Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted

W godzinę jest 261 wyświetleń, 3 obserwujących i jeden sms z zapytaniem czy aktualne ogłoszenie

Mam nadzieję, że piesek znajdzie swój domek.

• Like 2
Posted
9 godzin temu, Aga22 napisał:

W godzinę jest 261 wyświetleń, 3 obserwujących i jeden sms z zapytaniem czy aktualne ogłoszenie

Mam nadzieję, że piesek znajdzie swój domek.

Kochana ogromnie dziękuję :) i juz zaciskam kciuki z calych sił!!! Oby się w końcu i Kapselkowi udało:) 

Posted

Nasza ciocia anecik wpłaciła 100 zł zaległych deklaracji :) Anetko kochana dziękujemy że o nas pamiętasz :) w wolnej chwili Anetka przeliczy ile jeszcze zalega i wyrówna :) Anecik kochana Dziękujemy :* 

Pieniążki przeleje razem z bazarkiem na którym Anecik kupiła także kurteczkę :) 

Posted

Dziewczynki kochane :) Myślę że już mogę napisać :) 

Proszę usiąść spokojnie w fotelu bo z wrażenia mnie osobiście  było trudno ustać :) a więc nadaję ........

image.jpeg.dc8de15decf5d9b6f0a4c8d8d508dd2f.jpegPo 3 latach nasz Kapselek pojechał do  domu !!!!!!!!!!!!!  

• Like 4
Posted
3 minuty temu, Martika&Aischa napisał:

Proszę usiąść spokojnie w fotelu bo z wrażenia mnie osobiście  było trudno ustać :) a więc nadaję ........

image.jpeg.dc8de15decf5d9b6f0a4c8d8d508dd2f.jpegPo 3 latach nasz Kapselek pojechał do  domu !!!!!!!!!!!!!  

O jeny! Jak wspaniale!!!

• Like 1
Posted
4 minuty temu, Martika&Aischa napisał:

Ale super wiadomość!!!

Marticzko, uchylisz rąbka tajemnicy, co to za domek wreszcie docenił cudnego Kapselka

Mam nadzieję, że do "mojej" Tigruni też w końcu uśmiechnie się szczęście

• Like 1
Posted

Dziewczynki Emiś zawiozła Kapselka do nowego domu :) Ludzie już wcześniej adoptowali psiaka z jej hoteliku. Zadzwonili ze smutną informacją iż biduś z racji wieku odszedł za TM i chętnie zaadoptują kolejnego psiaczka. I tu musiałyśmy sprawdzić i dać chwilkę psiakom ponieważ nasz Kapselek zamieszkał z psim kolegą :) Pierwsza wizyta w hoteliku, potem druga u Państwa w domu, wspólny spacer :) Kapselek jak to Kapselek troszeczkę się nie spisał ale ostatecznie chłopcy doszli do porozumienia :) W tej chwili ustaliłyśmy że damy jeszcze ogonom okres próbny czy się dogadają :) Państwo są naprawdę bardzo, bardzo fajnymi ludźmi i na pewno nie zrezygnują bo np. źle spojrzał albo nie w tą stronę machnął ogonkiem :) Wierzą że psiaki się dogadają :) Podpisana została oczywiście umowa z tym że Emiś zastrzegła że gdyby jednak Państwo sobie nie radzili z chłopakami prosi o telefon i odbierzemy naszego aniołka :) 

Ja jestem dobrej myśli :) I już nie mogłam się doczekać aż podzielę się z Wami tą wspaniałą wiadomością :) :) :) 

Ostatnie wieści z frontu : Chłopaki śpią w łóżku a Pan wybiera się na posłanie ;) Taka to zamiana !!!!!!!!!!! :D 

• Like 5
Posted

I co najważniejsze :) nasz Kapselek zamieszkał w domku jednorodzinnym więc nie martwimy się że będzie szczekał :) I co mnie jeszcze bardziej ucieszyło właściwie Pani Kapselka jest cały czas w domu :) Tak więc chłopaki są pod kontrolą :) 

• Like 3
Posted
1 minutę temu, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki Emiś zawiozła Kapselka do nowego domu :) Ludzie już wcześniej adoptowali psiaka z jej hoteliku. Zadzwonili ze smutną informacją iż biduś z racji wieku odszedł za TM i chętnie zaadoptują kolejnego psiaczka. I tu musiałyśmy sprawdzić i dać chwilkę psiakom ponieważ nasz Kapselek zamieszkał z psim kolegą :) Pierwsza wizyta w hoteliku, potem druga u Państwa w domu, wspólny spacer :) Kapselek jak to Kapselek troszeczkę się nie spisał ale ostatecznie chłopcy doszli do porozumienia :) W tej chwili ustaliłyśmy że damy jeszcze ogonom okres próbny czy się dogadają :) Państwo są naprawdę bardzo, bardzo fajnymi ludźmi i na pewno nie zrezygnują bo np. źle spojrzał albo nie w tą stronę machnął ogonkiem :) Wierzą że psiaki się dogadają :) Podpisana została oczywiście umowa z tym że Emiś zastrzegła że gdyby jednak Państwo sobie nie radzili z chłopakami prosi o telefon i odbierzemy naszego aniołka :) 

Ja jestem dobrej myśli :) I już nie mogłam się doczekać aż podzielę się z Wami tą wspaniałą wiadomością :) :) :) 

Ostatnie wieści z frontu : Chłopaki śpią w łóżku a Pan wybiera się na posłanie ;) Taka to zamiana !!!!!!!!!!! :D 

Ale się cieszę, Kapselek kanapowcem!!!!

