Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

" Grazynka wróciła z wizyty i opinią jest pozytywna.A Grazynka jest wymagająca "

" Tak.Babcia też super.Mama również.Wszyscy miłośnicy zwierząt.Koty spokojne.Także wszystko wygląda na świetne warunki. "

czyli co? pakujemy Numira?

:)

Posted

Na to wygląda,że pakujesz Numira. Będzie go mi brakowało i chyba nie tylko mi. Komuś jeszcze bardziej.

A jak z przekazaniem go do DS?

Posted
15 godzin temu, sylwija napisał:

Pani chce przyjechać po niego

Super, bo przy okazji zobaczysz panią i jej reakcję na Numira oraz jego na panią. Kiedy ma zamiar przyjechać? Porób zdjęcia.

podesłać Ci smarkatki ?

• Upvote 1
Posted
6 minut temu, Poker napisał:

Super, bo przy okazji zobaczysz panią i jej reakcję na Numira oraz jego na panią. Kiedy ma zamiar przyjechać? Porób zdjęcia.

podesłać Ci smarkatki ?

Raczej prześcieradło :)

Dobre wieści, doooobre :)

Posted

wczoraj była u mnie chrześnica (wiek:3,5) i totalnie ją zachwycił 'śliczny, biały, słodziutki' piesek :) Natalka głaskała, przytulała Numira, karmiła przysmakami, mówiła, jaki jest piękny i mięciutki :)

żałuję teraz, że zdjęć nie zrobiłam, bo niestety p. Martyna się nie odezwała. jeszcze w środę rozmawiałyśmy, mówiła, ze jest zdecydowana, wysłałam umowę wieczorem (mam zepsutą drukarkę) i miała zadzwonić przed niedzielą, żeby na konkretną godzinę i miejsce się umówić, niestety - od środy do teraz cisza. Nawet zadzwoniła, nie wysłała sms, czy pw, że nieaktualne..

Posted

13428356_1195920993760864_57261563168806

13435493_1195921040427526_68380838810165

13415417_1195921063760857_61172242613982

Numir się szykuje do domku. Będzie mi go brakować. ale wiem, że dla niego to lepsze - własny, kochający dom. Bezpieczny i dla niego. niech się tylko dogada z kotami, w ds są dwa, u mnie więcej i było ok
Kciuki wskazane

Posted

A jednak , więc odszczekuję , HAU,HAU.

Trzymam kciuki za słodziaczka.Niech mu będzie jak najlepiej. Dzięki Tobie sylwija będzie miał dobre życie. Trzymam kciuki.

Posted

Numir pojechał.. powodzenia, kochany..
a ja nawet nie mogłam spokojnie porozmawiać z jego nową panią - Martyną, bo Aron i Runa, korzystając z okazji, czmychnęły..

więc czekamy na zdjęcia i wieści z DS :)

13403888_1195920997094197_22806391977885

Posted

Aron wrócił, a za Runą jeździłam samochodem i wołałam.. okazało się, że poleciała do ludzi na podwórko i bawiła się z ich psem..

Mam nadzieję, że ok wszystko będzie z Numirem, to takie kochane stworzenie, wrażliwe i mądre, chlip..