Ania+Milva i Ulver Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Też w to wierzę- na pewno znajdzie sie i dom dla Teda. Mój TZ na prawde nie moze zrozumiec dlaczego nikt o nie chce-polubili się:cool3: Tedzik duzo biega bez smyczy, słucha się i pilnuje. Przybiega na słowo - masz:evil_lol: U nas budowa kojców trwa- myśle też,że uda nam się zrobic tego lata ogrodzenie jak wystarczy finansów- wtedy Tedzik bedzie mógł sobie bez smyczy latac do woli:p Choc oczywiscie wlałabym aby do tego czsu latał gdzie indziej;) Quote
Evelin Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 No cóż,uporczywe ogłaszanie w końcu przyniesie skutek... Ale nic nas nie goni, Ted ma dobrze a nie wisi na krótkim łańcuchu.Nawet jesli poczeka troche dłuzej - trudno.W koncu cos sie znajdzie. Trochę żałuję,że nie zrobiłam zdjęć Teda tam gdzie mieszkał wcześniej... pewnie zrobiłyby wrażenie,ale wtedy priorytetem było zabranie Go stamtąd.I sie udało :lol: A jakie postepy chłopak poczynił...Inteligentny jest..Dumna jestem z Teda. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Dlatego tez wrzuciłam go na wyróznione;)...im więcej tym lepiej:p MIESZANIEC OWCZARKA - ROCZNY TED SZUKA DOMU (689307206) - Aukcje internetowe Allegro W końcu sie uda:p Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Brykam sobie:evil_lol: A to co? Najlepiej wiem co z tym zrobić:diabloti: Oddaj! Mam zdobycz;) Quote
Evelin Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Jaki piekny Ted...wymienię mu zdjęcia na ogłoszeniach... Wiesz Ania,o Łatka z mojego podpisu również długo nikt się nie dowiadywał..potem był jeden telefon,zapoznanie z rodzinką,decyzja na tak..po czym rezygnacja 3 dni przed... Drugi telefon okazał sie tym właściwym. Tedzika też ktoś pokocha...a że nie natychmiast..poczekamy.. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Wrzuciłam nowe foty. Czeka tak długo - fajny, młody psiak bez domu :( (702657180) - Aukcje internetowe Allegro Ostatnio miałam zapytanie o Teda na gg-porażka - facet chciał aby mu go dowiesc pod drzwi i nic poza tym więcej nic o sobie nie napisał:shake: Quote
Evelin Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a): Ostatnio miałam zapytanie o Teda na gg-porażka - facet chciał aby mu go dowiesc pod drzwi i nic poza tym więcej nic o sobie nie napisał:shake: A po co? Zobaczyłby...jakby sie nie spodobał- to "wypad z baru " paniusiu razem z tym psem :diabloti: Dziwni są ludzie i "dziwny jest ten świat" Tedzik- wypad do góry,a co Ci szkodzi..U ciotki Ani dobrze to wiemy,ale w domu najlepiej...:lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Fajny pomysł na allegro:lol: Dzieki!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Znowu miałam zapytanie o Tedzika na gg...ale po chwili rozmowy okazało sie ,że rozmawiam z chłopcem 12 -letnim:cool1: Poprosiłam aby ktoś dorosły się skontaktował ze mną i tylko naświetliłam warunki adopcji. A Ted to mądry psiak- w porze sniadania i kolacji najpierw idziemy na spacer. Jedzenie zostawiam koło kojca. Jak wracamy to go puszczam ze smyczy i on wtedy pedzi do kojca jak szalony. Ale jedzenia nie tknie:p Siada w kojcu i czeka az dojde i mu dam do miski- taki to mądry zuch:p Quote
Evelin Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Zawsze wiedziałam,że Ted to madry pies...:loveu: Tylko musi znaleźć swojego człowieka. Quote
Randa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ,, Zawsze wiedziałam,że Ted to madry pies...:loveu: Tylko musi znaleźć swojego człowieka." Ted mądry owszem, tylko mądrych ludzi brak...:diabloti: Quote
Evelin Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Odnowiłam allegro... Moze ktos chłopaka wypatrzy :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 W przyszłym tygodniu bedziemy ciąć:diabloti: Quote
Evelin Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 No nie wiem Ania,czy się Tedzik ucieszy z takiej niespodzienki...i czy nadal bedzie Ciebie lubił... Zamiast jajeczek bedzie miał wydmuszki :evil_lol: Pożartowac mozna,ale co trzeba zrobić to trzeba.. Na odnowionym allegro jest 56 wejść (ze 4 moje:diabloti:) i czekamy nadal. Quote
Randa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Tedzik chyba jeszcze nigdy w lecznicy nie był, z gubej rury zacznie biedaczek. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Już dzis uprzedziłam weta , że przyjadę z "małym" dzikuskiem:diabloti: Będzie się działo coś czuję;) Quote
Randa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Po dzisiejszych przejściach z szorściakami świetnie sobie poradzisz. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Ja tez znowu wrzuciłam go na allegro. Pies przyjaciel, pies stróż - mix owczarek TED. (715772314) - Aukcje internetowe Allegro Że tez tak cięzko znaleźc dom, gdzie byłby kojec (nie wyobrazam sobie Teda w domu-choc może znajdzie sie ktoś kto lubi adrenalinę:evil_lol:), miłość i spacery:shake: Quote
Evelin Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Aniu a dlaczego nie wyobrażasz sobie Teda w domu? Dlatego,że jest za żywiołowy i wszystko poniszczy? Jutro zrobię Mu jeszcze trochę ogłoszeń...Myślisz,że wyraźnie pisać ,że szukamy dla Teda domu z ogrodem,czy pomijać tę kwestie milczeniem? PS Ale Wam się z Pixi udało... Quote
Recommended Posts