Kejciu Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Godzinę temu, Ziutka napisał: Niunia, dopisz do rozliczenia : podkłady 3 paczki po 9,90 = 29,70 karma dolina noteci 6 saszetek po 5,50 = 33,00 zabawka = 39,00 smaczków nie dopisujemy za groma nie mogę znaleźć paragonu :( wszystko w pośpiechu robimy, albo gościu nie włożył do torby, albo gdzieś mam w swojej (wsio wysypałam i nadal znaleźć nie mogę) :( paragon był chyba w tej torbie ze smaczkami co zostawiłaś na stoliku pod parasolem 1 Quote
jola_li Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 13 godzin temu, Kejciu napisał: chyba pierwszy raz będziemy zmuszone poprosić o deklaracje pomocy.... bardzo chciałybyśmy mu pomóc :( Nie mogą dużo :(... Tylko 20 zł/mc. Niech to będzie skromny początek deklaracji... Serce mi pęka jak patrzę na Gucia :(... Quote
Annaa4 Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 O 10.08.2016 o 17:55, Ziutka napisał: Super :) to druga część będzie dla Ciebie jeśli się zgodzisz :) pewnie, dam znać kiedy będę mogła przyjąć pakę :) Quote
Ziutka Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Jolu Aniele - pięknie dziękujemy :) Krysiu, chodzi o Gustawa z Chrcynna (deklaracje) Aniu, czekam na znak :) Quote
Kejciu Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 3 godziny temu, Ziutka napisał: Jolu Aniele - pięknie dziękujemy :) Krysiu, chodzi o Gustawa z Chrcynna (deklaracje) Aniu, czekam na znak :) Alfreda :-) Quote
Grażyna49 Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Dziewczynki,przepraszam bardzo,że ostatnio jest mnie tak mało na wątkach. Zaniedbałam podrzucanie bazarków...... Mam "kolorowy zawrót głowy" czyli zbliża się wesele jedynej wnuczki. Jak wszystko szczęśliwie przebrniemy to znowu się pojawię. Quote
konfirm31 Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Biedny Alfred. Biedne wszystkie psy, które są mieszkańcami schronisk, nie zasługującymi na nazwę, kojarzącą się z bezpieczeństwem. Tak dużo u nas jest takich miejsc.... Teraz zaangażowałam się w pomaganie Dredzi z zamojskiego schroniska. Niby jest sporo lepsze, niż to w Ch., ale stan Dredzi - fatalny :(. Quote
domtymczasowykasandra Posted August 16, 2016 Author Posted August 16, 2016 Zapraszamy na wątek Alfreda - prosimy o deklaracje Quote
Piromanka Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Nadrobiłam zaległości wątkowe. Żal ściska serce na widok Gucia. Ten psiak nie nadaje się do adopcji, ale ten kot tricolor jak najbardziej. Szkoda, że brak sensownych chętnych na adopcje, bo takie "trzymanie" w DT tylko generuje koszty i uniemożliwia pomoc innym. Lecę poczytać wątek Alfreda. Skradł moje serce. 1 Quote
domtymczasowykasandra Posted August 16, 2016 Author Posted August 16, 2016 28 minut temu, Piromanka napisał: Nadrobiłam zaległości wątkowe. Żal ściska serce na widok Gucia. Ten psiak nie nadaje się do adopcji, ale ten kot tricolor jak najbardziej. Szkoda, że brak sensownych chętnych na adopcje, bo takie "trzymanie" w DT tylko generuje koszty i uniemożliwia pomoc innym. Lecę poczytać wątek Alfreda. Skradł moje serce. Witaj Piromanko :) dzieje się u nas troszkę co ?:D Oj tak Koko jak najbardziej nadaje się do adopcji. Dzisiaj byłam u weta - zmniejszamy dawkę encortonu na 1 tabl co dwa dni - nadal wyrywa sobie sierść pokazałam dzisiaj pukiej doktorowi - powiedział że albo ona nietypowo lnieje takimi puklami albo może mieć jakiś uraz kręgosłupa i może ją boli i się wylizuje albo może mieć np.śrut - dobrze by było zrobić RTG.... ale narazie nie mamy za co. Quote
Piromanka Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Ciotki, czy chcecie żeby zrobić mini bazarek? Nie mam rzeczy do sprzedania, ale mogę sprzedać swoje umiejętności, a mianowicie coś dla słodkolubnych łasuchów. Mogę wykonać ciasto - deser, obłędny smak. Naturalne składniki, wszystko ekologiczne. Zero amatorki, pełna profeska, takie jak robimy (moja szanowna rodzicielka i ja) na oficjalne uroczystości, śluby, komunie, imieniny itp. 2 Quote
