Randa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Evelin po wizycie u Teda powiedziała, że Ania go całkowicie przekabaciła.Ted nie chciał sobie przypomnieć taksówki(Evelin), która go do Ani zawiozła. I podobno strasznie szczęśliwy:loveu::loveu::loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Tedzik pozdrawia :p Quote
Evelin Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Przez te wszystkie psie historie zaniedbałam Tedzika.. Musze poodnawiac mu ogłoszenia... Może np Pan z charakterem dla Tedzika poszukiwany :diabloti: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 hehe Albo: Pies dla osób o mocnych nerwach:diabloti: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 A o Teda nikt nie pyta:shake:, nie wiem gdzie go ogłosić...a może w Moim psie....wybrac ładną fotkę i jakis mądry opis zrobić....nie wiem już sama... Quote
Evelin Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Pewnie się wszystkie ogłoszenia pokończyły. Mam zamiar napisać inną treśc do ogłoszeń , tylko nie wiem kiedy (ostatnio spory ruch w psim interesie i fajnie bo domy znajdują,ale ja musze jeździć..) No nic, muszę się za to zabrać... Oczywiście moze byc ogłoszenie w Moim Psie-a ile tak przyjemność kosztuje? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 chyba sporo-podpytaj u murki, bo wiem ze dziewczyny z mielca chyba robia takie ogłoszenia czasem Quote
Evelin Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Mam trochę czasu,więc nie zapominam o swoim ulubieńcu :) Szukam pracy: wilczkowaty Teddy popilnuje domu :) (772955321) - Aukcje internetowe Allegro //ale.gratka.pl/ogloszenie/2279219_szukam_pracy_mlody_wilczkowaty_teddy.html http://bydgoszcz.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/357133-szukam_pracy_wilczkowaty.html http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=47127 http://www.adopcjapsa.pl/ Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Kochana prosze podawaj mój nowy numer tel w ogłoszeniach- 506092595:oops: Stary aktualny,ale nie zawsze mam go przy sobie...a jak się tel rozdzwonią:roll::evil_lol: Mam ostatnio duzo na głowie,a le jak się troche u mnie unormuje to pomyslę co z tym Tedzikiem jeszcze zrobić:roll: Quote
Evelin Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Tam gdzie się da-zmienię.Szkoda,że wcześniej się nie dogadałyśmy. Jak ktoś bedzie sensowny i uparty dodzwoni się. Wszędzie pozmieniałam nr telefonu oprócz adopcja psa... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 eee nie przejmuj sie- dokładnie-jak komus bedzie zależąło to sie dodzwoni, z reszta jest tez mail;) Quote
Evelin Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Z Tedem nie ma co się śpieszyć..najwazniejsze,żrby dobrze trafił. Jutro porobię Mu wiecej ogłoszeń. Quote
Randa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Pozdrowienia dla Tedzika od ciotki Randy:multi: Czasem pyta o niego były właściciel, na szczęście nie wziął kolejnego psa.Ja mu oczywiście kit wciskam, bo nie ogarnąłby swoją mózgownicą,że Ted w hotelu i dlaczego. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Cześc ciotka:loveu: Musze w sumie Tedzika pochwalić....nie zjadł swoich kocyków juz od miesiąca:multi: Mysle,ze ta kastracja troszke mu pomogła. Zamówiłam książke odnosnie oduczania ciągnięcia na smyczy- podobno bardzo dobra...moje metody Ted ma w d..., takze teraz zobaczymy:diabloti: A domu nie ma:shake: Quote
Randa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 No i jak postępy z chodzeniem na smyczy? Książka pomogła? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 książka jak książka (studiujemy:evil_lol:) , ale zgłosił się domek....na razie sensowny, ale zobaczymy Quote
Randa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Może Tedzikowi wcale takie nauki nie będą potrzebne, bo będzie biegał luzem. No i kciuki za Tedzia trzymam:lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Korespondencja trwa....co bedzie zobaczymy. Tedzik pozdrawia!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Niestety korespondencja mailowa się zakończyła:cool1: Było jeszcze jedno zapytanie...ale tam i pieski i koty i kury...wiem,że w pewnym sensie to raj dla Tedzika:diabloti: ale chyba czegos innego mu poszukamy;) Tedzio miewa się dobrze- dostał szelki i mniej ciagnie na smyczy. Czasem tez potrafi siedzieć;) [IMG]http://images48.fotosik.pl/220/4be50d2d058e3251.jpg[/IMG] [IMG]http://images37.fotosik.pl/215/cf8f074965c065f9med.jpg[/IMG] Quote
Randa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Widocznie Tedzio czegoś innego szuka:evil_lol: Quote
Randa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 A jak Tedziowi podobają się inni mieszkańcy hoteliku?Ma jakieś ulubione typy? I czy po tej kastracji z upływem czasu charakter mu się jakoś widocznie zmienił? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Ted to pan i władca hotelu- to jego teren i każdemu psiakowi dobitnie to przekazuje;) troche sie chłopina zasiedział i broni terenu...jak przychodzi nowy psika to Ted od razu leci do jego kojca i prowadzi mocna rozmowe;) Do suczek jest dośc miły:razz: Po kastracji widzę pewne zmiany- az tak go nie nosi, nie gryzie mocno kocy i nie gwałci ich;) Na spacerach tez jest spokojniejszy....ale do ideału mu daleko;) Pomysle nad jakimś tekstem do ogłoszen... Quote
Randa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 A w hotelu taki dobry stróż nie potrzebny na stałe? Quote
Recommended Posts