Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted

Jutro wielki dzień dla Kapselka,nie wiem czy jutro będę miała czas na dogo więc już dzisiaj życzę szerokiej drogi! :)

a ja mimo nawału obowiązków muszę być na bieżąco!!! będę zaglądała i czekała na wieści:) powodzenia chłopaku:)

Posted

Jutro wielki dzień dla Kapselka,nie wiem czy jutro będę miała czas na dogo więc już dzisiaj życzę szerokiej drogi! :)

a ja mimo nawału obowiązków muszę być na bieżąco!!! będę zaglądała i czekała na wieści:) powodzenia chłopaku:)

Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień! Powodzenia Kapselku!!!!

Ja także, już nie mogę doczekać się pierwszych wieści po opuszczeniu Punktu przez Kapselka.

Dziękujemy :* :)

Posted

Dziewczynki jutro najprawdopodobniej Emiś pojedzie wcześniej do Pszczyny i odbierze Kapselka :) ja niestety nie mogę bo pracuje :(

Będę czekała jak na szpilkach na relacje :) z pewnością nie wytrzymam i będę bombardowała Emiś telefonami ;)

Posted

Dzięki Gabi :D Ale bez przesady :) Mam hojnych znajomych, którym nie jest obojętny los zwierzaków ;) A może uda się jeszcze dobić do 300 zł, to byłby opłacony jeden miesiąc Kapselka w hoteliku ;) Zobaczymy ;)

Posted

Dzięki Gabi :D Ale bez przesady :) Mam hojnych znajomych, którym nie jest obojętny los zwierzaków ;) A może uda się jeszcze dobić do 300 zł, to byłby opłacony jeden miesiąc Kapselka w hoteliku ;) Zobaczymy ;)

Zazdroszczę, moi znajomi deklarują, że lubią zwierzęta, ale jakoś na tym gadaniu się kończy, niestety.

Trzymam kciuki, by udało Ci się zebrać 300. A do kiedy trwa bazarek?

Posted

Gabi! :D Jest 300 zł :) A będzie i więcej, bo Kryśka (ta, która zresztą ma deklarację stałą) namówiła swojego kumpla do wpłaty na Kapselka. Nie wiem ile i głupio mi pytać ;) Także jak przelew dojdzie to się dowiem! Udało się uzbierać na cały jeden miesiąc! 

Posted

Gabi! :D Jest 300 zł :) A będzie i więcej, bo Kryśka (ta, która zresztą ma deklarację stałą) namówiła swojego kumpla do wpłaty na Kapselka. Nie wiem ile i głupio mi pytać ;) Także jak przelew dojdzie to się dowiem! Udało się uzbierać na cały jeden miesiąc! 

SUPER, SUPER, SUPER!!!

Podziękuj wszystkim darczyńcom!!!

Posted

Czekam i ja na wieści.

Co do deklaracji "miłości do zwierząt' ..... przerabiam, podobnie jak Wy, od kilku lat :(

ale nie ustaję w żebractwie ;)

Mam bardzo chętnych na książki, które pozostają mi z bazarków - za darmo w lansadach dziękują, gdy powiedziałam,

ze byłoby cudownie gdyby (to są dziesiątki książek) wrzucili do skarbonki dla bezdomniaków symboliczną złotówkę

nagle tracą zainteresowanie wzbogaceniem domowej biblioteczki ....

nie chciałabym wzbudzić w kimś takich emocji, jak oni we mnie

wstyd!

Posted

baner_37.jpg  a ja czekam :):)  

czy zdążymy przed zimą?  JASNE! :):)

czy uda nam się pomóc?   Przecież wiadomo, że TAK !!! 

tyle ciotek walczyło o KAPSLA !! super akcja !!! nie mogło być inaczej!!!! teraz tylko szukamy domu:) :)  powodzenia chłopaku:) :) k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,27_qL_orig.

• Upvote 2
Posted

baner_37.jpg  a ja czekam :):)  

czy zdążymy przed zimą?  JASNE! :):)

czy uda nam się pomóc?   Przecież wiadomo, że TAK !!! 

tyle ciotek walczyło o KAPSLA !! super akcja !!! nie mogło być inaczej!!!! teraz tylko szukamy domu:) :)  powodzenia chłopaku:) :) 

Lubię to!!! :D