Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted
10 godzin temu, koja napisał:

przelew zrobiłam 3 października :)

W poscie z 3.10 potwierdzilam wplyw Twojej deklaracji i ujelam w poscie rozliczeniowym :)

Posted
7 godzin temu, yolanovi napisał:

W poscie z 3.10 potwierdzilam wplyw Twojej deklaracji i ujelam w poscie rozliczeniowym :)

W takim razie pewnie coś wcześniej zawaliłam, bo to była wpłata za październik (w moim mniemaniu), w rozliczeniu zaznaczony jest wrzesień - przepraszam. Płacąc za listopad wyrównam to.

Posted
O 09/12/2015 o 12:24, yolanovi napisał:

Oczywiście melduję się u Kapselka. Co z nim będzie? :(  Bez deklaracji nie damy rady mu pomóc. Kto wesprze chłopaka grosikiem? Witaj Gabrysiu u naszego golaska  k,NjA2Njc0MzcsODk0NTMw,f,milosc12__www_e

Rozliczenie przenosi się teraz tutaj:

W dniu 03.10.2016 zł przejęłam księgowość Kapselka wraz z kwotą 465,21 zł.

Deklaracje stałe:

• Koja: 20 zł (10.2016)
  • mdk8: 5,00 zł (09.2016)
  • Agnieszka103: 5,00 zł (10.2016)
  • milagros19853201: 5,00 zł (10.2016)
  • Gemmei i Mama: 160,00 zł (09. i 10.2016)
  • Pani Krysia od Gemmei 20 zł (09.2016), 20 zł (10.2016)

Wydatki:

• opłata za hotelik: rach. nr 94/2016  - 300,00 zł (17.10.2016)

Saldo na dzień: 19.10.2016:  400,21 zł

Ciocia Koja, w rozliczeniu jest za pazdziernik. Wszystko jest OK.

Posted

Nowy domek Metoska ;)

" U Mentoska wszystko w porządku :) Straszna z niego przylepka :) Byliśmy wczoraj u weterynarza i od dziś Mentosek ma chipa" :) No to chłopczyk zabezpieczony :) ogromnie się cieszę że wszystko się układa :)

Tylko gdzie ten domek wyśniony i wymarzony dla naszego Kapselka ? zero telefonów i zero zapytań. Dziewczynki ponowne ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim ? Jakieś wydarzenie na FB ? już naprawdę nie wiem gdzie go jeszcze pokazać :( i zaczynam wierzyć w przesąd że czarne zwierzaki mają pod górkę :(

Posted
O ‎23‎.‎10‎.‎2016 o 21:38, yolanovi napisał:

Ciocia Koja, w rozliczeniu jest za pazdziernik. Wszystko jest OK.

Ale gapa ze mnie :)  - j a patrzyłam na rozliczenie we wcześniejszym poście. Przepraszam za zamieszanie.

Posted
11 godzin temu, koja napisał:

Ale gapa ze mnie :)  - j a patrzyłam na rozliczenie we wcześniejszym poście. Przepraszam za zamieszanie.

Nic się nie stało. Dobrze, że pilnujesz rozliczeń, bo jakieś przeoczenie każdemu może się zdarzyć, a w kasie musi się zgadzać

Posted

Dziewczynki myślimy z yolanovi o bazarku dla naszego Kapselka bo zostało nam pieniążków na miesiąc hotelowania :( czy ktoś mógłby nas wspomóc fantami na bazarek ? bardzo prosimy w imieniu swoim i naszego Kapselka :*

Posted
2 godziny temu, yolanovi napisał:

Na koncie Kapselka deklaracje od cioci Anecik. Bardzo dziekujemy

Dzięki yolanowi i Marticzko :)

• Upvote 1
Posted
52 minut temu, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki poszukuje bardzo bardzo dużych ubrań dla biednego człowieka z pracy mojego brata :( jakieś bluzy ....spodnie dresowe....czapkę. Jeśli ktoś może pomóc bardzo proszę o kontakt. Dziękuję :*

Jak dużych, jaki rozmiar ?

• Upvote 1
Posted
34 minut temu, elik napisał:

Jak dużych, jaki rozmiar ?

eliczku kochana Pan ma 182 cm wzrostu i jest otyły. Myślę że rozmiar XXL. Patrząc na niego myślę że nic nie będzie na niego za duże. Strasznie mi żal tego człowieka :( Nawet ubrań w pracy nie dostał bo poinformowano go w magazynie że nie ma na niego rozmiaru. Facet jest bardzo grzeczny i kompletnie nie potrafi o siebie zawalczyć :(

Posted
8 godzin temu, Martika&Aischa napisał:

eliczku kochana Pan ma 182 cm wzrostu i jest otyły. Myślę że rozmiar XXL. Patrząc na niego myślę że nic nie będzie na niego za duże. Strasznie mi żal tego człowieka :( Nawet ubrań w pracy nie dostał bo poinformowano go w magazynie że nie ma na niego rozmiaru. Facet jest bardzo grzeczny i kompletnie nie potrafi o siebie zawalczyć :(

Dopiero teraz usiadłam do kompa.

Coś pomyślę. Mój TZ nie jest tak duży, ale przecież na TZcie świat się nie kończy :) Od czego są lumpeksy :)

• Upvote 1
Posted
20 godzin temu, Martika&Aischa napisał:

dam znać

• Upvote 1
Posted
13 godzin temu, elik napisał:

Dopiero teraz usiadłam do kompa.

Coś pomyślę. Mój TZ nie jest tak duży, ale przecież na TZcie świat się nie kończy :) Od czego są lumpeksy :)

Godzinę temu, Olena84 napisał:

dam znać

Dziewczynki kochane ogromnie Wam dziękuję :* :) dziś Pan ma bratu podać karteczkę z wymiarami.

Posted
Godzinę temu, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki kochane ogromnie Wam dziękuję :* :) dziś Pan ma bratu podać karteczkę z wymiarami.

W takim razie wstrzymam się z "wizytą" w ciucholandzie.