Kapselku, bądź grzeczny, bo taki dom, to jak trafienie szóstki w totka!!!!

Czy będą jakieś fotki Kapselka z psim braciszkiem?

Ps. Poryczałam się ze wzruszenia.

A w jakim mieście zamieszkał Kapselek? ( to nieistotne, tak z ciekawości pytam)

• Like 1
Posted

Dziewczynki kochane i Panie Mieszko oczywiście :) 

Ogromnie ale to Ogromnie Wam dziękuję za Wasze ogromne serducha!!!! Za wieloletnie wsparcie !!!! Za bazarki !!! Za moc ogłoszeń !!!! Jestem Wam ogromnie, ogromnie wdzięczna :) Wspólnymi siłami w końcu się udało !!!!!! :) :) :):) 

Dziękuję :*:*:* 

bo208-xl.jpg

• Like 2
Posted
14 minut temu, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki kochane i Panie Mieszko oczywiście :) 

Ogromnie ale to Ogromnie Wam dziękuję za Wasze ogromne serducha!!!! Za wieloletnie wsparcie !!!! Za bazarki !!! Za moc ogłoszeń !!!! Jestem Wam ogromnie, ogromnie wdzięczna :) Wspólnymi siłami w końcu się udało !!!!!! :) :) :):) 

Dziękuję :*:*:* 

bo208-xl.jpg

Marticzko, Tobie i Joli należą się największe podziękowania.

Wypatrzyłyście Kapselka  Punkcie Przetrzymań, umieszczając go w hotelu dałyście szansę na cudowne, szczęśliwe życie.

Bez Was nie byłoby tego Happy Endu

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Martika&Aischa napisał:

ale cudownie :)

Posted
32 minuty temu, Gabi79 napisał:

Marticzko, Tobie i Joli należą się największe podziękowania.

Wypatrzyłyście Kapselka  Punkcie Przetrzymań, umieszczając go w hotelu dałyście szansę na cudowne, szczęśliwe życie.

Bez Was nie byłoby tego Happy Endu

to prawda:) super dziewczyny !!!

Posted

przybiegam jak tylko zobaczylam tytul - jakie wspaniale wiesci !:)

gratuluje wszystkim na watku tej adopcji a Kapselkowi duzo lat  milosci we wlasnym domku,tak sie ciesze ,ze sie doczekal tak fajnej Rodzinki!! :) :) 

super!!!!!

• Like 1
Posted

Witam! Gratuluję!!! :) bardzo się cieszę, ze chłopak znalazł swój domek!!!! :) 

Czy w związku z tymi dobrymi wieściami trzeba usunąć ogłoszenie z OLX?

Posted

Nareszcie się doczekałeś kochany chłopaczku  hurra.gif.167fe4cd916972631a34b904bd51ed5c.gif

Będziesz teraz mógł spacerować ze swoim Ludziem noga w nogę  1206468596_idziezpsem.gif.1d24847901940b237b40339a34d12e12.gif

Szczęścia  na nowej drodze życia Kapselku.

Gratuluję Dziewczynki.

• Like 1
Posted
2 godziny temu, danka488 napisał:

ale cudownie :)

oj cudownie kochana :) 9 grudnia było by równiutkie 3 lata jak nasz Kapselek zasiedział się w hoteliku :) czuję się jakbym dostała najlepszy prezent na Mikołaja :) 

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Nareszcie się doczekałeś kochany chłopaczku  hurra.gif.167fe4cd916972631a34b904bd51ed5c.gif

Będziesz teraz mógł spacerować ze swoim Ludziem noga w nogę  1206468596_idziezpsem.gif.1d24847901940b237b40339a34d12e12.gif

Szczęścia  na nowej drodze życia Kapselku.

Gratuluję Dziewczynki.

eliczku kochana ogromna, ogromna radość :) Tak się cieszę że w końcu i Kapselek dostał szansę na swój wymarzony dom :) 

Posted
1 godzinę temu, Aga22 napisał:

Witam! Gratuluję!!! :) bardzo się cieszę, ze chłopak znalazł swój domek!!!! :) 

Czy w związku z tymi dobrymi wieściami trzeba usunąć ogłoszenie z OLX?

Kochana myślę że można usunąć :) tak aby nie zapeszać ;) 

Posted
2 godziny temu, beataczl napisał:

przybiegam jak tylko zobaczylam tytul - jakie wspaniale wiesci !:)

gratuluje wszystkim na watku tej adopcji a Kapselkowi duzo lat  milosci we wlasnym domku,tak sie ciesze ,ze sie doczekal tak fajnej Rodzinki!! :) :) 

super!!!!!

Kochana radość mnie rozpiera :)