sylwija Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 ja już w niepokoju, bardzo mi na nim zależy, Numir taki wrażliwy.. Quote
sylwija Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 10 minut temu, Livka napisał: Sylwio odgruzuj skrzyneczkę :) zrobione szybko się teraz zapycha Quote
sylwija Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 " Grazynka wróciła z wizyty i opinią jest pozytywna.A Grazynka jest wymagająca " " Tak.Babcia też super.Mama również.Wszyscy miłośnicy zwierząt.Koty spokojne.Także wszystko wygląda na świetne warunki. " czyli co? pakujemy Numira? :) Quote
Poker Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Na to wygląda,że pakujesz Numira. Będzie go mi brakowało i chyba nie tylko mi. Komuś jeszcze bardziej. A jak z przekazaniem go do DS? Quote
konfirm31 Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Cieszę się z takich wspaniałych wiadomości:). Quote
Livka Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Wiadomości super - loczek do domku idzie ... jupii :) Quote
Poker Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 15 godzin temu, sylwija napisał: Pani chce przyjechać po niego Super, bo przy okazji zobaczysz panią i jej reakcję na Numira oraz jego na panią. Kiedy ma zamiar przyjechać? Porób zdjęcia. podesłać Ci smarkatki ? 1 Quote
malagos Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 6 minut temu, Poker napisał: Super, bo przy okazji zobaczysz panią i jej reakcję na Numira oraz jego na panią. Kiedy ma zamiar przyjechać? Porób zdjęcia. podesłać Ci smarkatki ? Raczej prześcieradło :) Dobre wieści, doooobre :) Quote
sylwija Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 wczoraj była u mnie chrześnica (wiek:3,5) i totalnie ją zachwycił 'śliczny, biały, słodziutki' piesek :) Natalka głaskała, przytulała Numira, karmiła przysmakami, mówiła, jaki jest piękny i mięciutki :) żałuję teraz, że zdjęć nie zrobiłam, bo niestety p. Martyna się nie odezwała. jeszcze w środę rozmawiałyśmy, mówiła, ze jest zdecydowana, wysłałam umowę wieczorem (mam zepsutą drukarkę) i miała zadzwonić przed niedzielą, żeby na konkretną godzinę i miejsce się umówić, niestety - od środy do teraz cisza. Nawet zadzwoniła, nie wysłała sms, czy pw, że nieaktualne.. Quote
Gusiaczek Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Miejmy nadzieję, że powód milczenia sensowny jest i jeszcze się odezwie Quote
Poker Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 A niech to, ludzie jednak są mało odpowiedzialni. Chętnie to odszczekam. Quote
sylwija Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 Numir się szykuje do domku. Będzie mi go brakować. ale wiem, że dla niego to lepsze - własny, kochający dom. Bezpieczny i dla niego. niech się tylko dogada z kotami, w ds są dwa, u mnie więcej i było ok Kciuki wskazane Quote
Poker Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 A jednak , więc odszczekuję , HAU,HAU. Trzymam kciuki za słodziaczka.Niech mu będzie jak najlepiej. Dzięki Tobie sylwija będzie miał dobre życie. Trzymam kciuki. Quote
sylwija Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 Numir pojechał.. powodzenia, kochany.. a ja nawet nie mogłam spokojnie porozmawiać z jego nową panią - Martyną, bo Aron i Runa, korzystając z okazji, czmychnęły.. więc czekamy na zdjęcia i wieści z DS :) Quote
Poker Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Szczęśliwego życia słodziaku. Niech ci się wiedzie i Twojej pańci. Psy wróciły? sylwija trzymaj się. Quote
sylwija Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 Aron wrócił, a za Runą jeździłam samochodem i wołałam.. okazało się, że poleciała do ludzi na podwórko i bawiła się z ich psem.. Mam nadzieję, że ok wszystko będzie z Numirem, to takie kochane stworzenie, wrażliwe i mądre, chlip.. Quote
sylwija Posted June 13, 2016 Author Posted June 13, 2016 wczoraj wieczorem - był bardzo grzeczny, koty go zaakceptowały już :) no i .. zapewne wieczorem zadzwonię, jak nie dostanę następnego info Quote
Recommended Posts