Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
23 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

I Polunia się doczeka, wszystko w swoim czasie   k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,06_69_orig.

Też tak uważam :)
Pola jest młodziutka, śliczna, cudowna - w końcu ktoś to dostrzeże.

Posted

A wiecie, ze ja dopiero przed chwilka zobaczyłam, ze na poprzedniej stronie są nowe zdjęcia!

Zachwycam się więc z opóżnieniem - Pola jest cudna, cudna, cudna :)

Posted
O 18.09.2016 o 21:29, Tola napisał:

Aschita ma wreszcie domek, może teraz czas na Polę!

Trzeba zastanowić się nad zmianą strategii, bo  sunia wciąż bez domu :(

Tolu, może nowe ogłoszenia z innym imieniem? Zaszkodzić nie zaszkodzi, a pomóc może. Może ja coś sklecę?   k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig  

Posted
5 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Tolu, może nowe ogłoszenia z innym imieniem? Zaszkodzić nie zaszkodzi, a pomóc może. Może ja coś sklecę?   k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig  

To jest myśl! :)

Posted
O 1.10.2016 o 10:51, Alaskan malamutte napisał:

Jak najbardziej jestem za :)

Parę dni temu odezwał się do mnie p. Kuba - grafik, ze chciałby pomóc zamojskim psiakom  - na razie poprosiłam go o plakacik dla Poli - może się przyda do nowych ogłoszeń...

Posted

Zaglądam do Poli   Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony pieski malamutPostaram się na jutro napisać nowy tekst do ogłoszeń. 

O 2.10.2016 o 12:11, Tola napisał:

Parę dni temu odezwał się do mnie p. Kuba - grafik, ze chciałby pomóc zamojskim psiakom  - na razie poprosiłam go o plakacik dla Poli - może się przyda do nowych ogłoszeń...

Super pomysł!! To czekamy na plakacik  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,009_aO_orig

Posted

Rozliczenie Poli:

Stan konta na 5 wrzesień wynosił -328 zł

Wpłaty:

+10 zł Martyna K.

+328 zł anecik

Razem: +10 zł

Koszty:

-300 zł hotelowanie

+10 zł - 300 zł = -290 zł

Stan konta na 5 październik wynosi -290 zł.

Posted

Mam juz plakacik Poli, zrobiony przez grafika, o którym wspominałam, jak ktoś chętny, to wyślę na pocztę, bo tuta ne umiem go wrzucić :(

Posted
15 godzin temu, Tola napisał:

Mam juz plakacik Poli, zrobiony przez grafika, o którym wspominałam, jak ktoś chętny, to wyślę na pocztę, bo tuta ne umiem go wrzucić :(

Poślij do mnie. Spróbuję go wstawić na wątek.

Posted

Pola to żywioł, kiedy widzi kolegów !

Tolu, czy nikt nie dzwonił w jej sprawie? Wykupiłam jej odświeżenia na tydzień, do 11 października. Jest 159 odkryć telefonów. Czy ludzie oglądaja tylko numer?