asher Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 czy ktos z was tego uzywal? zobaczylam reklame w ostatnim numerze "przyjaciela psa" i troche nie chce mi sie wierzyc, ze to faktycznie dziala tak, jak tam pisza... a pisza, ze uzywajac jej do mycia zwierzaka nie potrzebny juz zaden szampon, bo rekawica sama sobie swietnie radzi z brudem. mozna jej uzywac na sucho do czesania, na wilgotno do przecierania i do kapieli pod biezaca woda. troche mi to zalatuje tymi wszystkimi "cudami" sprzedawanymi w tv shopach. ale kto wie? :niewiem: Quote
julita104 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 odswiezam temat bo tez jestem ciekawa, zwlaszza jak teraz takie pogody ze pies nadaje sie do kapieli co 3 dni. tylu dogomaniakow i nikt tego nie uzywal juz??? Quote
asher Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 Julita, chyba nikt nie chce kupowac w ciemno i czeka na opinię innych :wink: Quote
lupak Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Rekawice mam i moze nie az tak jak reklamuja ale jestem bardzo zadowolona. Moje psiaki maja duuuuzo futra i po deszczu cale mieszkanie bylo do sprzatania mimo wycierania recznikiem. Teraz przecieram wilgotna rekawica i caly brud zostaje na niej. Domownicy bardzo sceptycznie nastawieni do takich wynalazkow przyznali, ze jest dobra . Z powodu gestego i dlugiego futra psiakow nie zastapi szamponowej kapieli ale jest super do biezacej pielegnacji. Pozdrawiam Quote
asher Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 [b]lupak[/b], a możesz napisać (choćby na priw) ile ta rękawica kosztuje? i gdzie ją mozna zamówić? ja tez mam siersciucha i po spacerkach z mojego m-4 robi sie plaża nad Baltykiem - wszędzie piach :wink: Quote
AG Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Ja też podnoszę ten temat. Może już więcej psiarzy używa tej rękawicy?Bardzo mi zależy na opiniach, bo sama zastanawiam się nad zakupem rękawicy, a zbyt tania ona nie jest. Nie chciałabym zafundować sobie za 60 zł czegoś, co nie będzie się różniło wiele od flanelowej ścierki :hmmmm: I jeszcze pytanko do posiadaczy - co się robi po zabrudzeniu rękawicy? Pierze się ją? Pozdrawiam :) Aga Quote
weihaiwej Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Halo, może jednak ktoś jeszcze używa rekawicy Econetti? Podzielcie sie opiniami, nie bądźcie tacy! :wink: :wink: Quote
an3czka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 echhhh chyba tez taka sobie sprawie. kiedys nawet widzialam ja w lecznicy ale myslalam, ze to jakas bujda, ale skoro tak zachwalacie... Quote
martussia83 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 No ja się szarpnęłam na tą rękawicę :roll: Na razie pogoda jest w miarę,więc nie ma za bardzo pożytku z niej,chyba że do usuwania martwego włosa z czym sobie dosyć fajnie radzi,chociaż u Falcona efekty mogą być średnio zauważalne bo zmienia sierść i bardzo się z niego sypie.A na mokro (taką wyciśniętą rękawicą)dosyć fajne efekty są-u mojego psa sierść błyszcząca,bardziej miękka.Ogólnie jestem zadowolona ale podejrzewam że prawdziwy sprawdzian będzie gdy nadejdą jesienne deszcze :roll: Ktoś pytał jak się ją utrzymuje w czystości-jeśli nie jest bardzo brudna (jest biała więc wiadomo że wszystko na niej widać)to tylko wypłukać pod bieżącą wodą a jak już jest "czorna" to mydłem przeprać i wysuszyć (ja dostałam teraz takie mydełko gratis,normalnie kosztuje ok 10zł ale myślę,że jak się zwykłym mydłem przepierze to tragedii nie będzie). Jedyny problem jaki mam z rękawicą to taki,że Falcon jeszcze nie jest do niej przyzwyczajony łapie ją zębami i wysysa wodę :lol: Quote
