Aga22 Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 W godzinę jest 261 wyświetleń, 3 obserwujących i jeden sms z zapytaniem czy aktualne ogłoszenie Mam nadzieję, że piesek znajdzie swój domek. 2 Quote
Martika&Aischa Posted November 23, 2018 Author Posted November 23, 2018 9 godzin temu, Aga22 napisał: W godzinę jest 261 wyświetleń, 3 obserwujących i jeden sms z zapytaniem czy aktualne ogłoszenie Mam nadzieję, że piesek znajdzie swój domek. Kochana ogromnie dziękuję :) i juz zaciskam kciuki z calych sił!!! Oby się w końcu i Kapselkowi udało:) Quote
Martika&Aischa Posted November 23, 2018 Author Posted November 23, 2018 13 godzin temu, halszka napisał: ech..:( zaczarowany Kapselek czy jak? edit.odświeżyłam ogłoszenie na olx,Kapselek ponownie na górze :) Halszko kochana dziękuję :* Quote
Martika&Aischa Posted November 23, 2018 Author Posted November 23, 2018 9 godzin temu, Aga22 napisał: Wystawiłam ogłoszenie o Kapselku na OLX z wyróżnieniami https://www.olx.pl/oferta/podaruj-domek-wesolemu-kapselkowi-CID103-IDxAZsW.html Kochana dziękuję :) Quote
Martika&Aischa Posted November 24, 2018 Author Posted November 24, 2018 Nasza ciocia anecik wpłaciła 100 zł zaległych deklaracji :) Anetko kochana dziękujemy że o nas pamiętasz :) w wolnej chwili Anetka przeliczy ile jeszcze zalega i wyrówna :) Anecik kochana Dziękujemy :* Pieniążki przeleje razem z bazarkiem na którym Anecik kupiła także kurteczkę :) Quote
yolanovi Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Cioci Gemmei i MDK8 pięknie dziękujemy za wpłaty deklaracji Quote
yolanovi Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Na koncie Kapselka deklaracje od cioci Koja, Agnieszka103 i od wujka Mieszko. Pięknie dziękujemy Quote
Martika&Aischa Posted December 4, 2018 Author Posted December 4, 2018 Dziewczynki kochane :) Myślę że już mogę napisać :) Proszę usiąść spokojnie w fotelu bo z wrażenia mnie osobiście było trudno ustać :) a więc nadaję ........ Po 3 latach nasz Kapselek pojechał do domu !!!!!!!!!!!!! 4 Quote
Gemmei Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 3 minuty temu, Martika&Aischa napisał: Dziewczynki kochane :) Myślę że już mogę napisać :) Proszę usiąść spokojnie w fotelu bo z wrażenia mnie osobiście było trudno ustać :) a więc nadaję ........ Po 3 latach nasz Kapselek pojechał do domu !!!!!!!!!!!!! O jeny! Jak wspaniale!!! 1 Quote
Gabi79 Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 4 minuty temu, Martika&Aischa napisał: Dziewczynki kochane :) Myślę że już mogę napisać :) Proszę usiąść spokojnie w fotelu bo z wrażenia mnie osobiście było trudno ustać :) a więc nadaję ........ Po 3 latach nasz Kapselek pojechał do domu !!!!!!!!!!!!! Ale super wiadomość!!! Marticzko, uchylisz rąbka tajemnicy, co to za domek wreszcie docenił cudnego Kapselka Mam nadzieję, że do "mojej" Tigruni też w końcu uśmiechnie się szczęście 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 4, 2018 Author Posted December 4, 2018 Dziewczynki Emiś zawiozła Kapselka do nowego domu :) Ludzie już wcześniej adoptowali psiaka z jej hoteliku. Zadzwonili ze smutną informacją iż biduś z racji wieku odszedł za TM i chętnie zaadoptują kolejnego psiaczka. I tu musiałyśmy sprawdzić i dać chwilkę psiakom ponieważ nasz Kapselek zamieszkał z psim kolegą :) Pierwsza wizyta w hoteliku, potem druga u Państwa w domu, wspólny