Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jesteśmy z Elą wielkimi szczęściarami:) Jedni ludzie adoptujący od nas psy zgarniają kolejne bezdomne do siebie, a kolejni podczytują nasze wątki i pyk - wrzucają nam na konto wpłatę dla tych bezdomniaków:)

Dzisiaj na moim koncie znalazłam wpłatę 50 zł od Malgosi D. - rodzinki naszej Wikuni z adnotacją, że to dla Łatki i Miśka:)

Małgosiu, bardzo serdecznie dziękujemy w imieniu własnym i psiaczków!

Posted

Jesteśmy z Elą wielkimi szczęściarami:) Jedni ludzie adoptujący od nas psy zgarniają kolejne bezdomne do siebie, a kolejni podczytują nasze wątki i pyk - wrzucają nam na konto wpłatę dla tych bezdomniaków:)

Dzisiaj na moim koncie znalazłam wpłatę 50 zł od Malgosi D. - rodzinki naszej Wikuni z adnotacją, że to dla Łatki i Miśka:)

Bardzo dziękujemy! :)

Posted

Bardzo dziękujemy! :)

Posted

Gusiaczku, dziękujemy bardzo za Twoje wielkie serce i bezinteresowna pomoc!

Jest domek wstępnie zainteresowany Łatką. Póki co Ewa rozmawia z Państwem i zobaczymy co dalej:)

Gusia, serdecznie dziękuję za ogromną pomoc i empatię :)

Dziewczyny o coś prosiłam, tak ?

Dobrej nocki :)

No co się nie chwalicie. Jestem :)

Wszelki duch pana be chwali ;)

Posted

Prosimy o trzymanie kciuków.
Ewunia zrobi dzisiaj wizytę przedadopcyjna w potencjalnym domu dla Łatki.
Na razie wszystkie trzy jesteśmy na tak... Zobaczymy co powie Ewa po odwiedzinach w domku na Bielanach.

Posted

Jestem zdecydowanie na tak po spotkaniu z przemiłymi ludźmi:) Spotkanie z Łatką już w środę... prosimy o kciuki:)

O Miśka nie było ani jednego telefonu:(

Mocno trzymamy kciuki za środowe spotkanie "Domku" z Łatką , sunia ma szansą na bardzo dobry dom :)

Posted

Misiek i Łatka dostały dzisiaj dofinansowanie za badania u weta! Bardzo serdecznie dziękuję Klubowi baloniarek za wsparcie w wysokości 145 zł dla obu psiaków:)

Eluś, co ja mam zrobić, skąd wziąć banerek do wgrania?

Posted

Misiek i Łatka dostały dzisiaj dofinansowanie za badania u weta! Bardzo serdecznie dziękuję Klubowi baloniarek za wsparcie w wysokości 145 zł dla obu psiaków:)

Eluś, co ja mam zrobić, skąd wziąć banerek do wgrania?

Zaraz wszystko wyśle na pw. :)