coco Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 [b][i]Dodajcie swoje opinie na temat tej rękawicy. Pomyślałem sobie o jej kupnie i ciekaw jestem bardzo, jak ona sobie radzi z brudem na białym psie z krótkim włosem.[/i][/b] Quote
magda** Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Chyba na dogo niewielu mamy użytkowników tej rękawicy :-? Ja na jej zakup raczej się nie zdecyduje. Nawet jeśli jest dobra, to przy sierści mojej suni (PON), wątpie, żeby się sprawdziła :( Już przywykłam, że w deszczowe dni po KAŻDYM spaserku mała wędruje do wanny :roll: Quote
Alex&Nusia Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Hmm, ja też widziałam reklame tej rękawicy w PP. Może i jest dobra, ale nam wystarcza dobry szamponik i letnia woda, a do czesania dwustronna szczotka :wink: Quote
econetti Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [i]witam serdecznie użytkowników i tych co myślą o zakupie rękawicy Econetti. Używam jej od dwóch lat, gdyż jestem jej producentem. Pomysł takiego produktu zrodził się u mnie już dawno - gdy stałem się właścicielem Doga Niemieckiego imieniem Driada. Okazało się, że jest on a raczej ona wielkim alergikiem na wszelkiego rodzaju środki do mycia zwierząt. Mając duże, bo ponad dzieisęcioletnie doświadczenie w zakresie mikrowłókien i będąc całe życie psiażem stwierdziłem, że muszę coś wymyśleć na ten problem. Po roku pracy, doświadczeń, współpracy z weterynarzami i entuzjastami zwierząt powstał pierwszy produkt rękawica Econetti dla psa. Obecnie jest także dla kota, a pracuję nad rękawicą Econetti dla konia / jest w fazie testów /. Teraz, pierwszy raz odwiedziłem dogomanię, gdyż jeden z klientów powiedział, że kupił rękawicę dzięki informacjom tu zawartym o Econetti. Jeżeli ktoś ma pytania zawsze pozostaję do dyspozycji. Proszę przesłać mail i zaraz na niego odpowiem. Zapraszam na swoją stronę [url]www.econetti.pl[/url]. [b]Specjalnie dla czytelników dogomani zapraszam do wzięcia udziału w konkursie. Każdy, kto mailem zamówi we wrześniu 2005 rękawicę dla psa lub kota, otrzyma w cenie rękawicy 59 zł - mydełko Econetti o wartości 9,9 zł , oraz nie płaci kosztów przesyłki o wartości 9,5 zł. A Ci którzy nie będą zadowoleni z użytkowania rękawicy - w terminie siedmiu dni od daty otrzymania przesyłki mogą ją zwrócić, otrzymując zwrot kosztów. Proszę napisać - co jest powodem zwrotu. Na zamówieniu mailowym proszę zamieścić dane odborcy, numer telefonu, czy dla psa czy dla kota oraz, że jesteście czytelnikami dogomanii.[/b] Życzę zadowlenia dla użytkowników i dla Waszych zwierzaków. pozdrawiam Wojtek[/i] Quote
coco Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [b][i]No ! Jasny gwint ! To ja się nie załapałem ! Zamówiłem dzisiaj, a dopiero jutro jest wrzesień :( [/i][/b] Quote
coco Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [b][i]A propos zamówienia - wspaniały człowiek, doskonały kontakt mailowy, fachowość, szybkość, doskonałe podejście do sprawy, jednym słowem - pełen profesjonalizm. Spokrewnieni nie jesteśmy, gdyż poznaliśmy się dopiero dzisiaj, więc chyba nikt nie posądzi mnie o koneksje czy reklamę.[/i][/b] Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Ja mam rękawicę od grudnia i mogę zachwalić :wink: Jedyny minus to ten ze jak kupowałam w grudniu nie było jeszcze mydełka , potem spotkałam panią na wystawie w Katowicach która miała w jakiś sposób się ze mną skontaktować bo akurat nie miała przy sobie mydełek .Jednak się nie skontaktowała .Więc piorę rękawiczkę w szarym mydle /tyle że jest jskaś szarawa a nie biała :lol: /Ale ogólnie jest OK 8) Quote