Kejciu Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 43 minut temu, Piromanka napisał: Ciotki, czy chcecie żeby zrobić mini bazarek? Nie mam rzeczy do sprzedania, ale mogę sprzedać swoje umiejętności, a mianowicie coś dla słodkolubnych łasuchów. Mogę wykonać ciasto - deser, obłędny smak. Naturalne składniki, wszystko ekologiczne. Zero amatorki, pełna profeska, takie jak robimy (moja szanowna rodzicielka i ja) na oficjalne uroczystości, śluby, komunie, imieniny itp. WOOW byłoby super!!!! a odbiór w jakim mieście ? Quote
Piromanka Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Warszawa. Z oczywistych względów tylko odbiór osobisty. Nie wyślę pocztą. Quote
Kejciu Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 21 minut temu, Piromanka napisał: Warszawa. Z oczywistych względów tylko odbiór osobisty. Nie wyślę pocztą. jasne jasne :) dlatego zapytałam :D bardzo Ci dziękujemy za pomoc :***** ale to bardzo!!!!! a jakie ciacha do wyboru ?:D Quote
Kejciu Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 O 2016-08-14 o 23:50, Ziutka napisał: Niunia, dopisz do rozliczenia : podkłady 3 paczki po 9,90 = 29,70 karma dolina noteci 6 saszetek po 5,50 = 33,00 zabawka = 39,00 smaczków nie dopisujemy za groma nie mogę znaleźć paragonu :( wszystko w pośpiechu robimy, albo gościu nie włożył do torby, albo gdzieś mam w swojej (wsio wysypałam i nadal znaleźć nie mogę) :( zanotowane ;) Quote
domtymczasowykasandra Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 zamówiłam podkłady dla Pepsi 71,69zł z wysyłką na allegro. Pepsi coraz częściej sama wychodzi na balkon - wieczorami kładzie się na płytkach i podziwia. Jak wracam z pracy a rodzice są już w domu i idę to wiernie razem z moimi psami czeka na balkonie i bardzo się niecierpliwi latając z zabawką w pysku dopóki nie wejdę - wtedy oczywiście jest aria i Saby i Pepsi i latanie a chwilę potem wycofanie - i dopiero aż jemy obiad Pepsi wychodzi i prosi aby coś spadło ze stołu :D Quote
Kejciu Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 nowy ciastkowy - już nie możemy bardziej zejść z ceny bo i tak dokładamy na koszt produktów.... Quote
Piromanka Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Godzinę temu, Kejciu napisał: jasne jasne :) dlatego zapytałam :D bardzo Ci dziękujemy za pomoc :***** ale to bardzo!!!!! a jakie ciacha do wyboru ?:D Tak na prawdę może być wszystko, czego dusza zapragnie. Ale na bazarek zaproponuję jedno konkretne. Coś specjalnego. Jak tylko spróbowałam, stało się jednym z moich absolutnie ulubionych. Wieczorem wystawię bazarek. Quote
mdk8 Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 znalazłam na FB taki wpis : " Z początkiem lipca Orzeszek pojechał do Domu Tymczasowego z możliwością zostania na stałe, czas pokaże :) " Bardzo się cieszę bo leżał mi Orzeszek na serduchu :) Quote
Ziutka Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 4 godziny temu, Piromanka napisał: Tak na prawdę może być wszystko, czego dusza zapragnie. Ale na bazarek zaproponuję jedno konkretne. Coś specjalnego. Jak tylko spróbowałam, stało się jednym z moich absolutnie ulubionych. Wieczorem wystawię bazarek. Czekamy z niecierpliwością :) Quote
Kejciu Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 2 godziny temu, mdk8 napisał: znalazłam na FB taki wpis : " Z początkiem lipca Orzeszek pojechał do Domu Tymczasowego z możliwością zostania na stałe, czas pokaże :) " Bardzo się cieszę bo leżał mi Orzeszek na serduchu :) tak pytałam wolontariuszkę wczoraj i powyżej pisałam o tym - ale dalszych wieści nie ma czy został w DT na DS lub czy znalazł dom. NIkt tego nie sprawdza niestety :( a my niewiele możemy na ten temat pisać z wiadomych względów :( Quote
Kejciu Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 4 godziny temu, Piromanka napisał: Tak na prawdę może być wszystko, czego dusza zapragnie. Ale na bazarek zaproponuję jedno konkretne. Coś specjalnego. Jak tylko spróbowałam, stało się jednym z moich absolutnie ulubionych. Wieczorem wystawię bazarek. już mi ślinka cieknie ;D Quote
Piromanka Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 3 godziny temu, Ziutka napisał: Czekamy z niecierpliwością :) 59 minut temu, Kejciu napisał: już mi ślinka cieknie ;D Zapraszam: Quote
Recommended Posts