Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 28.02.2016o19:48, Nadziejka napisał:

handziu wysylam pere zlotych tez to bedzie cegielenka z mego kramiku

wiecej juz  nie mam narazie

ale podzielic sie musze

boc bym spac i jesc nie zdolala

Dziękuję z całego serca, pieniążki juz doszły. W pierwszym poście będe wpisywała wpłaty :)

Posted

pimboli-schlaf.gifLaluniu zagladam nocka z pozdrowionkami

ile zlego na jedno serduszeczko ech ..

moja ceg doleciala ciesze sie

Kasia Xibalaba 5 zl z kramiku  tez cegielka

• Upvote 1
Posted

No niestety, może nie ona, tylko jej "właściciel" poprzedni...Dzisiaj byłam u suni, zresztą dwa razy dziennie do niej jeździmy. Sa nowe zdjęcia. nic nowego, ale pokażę Wam kochaną mordkę :)

Posted

Byłam dzisiaj u weta, żeby wziąć dla niej leki, miałyśmy się pokazać u wetki, ale nie dajemy rady wjechać tam gdzie jest sunia, straszne błoto, musiałabym prowadzić sunię pól km po błocie. A jej ogólnie ciężko się chodzi z tym guzem... Guz jest coraz bardziej nabrzmiały i gorący, mam wrażenie, że zacznie pękać niebawem :( Sunia dostała kolejną dawkę antybiotyku i leki na wzmocnienie wątroby po babeszjozie. Nie pamiętam nazwy, ma brać 3 szt na dobę.

Posted

Ja też się tego obawiam. Ale jej organizm jest tak osłabiony, ze może nie wytrzymać operacji. Nie wiem co robic, tak mówią weci. Może ja wyolbrzymiam troche, sunia musiała juz trochę z nim chodzić....Głowa mi pęka już z tego zmartwienia...:(

Posted

Tak, jest już lepiej :) Sunia robi się coraz ładniejsza :) Ma apetyt i cieszy się bardzo na nasz widok :)

Dzisiaj jedzie do hoteliku do Murki na tydzień, półtora. szukałam wszędzie dt, ale znalezienie go dla dużej suni graniczy z cudem. Jedna pani z Francji z fb zaoferowała mi, że zapłaci za jej pobyt i transport. Boję się zostawiać ją samą na pustkowiu, tam przynajmniej będzie pod opieką. Nie wiem jak się z nią rozstanę, tak się do niej już przywiązałam :( wstawię Wam wczorajsze zdjęcia :) Była koleżanka z chłopakiem i synem.

21kcml4.jpg

wkpr38.jpg

• Upvote 1
Posted

Piekna przepiekna serdunko kakane cudne

slemy fluidy  wszystkiego zdrowenka i najlepsiutkiego dla sunienki Miszenki57mininatalmagiagifs.gif

handziu te wszystkie wplaty sa od cudnych ciotek z bazareczku

18 zł  - nadziejka z bazarku

5 zł - Xibabla

3 zł - Gabi79

10 zł - Elf i Mango

5 zł - anecik

• Upvote 1