Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tedzik jest na prawde bardzo pojetnym uczniem- ładnie siada przed jedzeniem, przychodzi na zawołanie-masz:evil_lol:, ale przychodzi;)
Najbardziej uciążliwe jest to jego skakanie i ciagnięcie na smyczy-dlatego aj go widze tylko w domu z ogrodem i z osobami, które nie będa panikowac jak Tedzik podskoczy na całusa;)
Dostał nowy kocyk i o dziwo jest jeszce w całości!! Sprytnie wrzuciłam mu drugi , mniejszy do gryzienia;)

Posted

Teda z Kierem nie puszczam razem. Ted przez kraty jakos nie pała do niego miłością:roll: Ale Ulvika uwielbia, z Arielem tez bardzo miłośnie przez kraty...ale tu Ariel srednio go lubi:roll: Takie wszystko pogmatwane :evil_lol:

Ale tak ogólnie, to Tedzik bardzo sie zmienił- troszke zrobił sie spokojniejszy. Jest fajnym psem. Szukamy więc i fajnego domku:)

Posted

:lol:
On jest zawsze rozbawiony, a jak sie usmiecha, albo jest zaciekawiony, to robi takie skośne oczy i ma mordke jak Akita;)
Bardzo mu sie spodobała Fibi z Boguszyc:cool3: Jakie on tańce wyprawia przed ich kojcem! Musze osłonic dzis drzewka co posadziłam, bo ze względu,że tam sunia, to wszystkie brzydalki znacza tam teren:mad:

Posted

Było zapytanie o Tedzika...ale miałby być przyjacielem kotów:diabloti: Niestety to nie realne;)
Także Tedzik nadal czeka i biega sobie , i dokazuje;)
Chodzi dużo bez smyczy, ładnie się słucha o dziwo:evil_lol:

Trzeba obejśc i sprawdzić co u innych lokatorów;) Drugi kojec juz praktycznie skończony-do 9 lipca siedzi w nim bernardynka Zora-niezły agresor, a Tedzik ją adoruje i sika jej koło kojca;)

A tu tak ładnie siadam przed kolacją:loveu:
Czyz on nie jest sliczny?- taki wesołek...nie wiem czemu nikt go nie chce:shake:

Posted

W końcu się zebrałam i zrobiłam Tedzikowi allegro-tekst ściągnełam,przyznaje się bez bicia.
Halo to ja,Twój Ted... (683220709) - Aukcje internetowe Allegro

na stronie wege
http://www.wegetarianie.pl/classifieds-detail-cat-6-de-1812.html

Widzę,że ogłoszeń ma sporo :oops::oops::oops:,choć wczesniej deklarowałam się sama na ich wykonanie.To wszystko brak czasu.
Aniu czy oprócz propozycji,zeby Tedzik został przyjacielem kotów ktos jeszce dzwonił?

Posted

Ogólnie od tego czasu co jest było 5 telefonów...no ale nic odpowiedniego.

Soema ma dobra rekę do tego aby psiaki w Metrze sie pokazały, więc zrobi w niedziele mi ogłoszenie Tedzika.

Tedzik bardzo juz się z nami zżył i traktuje hotel jak dom...objawia się to tym ,ze jak jest w kojcu i podchodzi obcy to broni i nie jest przyjazny przy pierwszym kontakcie:shake:

Posted

Jak tam się miewa Tedzik? Dziś zawiozłam Łatka z podpisu do nowego domu..i jestem happy :loveu::loveu::loveu:
Wierzę,że i kiedyś ktoś wypatrzy Teda..Potrzeba tylko jerdnego telefonu-tego właściwego..