handzia Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 O 28.02.2016o19:48, Nadziejka napisał: handziu wysylam pere zlotych tez to bedzie cegielenka z mego kramiku wiecej juz nie mam narazie ale podzielic sie musze boc bym spac i jesc nie zdolala Dziękuję z całego serca, pieniążki juz doszły. W pierwszym poście będe wpisywała wpłaty :) Quote
bakusiowa Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Biedna oneczka.Ciekawe jest, że nie chciała wyjść z samochodu. Jestem pełna podziwu dla jej mądrości. 1 Quote
Nadziejka Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Laluniu zagladam nocka z pozdrowionkami ile zlego na jedno serduszeczko ech .. moja ceg doleciala ciesze sie Kasia Xibalaba 5 zl z kramiku tez cegielka 1 Quote
handzia Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 Są jakieś wpłaty, podam w wolnej chwili, przepraszam, ale dzisiaj znowu padam. Quote
Nadziejka Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 handziu zagladam do laluni z nadzieja z pozdrowieniem 1 Quote
malagos Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Ależ sobie tego guza wyhodowała... Biedna, śliczna suczynka.. Quote
handzia Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 No niestety, może nie ona, tylko jej "właściciel" poprzedni...Dzisiaj byłam u suni, zresztą dwa razy dziennie do niej jeździmy. Sa nowe zdjęcia. nic nowego, ale pokażę Wam kochaną mordkę :) Quote
handzia Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Byłam dzisiaj u weta, żeby wziąć dla niej leki, miałyśmy się pokazać u wetki, ale nie dajemy rady wjechać tam gdzie jest sunia, straszne błoto, musiałabym prowadzić sunię pól km po błocie. A jej ogólnie ciężko się chodzi z tym guzem... Guz jest coraz bardziej nabrzmiały i gorący, mam wrażenie, że zacznie pękać niebawem :( Sunia dostała kolejną dawkę antybiotyku i leki na wzmocnienie wątroby po babeszjozie. Nie pamiętam nazwy, ma brać 3 szt na dobę. Quote
bela51 Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Czy to słuszne ,aby tak długo zwlekac z operacją. A jesli guz pęknie, czy zagrozenie jej zycia nie wzrośnie ? Quote
handzia Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Ja też się tego obawiam. Ale jej organizm jest tak osłabiony, ze może nie wytrzymać operacji. Nie wiem co robic, tak mówią weci. Może ja wyolbrzymiam troche, sunia musiała juz trochę z nim chodzić....Głowa mi pęka już z tego zmartwienia...:( Quote
Martika&Aischa Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 pokazuj się sunieczko kochana !!! Ciocia cały czas zaciska kciuki z całych sił za Twoje zdrówko!!! Quote
Xibalba Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Biedactwo :( trudno wiedzieć co byłoby najlepsze Quote
handzia Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 Tak, jest już lepiej :) Sunia robi się coraz ładniejsza :) Ma apetyt i cieszy się bardzo na nasz widok :) Dzisiaj jedzie do hoteliku do Murki na tydzień, półtora. szukałam wszędzie dt, ale znalezienie go dla dużej suni graniczy z cudem. Jedna pani z Francji z fb zaoferowała mi, że zapłaci za jej pobyt i transport. Boję się zostawiać ją samą na pustkowiu, tam przynajmniej będzie pod opieką. Nie wiem jak się z nią rozstanę, tak się do niej już przywiązałam :( wstawię Wam wczorajsze zdjęcia :) Była koleżanka z chłopakiem i synem. 1 Quote
handzia Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 Wpisuję nowe wpłaty w opis, dziękuję dziewczyny bardzo :) Quote
Nadziejka Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Piekna przepiekna serdunko kakane cudne slemy fluidy wszystkiego zdrowenka i najlepsiutkiego dla sunienki Miszenki handziu te wszystkie wplaty sa od cudnych ciotek z bazareczku 18 zł - nadziejka z bazarku 5 zł - Xibabla 3 zł - Gabi79 10 zł - Elf i Mango 5 zł - anecik 1 Quote
bela51 Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Dobrze, ze jedzie. U Murki bedzie bezpieczna. Trzymam kciuki za szcześliwą podróż. Quote
Recommended Posts