Beatkaa Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Ojoj! Czekamy na jak najlepsze wieści !:) 1 Quote
Martika&Aischa Posted September 13, 2017 Author Posted September 13, 2017 Dziewczynki jeszcze nic nie wiem. Czekam na wieści równie niecierpliwie jak Wy. Tak bym chciała, aby nasze marzenie o jak najlepszym domku dla Kapselka w końcu się spełniło. Ale dopóki jest nadzieja to się jej trzymamy i wierzymy w lepsze jutro dla naszego chłopaka :) 1 Quote
Gusiaczek Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Kapselku, zaklinam dobry los, by Twoja bezdomność nareszcie dobiegła końca i trzymam, rzecz jasna!, kciuki 2 Quote
kiyoshi Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Ja tak po cichutku tez podczytuje i tez wierze i trzymam kciuki 1 Quote
milagros19853201 Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 poleciala wplata z bazarku : jak pieniazki zaksieguja poprosze o potwierdzenie na watku bazarku :-) 1 Quote
Martika&Aischa Posted September 20, 2017 Author Posted September 20, 2017 8 godzin temu, Gusiaczek napisał: Kapselku, zaklinam dobry los, by Twoja bezdomność nareszcie dobiegła końca i trzymam, rzecz jasna!, kciuki 7 godzin temu, kiyoshi napisał: Ja tak po cichutku tez podczytuje i tez wierze i trzymam kciuki 7 godzin temu, bakusiowa napisał: Jest szansa na domek? Dziewczynki dzwoniłam do Emiś pod koniec tamtego tygodnia ale z pewnością była zabiegana z psiakami bo nie mogłam się dodzwonić. Spróbuję ponownie jutro. Sama czekam na wieści i strasznie się niecierpliwie. Bardzo bardzo Wam dziękuję za wsparcie i że wciąż jesteście i trzymacie mocno kciuki :* 2 Quote
Martika&Aischa Posted September 20, 2017 Author Posted September 20, 2017 3 godziny temu, milagros19853201 napisał: poleciala wplata z bazarku : jak pieniazki zaksieguja poprosze o potwierdzenie na watku bazarku :-) Milagros kochana ogromnie dziękujemy :* Jesteś kochana :* Quote
yolanovi Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Na konto Kapselka przyleciała deklaracja od Pani Krysi za sierpień i wrzesień. Pięknie dziękujemy Quote
yolanovi Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Z bazarku cioci Milagros wpłynęła na konto Kapsla kwota 15,55 zł. Pięknie dziękujemy 1 Quote
Martika&Aischa Posted September 22, 2017 Author Posted September 22, 2017 Dnia 21.09.2017 o 10:24, yolanovi napisał: Na konto Kapselka przyleciała deklaracja od Pani Krysi za sierpień i wrzesień. Pięknie dziękujemy Pani Krysi ogromnie dziękujemy za wsparcie :) To dla nas ogromna pomoc. Quote
Martika&Aischa Posted September 22, 2017 Author Posted September 22, 2017 Dnia 21.09.2017 o 14:04, yolanovi napisał: Z bazarku cioci Milagros wpłynęła na konto Kapsla kwota 15,55 zł. Pięknie dziękujemy super :) Milagros kochana ogromnie dziękujemy :* Quote
Martika&Aischa Posted September 22, 2017 Author Posted September 22, 2017 Dziś wieczorem będę dzwoniła do Emiś. Mam nadzieję że już coś wiadomo. Oby zapadła już decyzja. Quote
elik Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 19 godzin temu, Martika&Aischa napisał: Dziś wieczorem będę dzwoniła do Emiś. Mam nadzieję że już coś wiadomo. Oby zapadła już decyzja. Marticzko, nie bij, ale nie mogę wytrzymać :( Czy jest już decyzja w sprawie domku ? 1 Quote
joanka40 Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Też zaglądam i jestem bardzo ciekawa. Serdeczności :) zasyłam :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted September 23, 2017 Author Posted September 23, 2017 Dziewczynki niestety nic z tego :( do wizyty nie dojdzie bo Panstwo pojechali i adoptowali psiaka ze schroniska. Cieszę się ze jakis bidus uniknął zimy w schronisku a my szukamy dalej. Nie ma szczęścia ten nasz Kapselek:( Quote
Martika&Aischa Posted September 23, 2017 Author Posted September 23, 2017 57 minut temu, elik napisał: Marticzko, nie bij, ale nie mogę wytrzymać :( Czy jest już decyzja w sprawie domku ? Eliczku nasza kochana niestety szukamy dalej :( bedziemy z yolanovi myslaly gdzie chlopaka jeszcze ogłosić. Quote
Martika&Aischa Posted September 23, 2017 Author Posted September 23, 2017 24 minuty temu, joanka40 napisał: Też zaglądam i jestem bardzo ciekawa. Serdeczności :) zasyłam :) Asienko kochana zrobimy z yolanovi nowe ogloszenia na olx. Po weekendzie Jolcia wstawi kilka nowych zdjęć. 1 Quote
Martika&Aischa Posted September 23, 2017 Author Posted September 23, 2017 14 godzin temu, Gusiaczek napisał: Czekam w nadziei Gusiaczku kochana szukamy dalej :( Quote
elik Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Przed chwilą, Martika&Aischa napisał: Eliczku nasza kochana niestety szukamy dalej :( bedziemy z yolanovi myslaly gdzie chlopaka jeszcze ogłosić. Bidulinek kochany nadal nie ma swojego ludzia :( A czy próbowałyście ogłaszać go w papierowej wersji jakiejś gazety ? 1 Quote
Martika&Aischa Posted September 23, 2017 Author Posted September 23, 2017 3 minuty temu, elik napisał: Bidulinek kochany nadal nie ma swojego ludzia :( A czy próbowałyście ogłaszać go w papierowej wersji jakiejś gazety ? Tak kochana. Byl ogłaszany w wydaniach swiatecznych Dziennika Zachodniego. Quote
joanka40 Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 11 minut temu, Martika&Aischa napisał: Asienko kochana zrobimy z yolanovi nowe ogloszenia na olx. Po weekendzie Jolcia wstawi kilka nowych zdjęć. Nowe ogłoszenia, nowy początek poszukiwań. Może się uda :) Mam taką nadzieję :) 1 Quote
elik Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 3 minuty temu, Martika&Aischa napisał: Tak kochana. Byl ogłaszany w wydaniach swiatecznych Dziennika Zachodniego. Można jeszcze spróbować w gabinetach wet. w Waszych okolicach. Zdarza się, że ktoś,komu umarł piesek adoptuje pieska, który jest ogłaszany w tym gabinecie, w którym leczył swojego przyjaciela. 1 Quote
Recommended Posts