Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted

Dziewczynki jeszcze nic nie wiem. Czekam na wieści równie niecierpliwie jak Wy. Tak bym chciała, aby nasze marzenie o jak najlepszym domku dla Kapselka w końcu się spełniło. Ale dopóki jest nadzieja to się jej trzymamy i wierzymy w lepsze jutro dla naszego chłopaka :) 

• Upvote 1
Posted
8 godzin temu, Gusiaczek napisał:

Kapselku, zaklinam dobry los, by Twoja bezdomność nareszcie dobiegła końca i trzymam, rzecz jasna!, kciuki

7 godzin temu, kiyoshi napisał:

Ja tak po cichutku tez podczytuje i tez wierze i trzymam kciuki

7 godzin temu, bakusiowa napisał:

Jest szansa na domek?

Dziewczynki dzwoniłam do Emiś pod koniec tamtego tygodnia ale z pewnością była zabiegana z psiakami bo nie mogłam się dodzwonić. Spróbuję ponownie jutro. Sama czekam na wieści i strasznie się niecierpliwie. Bardzo bardzo Wam dziękuję za wsparcie i że wciąż jesteście i trzymacie mocno kciuki :* 

• Upvote 2
Posted
19 godzin temu, Martika&Aischa napisał:

Dziś wieczorem będę dzwoniła do Emiś. Mam nadzieję że już coś wiadomo. Oby zapadła już decyzja.

Marticzko, nie bij, ale nie mogę wytrzymać :(  Czy jest już decyzja w sprawie domku ?

• Upvote 1
Posted

Dziewczynki niestety nic z tego :( do wizyty nie dojdzie bo Panstwo pojechali i adoptowali psiaka ze schroniska. Cieszę się ze jakis bidus uniknął zimy w schronisku a my szukamy dalej. Nie ma szczęścia ten nasz Kapselek:( 

Posted
57 minut temu, elik napisał:

Marticzko, nie bij, ale nie mogę wytrzymać :(  Czy jest już decyzja w sprawie domku ?

Eliczku nasza kochana niestety szukamy dalej :( bedziemy z yolanovi myslaly gdzie chlopaka jeszcze ogłosić. 

Posted
Przed chwilą, Martika&Aischa napisał:

Eliczku nasza kochana niestety szukamy dalej :( bedziemy z yolanovi myslaly gdzie chlopaka jeszcze ogłosić. 

Bidulinek kochany nadal nie ma swojego ludzia :(  A czy próbowałyście ogłaszać go w papierowej wersji jakiejś gazety ?

• Upvote 1
Posted
3 minuty temu, elik napisał:

Bidulinek kochany nadal nie ma swojego ludzia :(  A czy próbowałyście ogłaszać go w papierowej wersji jakiejś gazety ?

Tak kochana. Byl ogłaszany w wydaniach swiatecznych Dziennika Zachodniego. 

Posted
11 minut temu, Martika&Aischa napisał:

Asienko kochana zrobimy z yolanovi nowe ogloszenia na olx. Po weekendzie Jolcia wstawi kilka nowych zdjęć.

Nowe ogłoszenia, nowy początek poszukiwań.

Może się uda :)

Mam taką nadzieję :)

• Upvote 1
Posted
3 minuty temu, Martika&Aischa napisał:

Tak kochana. Byl ogłaszany w wydaniach swiatecznych Dziennika Zachodniego. 

Można jeszcze spróbować w gabinetach wet. w Waszych okolicach. Zdarza się, że ktoś,komu umarł piesek adoptuje pieska, który jest ogłaszany w tym gabinecie, w którym leczył swojego przyjaciela.

• Upvote 1