spacer :) Kapselek jak to Kapselek troszeczkę się nie spisał ale ostatecznie chłopcy doszli do porozumienia :) W tej chwili ustaliłyśmy że damy jeszcze ogonom okres próbny czy się dogadają :) Państwo są naprawdę bardzo, bardzo fajnymi ludźmi i na pewno nie zrezygnują bo np. źle spojrzał albo nie w tą stronę machnął ogonkiem :) Wierzą że psiaki się dogadają :) Podpisana została oczywiście umowa z tym że Emiś zastrzegła że gdyby jednak Państwo sobie nie radzili z chłopakami prosi o telefon i odbierzemy naszego aniołka :) Ja jestem dobrej myśli :) I już nie mogłam się doczekać aż podzielę się z Wami tą wspaniałą wiadomością :) :) :) Ostatnie wieści z frontu : Chłopaki śpią w łóżku a Pan wybiera się na posłanie ;) Taka to zamiana !!!!!!!!!!! :D 5 Quote
asiuniab Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 nie do wiary, jestem bardzo szczęśliwa, nie odzywałam się, ale codziennie czytałam co u Kapselka, bosko!!!! 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 4, 2018 Author Posted December 4, 2018 I co najważniejsze :) nasz Kapselek zamieszkał w domku jednorodzinnym więc nie martwimy się że będzie szczekał :) I co mnie jeszcze bardziej ucieszyło właściwie Pani Kapselka jest cały czas w domu :) Tak więc chłopaki są pod kontrolą :) 3 Quote
Gabi79 Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 1 minutę temu, Martika&Aischa napisał: Dziewczynki Emiś zawiozła Kapselka do nowego domu :) Ludzie już wcześniej adoptowali psiaka z jej hoteliku. Zadzwonili ze smutną informacją iż biduś z racji wieku odszedł za TM i chętnie zaadoptują kolejnego psiaczka. I tu musiałyśmy sprawdzić i dać chwilkę psiakom ponieważ nasz Kapselek zamieszkał z psim kolegą :) Pierwsza wizyta w hoteliku, potem druga u Państwa w domu, wspólny spacer :) Kapselek jak to Kapselek troszeczkę się nie spisał ale ostatecznie chłopcy doszli do porozumienia :) W tej chwili ustaliłyśmy że damy jeszcze ogonom okres próbny czy się dogadają :) Państwo są naprawdę bardzo, bardzo fajnymi ludźmi i na pewno nie zrezygnują bo np. źle spojrzał albo nie w tą stronę machnął ogonkiem :) Wierzą że psiaki się dogadają :) Podpisana została oczywiście umowa z tym że Emiś zastrzegła że gdyby jednak Państwo sobie nie radzili z chłopakami prosi o telefon i odbierzemy naszego aniołka :) Ja jestem dobrej myśli :) I już nie mogłam się doczekać aż podzielę się z Wami tą wspaniałą wiadomością :) :) :) Ostatnie wieści z frontu : Chłopaki śpią w łóżku a Pan wybiera się na posłanie ;) Taka to zamiana !!!!!!!!!!! :D Ale się cieszę, Kapselek kanapowcem!!!! Kapselku, bądź grzeczny, bo taki dom, to jak trafienie szóstki w totka!!!! Czy będą jakieś fotki Kapselka z psim braciszkiem? Ps. Poryczałam się ze wzruszenia. A w jakim mieście zamieszkał Kapselek? ( to nieistotne, tak z ciekawości pytam) 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 4, 2018 Author Posted December 4, 2018 Dziewczynki kochane i Panie Mieszko oczywiście :) Ogromnie ale to Ogromnie Wam dziękuję za Wasze ogromne serducha!!!! Za wieloletnie wsparcie !!!! Za bazarki !!! Za moc ogłoszeń !!!! Jestem Wam ogromnie, ogromnie wdzięczna :) Wspólnymi siłami w końcu się udało !!!!!! :) :) :):) Dziękuję :*:*:* 2 Quote
