Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też w to wierzę- na pewno znajdzie sie i dom dla Teda. Mój TZ na prawde nie moze zrozumiec dlaczego nikt o nie chce-polubili się:cool3:

Tedzik duzo biega bez smyczy, słucha się i pilnuje. Przybiega na słowo - masz:evil_lol:

U nas budowa kojców trwa- myśle też,że uda nam się zrobic tego lata ogrodzenie jak wystarczy finansów- wtedy Tedzik bedzie mógł sobie bez smyczy latac do woli:p Choc oczywiscie wlałabym aby do tego czsu latał gdzie indziej;)

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No cóż,uporczywe ogłaszanie w końcu przyniesie skutek...
Ale nic nas nie goni, Ted ma dobrze a nie wisi na krótkim łańcuchu.Nawet jesli poczeka troche dłuzej - trudno.W koncu cos sie znajdzie.
Trochę żałuję,że nie zrobiłam zdjęć Teda tam gdzie mieszkał wcześniej...
pewnie zrobiłyby wrażenie,ale wtedy priorytetem było zabranie Go stamtąd.I sie udało :lol:
A jakie postepy chłopak poczynił...Inteligentny jest..Dumna jestem z Teda.

Posted

Jaki piekny Ted...wymienię mu zdjęcia na ogłoszeniach...
Wiesz Ania,o Łatka z mojego podpisu również długo nikt się nie dowiadywał..potem był jeden telefon,zapoznanie z rodzinką,decyzja na tak..po czym rezygnacja 3 dni przed...
Drugi telefon okazał sie tym właściwym.
Tedzika też ktoś pokocha...a że nie natychmiast..poczekamy..

• 2 weeks later...
Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):

Ostatnio miałam zapytanie o Teda na gg-porażka - facet chciał aby mu go dowiesc pod drzwi i nic poza tym więcej nic o sobie nie napisał:shake:

A po co? Zobaczyłby...jakby sie nie spodobał- to "wypad z baru "
paniusiu razem z tym psem :diabloti: Dziwni są ludzie i "dziwny jest ten świat"
Tedzik- wypad do góry,a co Ci szkodzi..U ciotki Ani dobrze to wiemy,ale w domu najlepiej...:lol:

Posted

Znowu miałam zapytanie o Tedzika na gg...ale po chwili rozmowy okazało sie ,że rozmawiam z chłopcem 12 -letnim:cool1: Poprosiłam aby ktoś dorosły się skontaktował ze mną i tylko naświetliłam warunki adopcji.

A Ted to mądry psiak- w porze sniadania i kolacji najpierw idziemy na spacer. Jedzenie zostawiam koło kojca. Jak wracamy to go puszczam ze smyczy i on wtedy pedzi do kojca jak szalony. Ale jedzenia nie tknie:p Siada w kojcu i czeka az dojde i mu dam do miski- taki to mądry zuch:p

Posted

,, Zawsze wiedziałam,że Ted to madry pies...:loveu:
Tylko musi znaleźć swojego człowieka."

Ted mądry owszem, tylko mądrych ludzi brak...:diabloti:

Posted

No nie wiem Ania,czy się Tedzik ucieszy z takiej niespodzienki...i czy nadal bedzie Ciebie lubił...
Zamiast jajeczek bedzie miał wydmuszki :evil_lol:
Pożartowac mozna,ale co trzeba zrobić to trzeba..
Na odnowionym allegro jest 56 wejść (ze 4 moje:diabloti:) i czekamy nadal.

Posted

Aniu a dlaczego nie wyobrażasz sobie Teda w domu? Dlatego,że jest za żywiołowy i wszystko poniszczy?
Jutro zrobię Mu jeszcze trochę ogłoszeń...Myślisz,że wyraźnie pisać ,że szukamy dla Teda domu z ogrodem,czy pomijać tę kwestie milczeniem?

PS Ale Wam się z Pixi udało...