doris66 Posted October 19, 2017 Author Posted October 19, 2017 Ewa Marta znasz mnie i wiesz ze dla Soni zrobie wszystko aby było jak najlepiej. Nie martw się tą obrożą i kleszczami, doceniam że tez bardzo chcesz aby Sonia była zdrowa i szczęśliwa. zrobimy tak aby było dobrze. Co do behawiorystki to wiem, ze ta Pani nie prowadzi oficjalnie zarejestrowanej działalności, nie ma zatem swojej strony. Ja oczywiście znam jej dane ale nie jestem upoważniona do ich publikacji , zresztą dane osób prywatnych podlegają ochronie. To była Pani, którą ktoś mi polecił, sprawa okazała się niewypałem o osoba polecająca zabrała również stamtąd swojego psa. Nie wiem tez czy ta Pani jest wykształcona w kierunku behawioryzmu zwierzat ( czy tylko tak się przedstawia ) i jaki jest poziom tego wykształcenia, bo tak jak powiedziałam była z polecenia. Zaufałam jej może zbyt pochopnie. Chciałąbym tę sprawę już pozostawić i nie wracać do tematu. Lilu chce Ci podziękować bardzo za to, że wzięłaś pod opiekę moją Soniulkę i ze mogę widzieć ja taką całkiem normalną, to szczęście dla mnie i ukojenie mojej duszy, bo bardzo chciałąm aby tak to wyglądało. Wierze żę wszystko teraz poleci jak z górki, potrzebujemy tylko czasu. Dajesz Soni dobrą, pozytywną energie i spokój, to bezcenne i musi zaowocować. Dziękuje też Pauli ( już telefonicznie to uczyniłam wcześniej ) , bo to ona przez te półtora roku dała Soni porządne podwaliny tego co widzimy i co jest dzisiaj. Sonia przy Pauli i jej rodzinie nauczyłą się podstaw zaufania do człowieka i dzisiaj to procentuje. Paulina jest i była bardzo zaangażowana w pomoc dla Soni, ale zabrakło w Glee trochę czasu na ogarnięcie wszystkiego na idealnym poziomie. Psy nierzadko chore, stare i z problemami i każdy potrzebujący pomocy, szczeniory które trzeba wychować i nauczyć, to wszystko to czas, praca, czas praca i tak wkoło i taka jest codzienność u Pauli w Glee. Paula dziękuję Ci i chłopakom za to co dotychczas dla Soni zrobiliście. 2 Quote
doris66 Posted October 19, 2017 Author Posted October 19, 2017 mnie wzruszaja te uszy te cuda które Sonia potrafi zrobic z uszami. Kazde w inną strone. Nietoperek mój jednouchy,..... Quote
Ana10 Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Oglądam zdjęcia i...jeszcze raz...i jeszcze raz i ...czuję przeogromną radość. Sonia tak świetnie poradziła ze zmianą nie cofnęła się a wręcz przeciwnie. Quote
elik Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Patrząc na te zdjęcia, to trudno uwierzyć, że to pies z problemami. Zmiana lokum bardzo dobrze jej zrobiła :) Za aprobatą deklarowiczów Huzara, który ma już swój wymarzony dom i dzięki Usiata, która podglądała Sonię, przelałam dzisiaj na konto skarbnika Soni 200,00 zł. Po pojawieniu się tej kwoty na koncie, bardzo proszę o potwierdzenie jej otrzymania na wątku Huzara. Dołożyłam dla Soni 100,00 zł ze środków pozostałych po mojej podopiecznej Majuni, która także szczęśliwie grzeje doopinke w swoim DS. Również proszę o potwierdzenie na wątku. 1 Quote
doris66 Posted October 19, 2017 Author Posted October 19, 2017 Elik i Usiata Dziekuję bardzo. potwierdze jak tylko pieniazki wpłyna . Dziękuje Wam wszystkim za pomoc i za wsparcie. Dzis zakupiłam dla Soni karme na jakies dwa miesiace wystarczy, pojechał juz do Lilu, koszt około 119zł , paragon wstawie później bo padam juz teraz na twarz, Do jutra. Quote
elik Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 14 godzin temu, doris66 napisał: Elik i Usiata Dziekuję bardzo. potwierdze jak tylko pieniazki wpłyna . Dziękuje Wam wszystkim za pomoc i za wsparcie. Dzis zakupiłam dla Soni karme na jakies dwa miesiace wystarczy, pojechał juz do Lilu, koszt około 119zł , paragon wstawie później bo padam juz teraz na twarz, Do jutra. Paragon wkleisz, jak będziesz miała czas. Teraz najważniejszy odpoczynek. Stres jest wykańczający, a tego ostatnio niestety Ci nie brakowało. Quote
doris66 Posted October 21, 2017 Author Posted October 21, 2017 Chodzę sobie luzem po podwórku słonko grzeje,zwiedzam kolega sie przyplatał........luzik, jest dobrze. 1 Quote
elik Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Wygląda na całkiem spokojnego psa :) Mądre, ciekawskie spojrzenie :) Quote
doris66 Posted October 21, 2017 Author Posted October 21, 2017 15 minut temu, elik napisał: Wygląda na całkiem spokojnego psa :) Mądre, ciekawskie spojrzenie :) Jest piekna i madra. Quote
elik Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 3 minuty temu, doris66 napisał: Jest piekna i madra. W pełni się z Tobą zgadzam :) Quote
doris66 Posted October 22, 2017 Author Posted October 22, 2017 O rany Sonia wywieziona do lasu.............. 1 Quote
doris66 Posted October 22, 2017 Author Posted October 22, 2017 Portret......leżąca psia dama w kwiatach. 1 Quote
doris66 Posted October 22, 2017 Author Posted October 22, 2017 Portret........stojąca psia dama. 1 Quote
Ana10 Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Jakie piękne zdjęcia a Sonia w jesiennej scenerii wygląda rewelacyjnie. Quote
zachary Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Fantastyczna sesja fotograficzna Soni w jesiennej scenerii! 1 Quote
doris66 Posted October 22, 2017 Author Posted October 22, 2017 Potwierdzam wpływ na konto kwoty 300żł od Elik i Usiatej - 200zł spadek po Huzarku i 100zł spadek po Majusi. Quote
buniaaga Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 3 godziny temu, doris66 napisał: A kuku.................. Widziałam już na Fb ale jeszcze i tu się zachwycę .Co za uszy :) Quote
doris66 Posted October 22, 2017 Author Posted October 22, 2017 O tak.........uwielbiam te Sońkowe uszy. A jakie sa mięciutkie i delikatne w dotyku. Quote
doris66 Posted October 23, 2017 Author Posted October 23, 2017 Sonia umie się cieszyć.........i cieszy się na widok człowieka, a konkretnie to cieszy się na widok LILUtosi. Jak ją zobaczy po nocy albo po powrocie do domu to kręci dupcią z radości że mało jej nie odpadnie. To bardzo dobrze wróży na przyszłość. 2 Quote
Ewa Marta Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 59 minut temu, doris66 napisał: Sonia umie się cieszyć.........i cieszy się na widok człowieka, a konkretnie to cieszy się na widok LILUtosi. Jak ją zobaczy po nocy albo po powrocie do domu to kręci dupcią z radości że mało jej nie odpadnie. To bardzo dobrze wróży na przyszłość. Wzrusza mnie ta suczynka bardzo:) 1 Quote
doris66 Posted October 23, 2017 Author Posted October 23, 2017 No i sa pierwsze straty.................rzeczy osobiste LILU ucierpiały od zębów Soni. A to świnka jedna........ Quote
Recommended Posts