiele. Wczoraj przez tegoż Pana spóźniąłm się na ważne spotkanie. Czasami już po prostu mdli mnie od tych beznadziejnych zachowań niektórych ludzi. Quote
Tyśka) Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 Pocieszające jest jedynie to, że coś ruszyło i Sonia przestała być niewidzialna... Quote
Ewa Marta Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 Ja to zawsze ludziom powtarzam - macie prawo zrezygnować, ale proszę choćby o smsa:( Quote
doris66 Posted May 9, 2017 Author Posted May 9, 2017 Sonia, grzeczna, spokojna, nie wadząca nikomu, świetnie dogaduje się z psami, z kotem też pewnie nie miałaby problemu. Młoda, zdrowa itd. Sami zobaczcie, a nóż się ktoś zakocha. Ach te oczy!!! 1 Quote
zachary Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Sonia jak z żurnala wyjęta, zgrabna, cudnie umaszczona ..a te oczy jak malowane!.... Quote
doris66 Posted May 10, 2017 Author Posted May 10, 2017 8 godzin temu, zachary napisał: Sonia jak z żurnala wyjęta, zgrabna, cudnie umaszczona ..a te oczy jak malowane!.... A pomimo tego nikt jej nie chce adoptować. Quote
zachary Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 W tych oczach maluje się też strach i może to?.... Quote
doris66 Posted June 4, 2017 Author Posted June 4, 2017 Finanse Soni sa mizerne bardzo. Jest źle bo jak nigdy wcześniej Sonia znalazłą się na dużym minusie. Moze ktos jakiś bazarek mógby dla niej zrobić lub grosik wpłacić. Quote
doris66 Posted June 6, 2017 Author Posted June 6, 2017 Ana10 dziękuję ci bardzo za piękny gest, wyzerowałaś konto Soni wpłatą - 303zł. Sonia tez dziekuje. 1 Quote
Ana10 Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Sonia tak długo się hoteluje,że już mało kto tu zagląda. Ale jest i jest naprawdę fajną sunią.Czekamy my ,czeka Sonia aż w końcu ktoś ją zauważy. A zanim to nastąpi ....hotel musi być i to opłacony. SONIU NA ZDROWIE. Quote
Recommended Posts