frruzia Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 mowicie, ze warto? bo idzie jesien i wlasnie zastanawiam sie nad jej kupnem, gdy figa wytarza sie w piachu w zabawie z jakims psiakiem to potem jak ja glaszcze mam cala reke czarna a przeciez nie bede psa codziennie kapac, Quote
an3czka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 kilka dni temu kupilam rekawice. od razy przetarlam ja na sucho psa i... nie wiedzialam, ze jest taki brudny :oops: wczoraj mylam go przy uzyciu mydelka, bo wytarzal sie w koopie. i tym razem bylam bardzo zadowolona z rekawicy. moj pies jest obecnie bezwonny, co nigdy nie udawalo sie po pierwszym myciu (kapaniu). polecam!! Quote
unytka1 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 I ja polecam rękawicę. Mam ją od miesiąca. moje dwa futrzaki (djp) doskonale domywam na mokro i nasucho. Sierść robi sie bardziej miękka i bardzo błyszcząca. No i nie zdawałam sobie sprawy jak zakurzony może byc pies juz tydzień po kąpieli! Nawet przed ostatnią wysatwą jednego myłam orzy użyciu rekawicy i było ok. Rzeczywiście wystarczy tylko czysta woda:) A i moim psom bardzo sie podoba taka forma "kąpieli". Oba boja się wanny:) Jestem z niej bardzo zadowolona i spokojniem ogę ja polecić:) Quote
darek Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Witam! Kupiłem tą rękawicę we wrześniu i jestem z niej bardzo zadowolony.Swietnie czyści sierśc psa i nadaje jej ładny wyglad,błyszczy,ponadto usuwa brud,kurz.Dla psów ,które często mają sierśc pokryta kurzem(w miastach szczególnie)jest to idealne rozwiązanie.Tak jak jest napisane na opakowaniu-mozna na sucho,na wilgotno i na mokro-wszystke trzy warianty sie u mnie sprawdziły.Zadnego drapania-z wygladu przypomina frotte.Jak sie ubrudzi,myje sie pod bieżącą woda specjalnym mydełkiem(bezzapachowym) i po kłopocie.Pozdrawiam. Quote
Szamanka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Hmmm... no ja prawie dałam się przekonać :wink: mój psiak to husky ze sporą ilością białego kolorku sierści. Powli zaczyna się słota i już dziś mój dzikus wrócił ze spacerku uciorany :-? Tak więc chyba się skuszę, tym bardziej, że czytam same pozytywy, a ani jednego negatywa :D Quote
Polna Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 ja wlasnie zaczelam sie zastanawiac :wink: i chzba sie skusze... jak uzbieram Quote
Sonika Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Ja mam goldena, wiec mam rowniez spory kłopot z nim... Teraz po każdym spaceu wraca cały brudny :-? nie moge go nawet wsadzic do wanny bo jest zacięzki... ta rękawica byłaby idealnym rozwiązaniem i być moze się zdecyduje... szkoda tylko ze nie trafilam na wrzesniową promocje :( Quote
weihaiwej Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Dołączam do pozytywnych opinii również moją, mam szczeniaka akitę, rękawica na sucho usuwa kurz i powierzchowny brud, na mokro poważniejsze zabrudzenia :) Do tego kontakt z firmą przemiły, bardzo profesjonalna obsługa. Quote
econetti Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 [i][b]Witam ponownie wszystkich czytelników DOGOMANII[/b] :hand: Tym, którzy już zakupili Rękawicę - gratuluję, dziękuję za pozytywne opinie i zapraszam na promocje Karm Econetti - [url]www.econetti.pl[/url] Tym, którzy zastanawiają się lub szukają dobrych okazji zapraszam na Allegro, gdzie pod hasłem Econetti znajdziecie najświeższe / świąteczne promocje /. :P Wszystkim życzę Wesołych Świąt i rozgadanych piesków :x-mas: Wojciech Gawroński p.s Jeżeli ktoś, kto już jest klientem Econetti, nie otrzymał drobnego prezentu i informacji o promocji świątecznej dla stałych klientów bardzo proszę o konatak na mail[/i] Quote
Recommended Posts