Gabi79 Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 O 2.04.2016o16:52, dorcia2 napisał: oby więcej takich historii, Bezuniu bądź szczęśliwa w nowym domku kochana psinko Hania ściąga domki jak magnez deklaracje po Bezuni przenoszę na Florcię, dziękuję za przelanie deklaracji kwietniowej , którą jeszcze wpłaciłam dla Bezuni do Gabi, która zarządza finansami Florci Dorciu, z całego serca dziękuję. Elik, 20,- od dorci już jest doleciało z konta Bezy na konto Florci, dziękuję serdecznie!!! Quote
elik Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 10 godzin temu, Gabi79 napisał: Dorciu, z całego serca dziękuję. Elik, 20,- od dorci już jest doleciało z konta Bezy na konto Florci, dziękuję serdecznie!!! Dzięki za potwierdzenie :) Quote
Poker Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Dzwoniła dziś do mnie pańcia Bezuni.Nie może się jej nachwalić. Mówiła ,że jest cudowną sunią i że bardzo ją kocha. 2 Quote
Tola Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 21 godzin temu, Poker napisał: Dzwoniła dziś do mnie pańcia Bezuni.Nie może się jej nachwalić. Mówiła ,że jest cudowną sunią i że bardzo ją kocha. Takie wieści dodają siły. Oby było ich jak najwięcej. Quote
Gabi79 Posted May 14, 2016 Author Posted May 14, 2016 22 godzin temu, Poker napisał: Dzwoniła dziś do mnie pańcia Bezuni.Nie może się jej nachwalić. Mówiła ,że jest cudowną sunią i że bardzo ją kocha. Poker, bardzo dziękujemy za informację!!! Ja właśnie wczoraj myślałam o P. Magdzie i Bezuni. Dostałam zdjęcia Toficzka, ale oczywiście ciągle nie mam czasu wstawić. Quote
MOPACKA Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 Dzień Dobry Oto moja słodka Bezunia ze mną i moją chrześnicą (odwróciła głowę:-) Beza jest najsłodszym psem pod słońcem,kocham ją z całego serca. 3 Quote
ona03 Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 O 17.05.2016 o 18:37, MOPACKA napisał: Dzień Dobry Oto moja słodka Bezunia ze mną i moją chrześnicą (odwróciła głowę:-) Beza jest najsłodszym psem pod słońcem,kocham ją z całego serca. Witamy na dogo :) Jak cudnie oglądać szczęśliwe zakończenia. Quote
Tola Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Witamy Pańcie Bezuni :) Oby wszystkie smutne psie historie miały takie zakończenie! Quote
Gabi79 Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 Dzwoniła dzisiaj do mnie Pani Irenka od Toficzka. Maluch ma się świetnie, jest kochany i rozpieszczany!!! 16.08. miał kastrację. Na stronie www.psieego.pl są zdjęcia Toficzka z zajęć w psiej szkole, gdzie uczęszczał podczas wakacyjnego wyjazdu. W dziale Psie Bedrkowisko. Ponieważ fotorelacja jest na FB nie mogę znaleźć, bo ciągle wyskakuje mi komunikat by się zalogować. Gdyby ktoś miał czas i ochotę odszukać Toficzka na zdjęciach będę ogromnie wdzięczna. U Bezuni też wszystko OK. Jakiś czas temu Pani Magda pisała do mnie, donosząc, że są obie z Bezunią bardzo szczęśliwe!!! Quote
Gabi79 Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 U Bezuni wszystko bez zmian, czyli wspaniale. Rozmawiałam kilka dni temu z Panią Magdą. Pozdrowienia od Toficzka, zobaczcie jaki przystojniak z niego wyrósł Quote
Recommended Posts