Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
10 godzin temu, Ziutka napisał:

No tam to raczej nie możliwe aby coś się zmieniło...

Jolu, jak psina się czuje ?

trzeba się modlić aby gorzej nie było :( bo zmienić to się nic nie zmieni na lepsze :( coś o tym z Ziutką wiemy :(

• Upvote 1
Posted

Dopisuję do rozliczenia puszki worek suchej karmy Hepatic jaką zakupiłyśmy po otrzymaniu informacji ze Skarpety o dofinansowaniu dla Hery

Zakupy wyniosły 231,99zł

okazało się że jest błąd na fakturze i nie możemy otrzymać zwrotu

• Upvote 1
Posted

Hera jak się uda w najbliższą sobotę pojedzie na pobranie krwi - jeśli wyniki będą w miarę poprawne zostanie wysterylizowana i zostanie zrobiony porządek w paszczy bo nie ma na co czekać.

• Upvote 1
Posted
10 minut temu, Kejciu napisał:

Hera jak się uda w najbliższą sobotę pojedzie na pobranie krwi - jeśli wyniki będą w miarę poprawne zostanie wysterylizowana i zostanie zrobiony porządek w paszczy bo nie ma na co czekać.

Super :) tylko, że pewnie sterylka droga bo duża sunia :(

a co u Pepsi? :)

Posted

Może zgłosić Herę do Akcji Sterylizacja ? Jestem składkowiczem. Oczywiście, będzie potrzebna faktura wystawiona na "Ostatnią Szansę", a najpierw, zgoda Akcji na opłacenie zabiegu. Tam się sporo zmieniło, ale o ile zrozumiałam, nadal działają, a ja cały czas płacę co miesiąc składki.

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Kejciu napisał:

Dopisuję do rozliczenia puszki worek suchej karmy Hepatic jaką zakupiłyśmy po otrzymaniu informacji ze Skarpety o dofinansowaniu dla Hery

Zakupy wyniosły 231,99zł

okazało się że jest błąd na fakturze i nie możemy otrzymać zwrotu

Biednemu wiatr w oczy.

Nie da się tej faktury jakoś skorygować,żeby mogli wypłacić?

/pewnie głupie pytanie bo gdyby była możliwość same byście załatwiły/

Posted
1 minutę temu, Grażyna49 napisał:

Biednemu wiatr w oczy.

Nie da się tej faktury jakoś skorygować,żeby mogli wypłacić?

/pewnie głupie pytanie bo gdyby była możliwość same byście załatwiły/

A co jest nie tak z fakturą?  Jak tej nie można skorygować, żeby  było  wiadomo,  jak wystawić kolejną. 

Posted
11 minut temu, konfirm31 napisał:

A co jest nie tak z fakturą?  Jak tej nie można skorygować, żeby  było  wiadomo,  jak wystawić kolejną. 

jak się uda skorygować to skorygujemy - jak nie to trudno  :(

jeśli chodzi o fakturę i zwrot z Ostatniej Szansy to nie wiem jak to wygląda ale my musimy zapłacić od razu za zabieg bo nikt nie poczeka z kasą :( lecznica możliwe że by poczekała ale czytając opinie trwa to bardzo długo a ja nie chcę się kłócić z wetem którego nie znam zbyt dobrze że kasa nie wpłynęła i suma sumarum wpłacić ze swoich ....

a jak widać są problemy z tymi fakturami i nie jest to takie proste :)

wieczorkiem może kilka zdjęć Pepsi wstawię - bez zmian - raz niedotykalska a raz podejdzie sama na głaski.

Musimy się wybrać na wirusówki bo jeszcze z braku kasy nie zrobione :(

Posted

Kasiu,  ja zawsze płaciłam przy zabiegu z własnej  kieszeni,  a fakturę brałam na Ostatnią Szansę.  Po jakimś  czasie  od wysłania papierów,  dostawałam zwrot  pieniędzy  na moje konto 

Posted
40 minut temu, Kejciu napisał:

wieczorkiem może kilka zdjęć Pepsi wstawię - bez zmian - raz niedotykalska a raz podejdzie sama na głaski.

