Tyśka) Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Piotruś cudowny, więc trafił swój na swego :)) Szczęściarz. Quote
Kejciu Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Kilka razy dziennie mam wieści od Koko, zdjęcia i filmiki ale w ferworze pieczenia ciastek wątróbkowych nie mam chwili aby je tu wrzucić :( w piątek wybieram się na POA :D :)))))) Quote
Mattilu Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Nareszcie troche dobrych wiadomosci!!! Ciesze sie bardzo i domkiem dla Koko i Piotusiem. Czy Gucio zostaje na stale u Ziutki? Mam nadzieje, ze przestal gryzc i rozrabiac... Quote
Kejciu Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Rzadko zaglądam tu - u Koko byłam chwilkę wczoraj po rzeczy dla Marzeny Kwiaciarenki jakie Ania uzbierała - a na wizytę wybieram się dzisiaj bo weekend spędziłam na pieczeniu ciasteczek i nie udało mi się wyrwać :) Ziutka jeśli masz jakieś paragony za Polę to podeślij mi wstawię lub wstaw a ja wpiszę do rozliczeń. też zalatana jesteś ale trzeba pewne rzeczy troszki uporządkować :) Quote
Kejciu Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 14 godzin temu, jola_li napisał: I jak Koko się miewa? Wszystko super :) 1 Quote
jola_li Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Dnia 20.12.2017 o 12:38, Kejciu napisał: :) :) :) Coś nudny ten film ;). 1 Quote
Kejciu Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Jakiś czas mnie nie było ale jak wracam to z konkretem... Przedstawiam Państwu nowego podopiecznego - znaleziony w ubiegły piątek przeze mnie i przez moją koleżankę...w rowie przy stacji..w Nowym Dworze Mazowieckim Ma około 7-9 lat, najprawdopodobniej po wypadku komunikacyjnym bo ma pękniętą miednicę... jak się dowiedziałyśmy podobno widywany był w miejscu znalezienia już przed Wigilią...i nikt kuźwa nikt się nie zainteresował.... Narazie bezimienny - w obecnej chwili jeszcze w lecznicy - w sobotę zabieramy go do płatnego hotelu w Warszawie - koszt 300zł + karma po naszej stronie. Wyjścia nie ma - żaden inny dt nie zaoferował pomocy ale na to akurat nie liczyłam i jak zwykle przyzwyczaiłam się... Nie możemy skazać go na schronisko - bo taka opcja zawsze jest ale nie pozwolimy na to...nie po to czekał tam na nas aby teraz pozwolić mu trafić do schroniska... Każda pomoc ogromnie widziana - za chwilę zrobię bazarek z ciastkami ... narazie koszt badań w lecznicy ( morfologia i rtg ) 50 zł, szczepienie na wirusówki 45zł i w sobotę przed zabraniem zaczipujemy go nie wiem jaki to będzie jeszcze koszt... Quote
konfirm31 Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Widziałam już psiaczka na fb :). Miał ogromne szczęście, że trafił na Ciebie i Twoją koleżankę. Jest mały, śliczny, więc prędko znajdzie dom. Będę mu kibicować, ale niestety, z kasą krucho :(. Quote
jola_li Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Śliczne psiątko! Czy z tą miednicą będzie trzeba coś robić? Poproszę o numer konta. Wpłacę 50 zł od mojego Ojca. Quote
Kejciu Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Zapraszam na szybki bazarek z ciasteczkami: Co do miednicy otrzymałam informację że sama musi się zrosnąć ale będę chciała zabrać go z przyjaciółmi do dr Olkowskiego aby dokładnie to zdiagnozować bo zdjęcia RTG do chwili obecnej nie miałam możliwości zobaczyć:( Quote
Kejciu Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 34 minuty temu, konfirm31 napisał: Widziałam już psiaczka na fb :). Miał ogromne szczęście, że trafił na Ciebie i Twoją koleżankę. Jest mały, śliczny, więc prędko znajdzie dom. Będę mu kibicować, ale niestety, z kasą krucho :(. Krysiu bardzo Ci dziękuję za obecność :) Zaglądaj do nas :) Quote
Kejciu Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 20 minut temu, jola_li napisał: Śliczne psiątko! Czy z tą miednicą będzie trzeba coś robić? Poproszę o numer konta. Wpłacę 50 zł od mojego Ojca. Jolu bardzo CI dziękuję już wysyłam :* Quote
Kejciu Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Piesek trafi do hoteliku: https://www.facebook.com/www.hotelglee/ Quote
konfirm31 Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Dobrze wygląda ten hotelik. Coś już gdzieś o nim czytałam pozytywnego. Miednica faktycznie sama się zrasta. Tak było i u Juki Irenasa i.... u mojego TZta. Będzie dobrze. A Koko, dom ma spoko.... skąd ja to znam ;) ?. Quote
Kejciu Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 16 godzin temu, konfirm31 napisał: Dobrze wygląda ten hotelik. Coś już gdzieś o nim czytałam pozytywnego. Miednica faktycznie sama się zrasta. Tak było i u Juki Irenasa i.... u mojego TZta. Będzie dobrze. A Koko, dom ma spoko.... skąd ja to znam ;) ?. Sprawa się skomplikowała - wczoraj przed 23 zadzwoniła pani doktor z lecznicy że jeszcze raz go prześwietliły i okazało się że musi mieć operację bo oprócz miednicy pękła jeszcze kość...miałam dzisiaj bardzo ważny i trudny egzamin ze specjalizacji i wczoraj całą noc się uczyłam i ten tel przed 23 wyprowadził mnie nerwowo z równowagi...bo się bardzo zmartwiłam - nigdy nie może być z górki....ustaliłam że zabiorę psa jednak w sobotę do Pauli do hoteliku i będziemy go dalej diagnozować u dr Olkowskiego w Milanówku i tam przejdzie operację ... termin zabrania go z lecznicy to sobota i w sobotę wiozę go do hoteliku. Proszę o kciuki Quote
konfirm31 Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 O, masz ci los! Trzymam kciuki z całej siły! Quote
Kejciu Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Ale jestem poddenerwowana jutrzejszą wyprawą...aby tylko nic już się nie wydarzyło... Quote
konfirm31 Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Będzie dobrze, bo źle już było! Ale kciuki potrzymam :). Quote
Recommended Posts