Gabi79 Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 14 minut temu, Martika&Aischa napisał: Dziewczynki kochane i Panie Mieszko oczywiście :) Ogromnie ale to Ogromnie Wam dziękuję za Wasze ogromne serducha!!!! Za wieloletnie wsparcie !!!! Za bazarki !!! Za moc ogłoszeń !!!! Jestem Wam ogromnie, ogromnie wdzięczna :) Wspólnymi siłami w końcu się udało !!!!!! :) :) :):) Dziękuję :*:*:* Marticzko, Tobie i Joli należą się największe podziękowania. Wypatrzyłyście Kapselka Punkcie Przetrzymań, umieszczając go w hotelu dałyście szansę na cudowne, szczęśliwe życie. Bez Was nie byłoby tego Happy Endu 1 Quote
Danusia - Lusia Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 1 godzinę temu, Martika&Aischa napisał: Dziewczynki kochane :) Myślę że już mogę napisać :) Proszę usiąść spokojnie w fotelu bo z wrażenia mnie osobiście było trudno ustać :) a więc nadaję ........ Po 3 latach nasz Kapselek pojechał do domu !!!!!!!!!!!!! ale cudownie :) Quote
Danusia - Lusia Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 32 minuty temu, Gabi79 napisał: Marticzko, Tobie i Joli należą się największe podziękowania. Wypatrzyłyście Kapselka Punkcie Przetrzymań, umieszczając go w hotelu dałyście szansę na cudowne, szczęśliwe życie. Bez Was nie byłoby tego Happy Endu to prawda:) super dziewczyny !!! Quote
beataczl Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 przybiegam jak tylko zobaczylam tytul - jakie wspaniale wiesci !:) gratuluje wszystkim na watku tej adopcji a Kapselkowi duzo lat milosci we wlasnym domku,tak sie ciesze ,ze sie doczekal tak fajnej Rodzinki!! :) :) super!!!!! 1 Quote
Aga22 Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Witam! Gratuluję!!! :) bardzo się cieszę, ze chłopak znalazł swój domek!!!! :) Czy w związku z tymi dobrymi wieściami trzeba usunąć ogłoszenie z OLX? Quote
elik Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Nareszcie się doczekałeś kochany chłopaczku Będziesz teraz mógł spacerować ze swoim Ludziem noga w nogę Szczęścia na nowej drodze życia Kapselku. Gratuluję Dziewczynki. 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 4, 2018 Author Posted December 4, 2018 2 godziny temu, danka488 napisał: ale cudownie :) oj cudownie kochana :) 9 grudnia było by równiutkie 3 lata jak nasz Kapselek zasiedział się w hoteliku :) czuję się jakbym dostała najlepszy prezent na Mikołaja :) Quote
Martika&Aischa Posted December 4, 2018 Author Posted December 4, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: Nareszcie się doczekałeś kochany chłopaczku Będziesz teraz mógł spacerować ze swoim Ludziem noga w nogę Szczęścia na nowej drodze życia Kapselku. Gratuluję Dziewczynki. eliczku kochana ogromna, ogromna radość :) Tak się cieszę że w końcu i Kapselek dostał szansę na swój wymarzony dom :) Quote
Martika&Aischa Posted December 4, 2018 Author Posted December 4, 2018 1 godzinę temu, Aga22 napisał: Witam! Gratuluję!!! :) bardzo się cieszę, ze chłopak znalazł swój domek!!!! :) Czy w związku z tymi dobrymi wieściami trzeba usunąć ogłoszenie z OLX? Kochana myślę że można usunąć :) tak aby nie zapeszać ;) Quote
Martika&Aischa Posted December 4, 2018 Author Posted December 4, 2018 2 godziny temu, beataczl napisał: przybiegam jak tylko zobaczylam tytul - jakie wspaniale wiesci !:) gratuluje wszystkim na watku tej adopcji a Kapselkowi duzo lat milosci we wlasnym domku,tak sie ciesze ,ze sie doczekal tak fajnej Rodzinki!! :) :) super!!!!! Kochana radość mnie rozpiera :) Quote
Recommended Posts