Musimy się wybrać na wirusówki bo jeszcze z braku kasy nie zrobione :(

A ile wirusówki kosztują? 

Posted

Fakturę za karmę dla Hery da się skorygować - więc robimy wielkie UFFFF :)

Madziu, pięknie dziekujemy za pomoc dla Pepsika :)

W piątek, nie ten - ten za tydzień, wybieramy się na cały dzień do Chrcynna...trzymajcie kciuki za nasz rozsądek :(

• Upvote 2
Posted
2 minuty temu, Ziutka napisał:

Fakturę za karmę dla Hery da się skorygować - więc robimy wielkie UFFFF :)

Madziu, pięknie dziekujemy za pomoc dla Pepsika :)

W piątek, nie ten - ten za tydzień, wybieramy się na cały dzień do Chrcynna...trzymajcie kciuki za nasz rozsądek :(

No, to i ja robię z Wami wielkie UFFFFFFFF :). Napiszcie, czy mam zgłaszać Herę  do Akcji Sterylizacja, na zasadzie, że płacicie, bierzecie fakturę na Ostatnia Szansę, wysyłacie razem z papierami i otrzymujecie zwrot kasy za jakiś czas? Ile ma kosztować sterylizacja Hery?

Posted
4 minuty temu, konfirm31 napisał:

No, to i ja robię z Wami wielkie UFFFFFFFF :). Napiszcie, czy mam zgłaszać Herę  do Akcji Sterylizacja, na zasadzie, że płacicie, bierzecie fakturę na Ostatnia Szansę, wysyłacie razem z papierami i otrzymujecie zwrot kasy za jakiś czas? Ile ma kosztować sterylizacja Hery?

jak dziewczyny pojadą na krew w sobotę to wszystkiego się dowiedzą :) zatem damy znaka :-)

Posted
1 minutę temu, konfirm31 napisał:

Napiszcie, czy mam zgłaszać Herę  do Akcji Sterylizacja, na zasadzie, że płacicie, bierzecie fakturę na Ostatnia Szansę, wysyłacie razem z papierami i otrzymujecie zwrot kasy za jakiś czas? Ile ma kosztować sterylizacja Hery?

Zgłaszać, zgłaszać ;)!!!

Dziewczyny są skromne i chciałyby wszystkiemu same podołać, ale po to są takie fundusze, żeby z nich korzystać, tym bardziej, że potrzeby (i zadłużenie) DT Kasandry są ogromne :(.

(Z tego, co pamiętam, to występując o dofinansowanie za sterylkę trzeba wysłać maila do Ewy z Ostatniej Szansy, bo ona rzadko bywa na dogomanii).

Posted
9 minut temu, konfirm31 napisał:

To czekam na znak, info o cenie sterylizacji  i zgłaszam Herę :). Też uważam, ze po to są Skarpety, Akcje itp. :)

Laseczki ale wiecie że tym sposobem dajecie nam zielone - no może pomarańczowe światło do owocnej wyprawy w przyszły piątek do CH ?:D hehehe

• Upvote 1
Posted

A jak Wam nie damy tego "zielonego światła", to przestaniecie pomagać różnym psim biedom? nie wierzę :). My tylko trochę, troszeczkę pomagamy Wam pomagać :) i żal, że tylko tyle możemy pomóc :(

Posted
51 minut temu, konfirm31 napisał:

A jak Wam nie damy tego "zielonego światła", to przestaniecie pomagać różnym psim biedom? nie wierzę :). My tylko trochę, troszeczkę pomagamy Wam pomagać :) i żal, że tylko tyle możemy pomóc :(

ale my już kombinujemy jak ściągnąć Herę do siebie tzn. z hotelu - namowy trwają od samego początku od kiedy Hera jest z " nami " ale mogę powiedzieć oficjalnie że jest malutki przełom więc prosimy o kciuki!

• Upvote 3